Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok założyłam później ładniejsze zrobie narazie tak na szybko w pracy 😂

Nataleńka lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Mama Antosia Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już tam przechodzę 😁 To chyba lepiej będzie jak sobie już tam będziemy pisać bo można się pogubić jak będziemy sprawdzać dwa wątki naraz a za jakiś czas to sobie i tak zejdzie w dół i nie będziemy się mylić 😅

Nataleńka lubi tę wiadomość

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png

preg.png
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o zastrzyki poza heparyną ,robię też accofil, mocno ściskam skórę i powoli wciskam lek ,siniaki mam maleńkie takie kropeczki ,ale to też może zależy od miejsca ,mniej boli jak wkłuwam się po bokach bardziej. Czasem przy robieniu nic nie boli a wieczorem mam normalnie gule pod skórą 🫢

Ja dziewczyny co do wątku się dostosuję,narazie jestem mało aktywana bo po moich przejściach modle się o serduszko 4.05

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1

preg.png
  • Marti126 Znajoma

Wysłany: 12 maja, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czujcie grudnioweczki?
    U mnie mdlosci zaczęły sie w 5+6 i aktualnie towarzysza mi pół dnia, ciężko trochę pracować w takim stanie ale cóż trzeba przetrwać ten 1 trymestr.
    Miałam wizytę w 6+2 na usg- przez powłoki brzuszne widac piękny zarodek z bijacym serduszkiem prawidłowo ulokowany w macicy❤️ z usg wychodzi idealnie jak z okresu 6+2 i termin na 31.12.26 potwierdzony 😀
    Zazdroszczę wszystkim z tego wątku bo dosłownie każda ma termin przede mną 🥹😆

11.10.08- córka
    06.04.11- syn
    17.05.16- córka
    31.12.26- w oczekiwaniu na maleństwo numer 4❤️

4w4days BHCG 1564.4
    6w2days pierwsze usg- potwierdzone 💗
‹‹ 29 30 31 32 33
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ