przebieg ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny , jestem w 5 tygodniu i mam do was pytanie ; czy miałyście może czasami takie delikatne ciągniecia macicy, a no i czasami mnie też gdzieś zakłuje, na usg nie było zadnej torbielki , czy to jest normalne.
próbuje sobie wstawić tego suwaczka tylko nie chce zostac na stałe, jak to zrobić, trzeba mieć wykupiny abonamet? -
nick nieaktualny
-
m_f wrote:Gratuluję wszystkim dobrych wieści
Ja dziś byłam u lekarki, dostałam L4 na miesiąc na razie, poza tym luteinę, bo często ostatnio zdarzają mi się skurcze i twardnienie brzucha. Ale powiedziała, że z małym wszystko ok, jest ułożony głową w dół - ale jeszcze ma trochę miejsca, żeby się obrócić, więc nie jest to ostateczna pozycja. No i kazała mi leżeć, odpoczywać, nie pracować, nie nosić zakupów i w ogóle
M_f....wiec zwolnij tempo i duzo odpoczywaj. Pamietam ze Kancialupka tez miala w tym czasie skurcze dosc intensywne.
Dbaj o siebie!!!m_f lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Agnieszka wrote:Anilorak gratuluje Synka
She gratuluje dziewczynki i witam w gronie Mam Córeczek trzymam kciuki, żeby żadna operacja nie była potrzebna i wszystko zakończyło się szczęśliwie
Anette chyba nikt takiej statystki nie przeprowadził, dlatego ja zmieniłam suwaczek tak jak kiedyś Vivien wspomniała, żeby pisać przy nim płeć swojego dziecka Ja swojej wizyty u fryzjera nie będę dobrze wspominać, dla fryzjerów końcówki i ich długość to jest całkowita abstrakcja, dobrze, że przynajmniej jako tako dają się związać, bo inaczej chyba bym je ścięła na całkowicie krótkie...
Żeby jakoś osłodzić sobie moją fryzurę rodem z "Dynastii", w poniedziałek zrobiłam sobie rzęsy metodą 1:1, a dzisiaj pofarbowałam włosy, teraz pozostaje mi tylko czekanie na wielki finał
Agnieszka....ja mam wlosy do pasa i totalnie nic juz z nimi nie mozna zrobic, chce je pocieniowac zeby sie bardziej ukladaly, zebym przy malym nie miala tyle z nimi zachodu. Kiedys mialam podobna sytuacja jak Ty. Prosilam o koncowki a poszlo 15 cm wlosow! Ladne mi koncowki !!!!
Jesli dajesz rade zwiazac wlosy to nie jest jeszcze tak zle Przy coreczce szybko odrosna
A co do suwaczka, ja mam niebieski wozeczek. Chyba widac ze to chlopak Wyczulam juz na poczatku )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 19:58
Dziękuję Wam kochane wiem, że nie jest idealnie i że jeszcze dopadną mnie chwile kiedy będę wściekła na los, że nie wszystko rozwija się u mojej Laleczki poprawnie - ale na dzisiaj dobre jest to, że wiem mniej więcej na czym stoję. Ale nastawiamy się z mężem pozytywnie.
Miałam nie czytać niż w necie... ale wpisałam hasło - bez jednego płuca i znalzałam info, że Wojciech Cejrowski ma tylko jedno. A jakie życie wiedzie!
Muszę być optymistką i tego się trzymam -
nick nieaktualny
-
she wrote:Dziękuję Wam kochane wiem, że nie jest idealnie i że jeszcze dopadną mnie chwile kiedy będę wściekła na los, że nie wszystko rozwija się u mojej Laleczki poprawnie - ale na dzisiaj dobre jest to, że wiem mniej więcej na czym stoję. Ale nastawiamy się z mężem pozytywnie.
Miałam nie czytać niż w necie... ale wpisałam hasło - bez jednego płuca i znalzałam info, że Wojciech Cejrowski ma tylko jedno. A jakie życie wiedzie!
Muszę być optymistką i tego się trzymam
She kochana......mysl pozytywnie, to najwazniejsze.
Jak u mnie wykryto wade pepowiny i co za tym szlo wszystkie inne negatywy z tym zwiazane....bylam zalamana. Pierwsze haslo w necie jakie znalazlam na ten temat to byly listy kobiet ktorych dzieci zmarly. Straszne to wszystko ale moja lekarka powiedziala ze skoro do tej pory bylo wszystko db to trzeba wierzyc ze tak bedzie dalej. I tak jest.... Mamy tylko pozytywne mysli
Musisz miec tak samo !!!
Trzymaj sie cieplo :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 20:04
she lubi tę wiadomość
m_f - odpocznij, już najwyższa pora
ja wybieram się na zwolnienie od 25 marca, ale już dzisiaj szefowa zapowiedziała mi, że do początku kwietnia mamy mega kontrolę nadzoru finansowego i trzeba będzie odpowiadać na ich prośby i zapytania 'w ciągu kilku minut'. Więc będę 'na gwizdek' - niby na zwolnieniu, ale na zawołanie audytorów. Jak ja nie cierpię tych różnych kontroli! wrrrm_f lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co z Kancialupką? Wyszła ze szpitala???
Co do bohaterstwa ciążowego- to ja przestałam być dzielna i przebojowa jak w grudniu musiałam brać 10 dni antybiotyk i klepałam zdrowaśki, żeby nie zaszkodził, a niby nie jestem praktykująca religijnie....m_f lubi tę wiadomość
-
Ja wcale bohaterka w ciazy nie chce byc, bo to raczej z bohaterstwem nie ma nic wspolnego. Szczegolnie jak sa jakies komplikacje. Zdrowia Twojego a w szczegolnosci dziecka zadne poswiecenie pracy nic nie wroci...
Martek...tak wlasnie mysle co z Kancialupka juz od kilku dni. Nic sie nie odzywa. Napisze do niej dzisna priv, moze sie odezwie. Z drugiej strony zaciskam kciuki zeby ta cisza byla oznaka braku czasu przy opiekowaniu sie malenstwemmartek lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anette ja mialam juz wlosy w pol ramienia a wyszlam ledwo do ramion, zwiazac owszem moge, ale nie obejdzie sie bez wsuwek, tez sie tym pocieszam, ze odrosna, ale wkurza mnie fakt, ze juz tyle je zapuscilam a tu znowu trzeba zaczynac ech...
tez sie zastanawiam co tam u Kancialupki, mam nadzieje, ze wszystko u niej i Malenstwa ok -
darijka wrote:hej dziewczyny , jestem w 5 tygodniu i mam do was pytanie ; czy miałyście może czasami takie delikatne ciągniecia macicy, a no i czasami mnie też gdzieś zakłuje, na usg nie było zadnej torbielki , czy to jest normalne.
próbuje sobie wstawić tego suwaczka tylko nie chce zostac na stałe, jak to zrobić, trzeba mieć wykupiny abonamet?
Na poczatku ciazy takie klucie i ciagniecie jest jak najbardziej ok co do suwaczka to jak juz go zrobisz to wklej kod html wtedy powinien sie pokazywac w ustawieniach jest taka opcja wklejania suwaczkow -
Agnieszka wrote:Anette ja mialam juz wlosy w pol ramienia a wyszlam ledwo do ramion, zwiazac owszem moge, ale nie obejdzie sie bez wsuwek, tez sie tym pocieszam, ze odrosna, ale wkurza mnie fakt, ze juz tyle je zapuscilam a tu znowu trzeba zaczynac ech...
tez sie zastanawiam co tam u Kancialupki, mam nadzieje, ze wszystko u niej i Malenstwa ok
Agnieszka, widzialam Twoje zdjecia na facebook i na Twoim blogu ( pozwolilam sobie zerknac). Trafilas chyba na jakiegos milooooooosnika ciecia, bo koncowki to z pewnoscia nie sa. Mozna sie pociaszyc jedynie tym, ze " podobno" wlosy podcinane szybciej rosna. Z drugiej strony, zawsze to jakas odmiana Glowa do gory, takmtez fajnie Ci, no i teraz wiesz ktorego fryzjera omijac szeeeeerokim lukiemTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Hej. Aga trafiła na maniaka jakiegoś :)Efekt rzęs super Przed ciążą też sobię robiłam Wogóle fajny bloog. A leginsy w kwiaty 1 klasa Ale na szypiorku ładnie to wyglada.
Anette Ty teraz uważaj z cięciem
By nie zakończyło się na bobie
Ja niestety też teraz zapuszczam.... Z moich długich blond włosów zostało siano po prostowaniu trwałym TRzeba było ściąć na krótko i zmienić kolor. Teraz mam już swój naturalny i intensywnie zapuszczam. Chociaż błagają o wizytę u fryzjera.