Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Bruśka, a ile chcesz a nią, bo jeszcze nie widać?
200 Sprzedaje dlatego ze złożyliśmy łożeczko i miejsca nie mamy a tak mały jeszcze mogłby w niej spokojnie spac do 4 miesiaca. jest fajna bo wszedzie pojedzie ma kołka i łatwo sie ją przestawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:11
-
Ja nie mam wyjścia - mamy bardzo wąskie łóżko i ja śpię od ściany - dziecko do karmienia i tak podawał będzie tata. Nie ma możliwości, żeby potem spało z nami, więc musi wrócić do łóżeczka.
Dlatego myślimy o kołysce, czy dostawce do łóżka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 22:00
-
natalaa_aa wrote:hej dziewczyny mam takie pytanie, oczywiście dzięki Waszym podpowiedziom umówiłam się na badania prenatalne do dr Hoppe , jestem tylko ciekawa czy może w takim badaniu uczestniczyć tatuś maleństwa??
Mój zawsze ze mna chodzi Wesołek go nawet widziała -
Tak, widziałam, wszystko widziałam Dalile
Słyszałam, że Hoppe jest ekspertem w rozpoznaniu genitologii;)
Akurat nie miałam okazji u niego być na 1 prenatalnych. O płci dowiedziałam się dopiero w 17 tygodniu od mojego ginekologa. 90% synek. Więc Wesołek przygotował niebieskiego torta na Święta Bożonarodzeniowe;)
2 tygodnie później, synek okazał się dziewuszkąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:35