Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    My chcieliśmy trzecie z lata, no cóż nie wyszło 🙈 tak to styczeń i końcówka marca, to ten marzec idealnie, zaraz sie cieplo zrobiło i przyjemne spacerki. A styczeń🙈 pizgało tak przeraźliwie,ze nie dało się wyjść brrr czyli powtórka z rozrywki 😅
    Dokładnie u nas to samo bylo i powiem tak nie nacieszyłam sie wózkiem z gondola 😂

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

a8e674b49b0d2.pnghttps://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
    f6ebda0820e1b.pnghttps://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu
  • Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Dokładnie u nas to samo bylo i powiem tak nie nacieszyłam sie wózkiem z gondola 😂

Widzę w podpisie, że tez masz syna 01.23 to piona🙌

Ja na podjadanie zaopatrzyłam się w kefiry i dobrze mi to robi, przynajmniej fit😆

Angela1108 lubi tę wiadomość

• wera1211 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też mam wrażenie, że ciągle jem. Jak nie zjem to mdłości, więc cóż... Dla własnego samopoczucia ciągle coś podjadam 😂 ale na wadze mam tylko 0,5kg na plusie, więc tyle co nic.
    Jestem już też po USG. Okruszek z 2mm urósł już do 1,5cm małego człowieka. Serduszko bije ponad 150. Wg USG termin porodu przesuwa się z 8 na 5.12. Ech, cieszę się, że już po wizycie i jest dobrze. Też dostałam trochę badań teraz do zrobienia i dołączony Acard od dzisiaj ze względu na trombofilie.

Angela1108, Rosalinda, Cerva, Iskierka2006, Słoneczko🌼 lubią tę wiadomość

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wera1211 wrote:
    Oj ja też mam wrażenie, że ciągle jem. Jak nie zjem to mdłości, więc cóż... Dla własnego samopoczucia ciągle coś podjadam 😂 ale na wadze mam tylko 0,5kg na plusie, więc tyle co nic.
    Jestem już też po USG. Okruszek z 2mm urósł już do 1,5cm małego człowieka. Serduszko bije ponad 150. Wg USG termin porodu przesuwa się z 8 na 5.12. Ech, cieszę się, że już po wizycie i jest dobrze. Też dostałam trochę badań teraz do zrobienia i dołączony Acard od dzisiaj ze względu na trombofilie.
    Super wieści juz duży maly człowiek ❤️

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

• Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wera1211 wrote:

Kawał człowieka 😊 super, że wszystko ok

• Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam o jednym objawie, czy Wam tez jest tak zimno?🥶🥶🥶

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Mi raz zimno a chwilami tak gorąco ze sie rozbieram bo nie moge

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

• Akacjowa_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Mi jest akurat całe życie zimno 😅

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Mama Antosia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Tak mi też ale czasami jest mi za gorąco i śmieje się że już menopauzę mam 😂

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
  • Słoneczko🌼 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:

Tak raz zimno potem gorąco od dwóch dni leżę w łóżku brak sił jedynie spacery pomagają więc się zmuszam

preg.png

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex ,cyclogest ,duphaston ,acofil, immunoglobuliny.
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Mama Antosia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień bym dzisiaj przespała jak się położyłam w drzemkę z małym o 14:00 to dopiero teraz wstaliśmy i poszłabym spać dalej i najlepiej do jutra ale on już oczywiście wstał i właśnie się rozbudzam czytaniem zaległości 😅

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
‹‹ 24 25 26 27 28
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ