Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok założyłam później ładniejsze zrobie narazie tak na szybko w pracy 😂

Nataleńka lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Mama Antosia Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już tam przechodzę 😁 To chyba lepiej będzie jak sobie już tam będziemy pisać bo można się pogubić jak będziemy sprawdzać dwa wątki naraz a za jakiś czas to sobie i tak zejdzie w dół i nie będziemy się mylić 😅

Nataleńka lubi tę wiadomość

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png

preg.png
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o zastrzyki poza heparyną ,robię też accofil, mocno ściskam skórę i powoli wciskam lek ,siniaki mam maleńkie takie kropeczki ,ale to też może zależy od miejsca ,mniej boli jak wkłuwam się po bokach bardziej. Czasem przy robieniu nic nie boli a wieczorem mam normalnie gule pod skórą 🫢

Ja dziewczyny co do wątku się dostosuję,narazie jestem mało aktywana bo po moich przejściach modle się o serduszko 4.05

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3

preg.png
  • Marti126 Znajoma

Wysłany: 12 maja, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czujcie grudnioweczki?
    U mnie mdlosci zaczęły sie w 5+6 i aktualnie towarzysza mi pół dnia, ciężko trochę pracować w takim stanie ale cóż trzeba przetrwać ten 1 trymestr.
    Miałam wizytę w 6+2 na usg- przez powłoki brzuszne widac piękny zarodek z bijacym serduszkiem prawidłowo ulokowany w macicy❤️ z usg wychodzi idealnie jak z okresu 6+2 i termin na 31.12.26 potwierdzony 😀
    Zazdroszczę wszystkim z tego wątku bo dosłownie każda ma termin przede mną 🥹😆

11.10.08- córka
    06.04.11- syn
    17.05.16- córka
    31.12.26- w oczekiwaniu na maleństwo numer 4❤️

4w4days BHCG 1564.4
    6w2days pierwsze usg- potwierdzone 💗
‹‹ 29 30 31 32 33
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ