Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Już tam przechodzę 😁 To chyba lepiej będzie jak sobie już tam będziemy pisać bo można się pogubić jak będziemy sprawdzać dwa wątki naraz a za jakiś czas to sobie i tak zejdzie w dół i nie będziemy się mylić 😅
Nataleńka lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o zastrzyki poza heparyną ,robię też accofil, mocno ściskam skórę i powoli wciskam lek ,siniaki mam maleńkie takie kropeczki ,ale to też może zależy od miejsca ,mniej boli jak wkłuwam się po bokach bardziej. Czasem przy robieniu nic nie boli a wieczorem mam normalnie gule pod skórą 🫢
Ja dziewczyny co do wątku się dostosuję,narazie jestem mało aktywana bo po moich przejściach modle się o serduszko 4.05 -
Jak się czujcie grudnioweczki?
U mnie mdlosci zaczęły sie w 5+6 i aktualnie towarzysza mi pół dnia, ciężko trochę pracować w takim stanie ale cóż trzeba przetrwać ten 1 trymestr.
Miałam wizytę w 6+2 na usg- przez powłoki brzuszne widac piękny zarodek z bijacym serduszkiem prawidłowo ulokowany w macicy❤️ z usg wychodzi idealnie jak z okresu 6+2 i termin na 31.12.26 potwierdzony 😀
Zazdroszczę wszystkim z tego wątku bo dosłownie każda ma termin przede mną 🥹😆11.10.08- córka
06.04.11- syn
17.05.16- córka
31.12.26- w oczekiwaniu na maleństwo numer 4❤️
4w4days BHCG 1564.4
6w2days pierwsze usg- potwierdzone 💗 -