Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Słoneczko🌼 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie samopoczucie po lekach ciut lepsze aczkolwiek dalej głównie płynne jedzenie w tym białko. Od wczoraj mamy gości zaległe urodziny jakoś daje radę od jutra nie wychodzę z łóżka 😅

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) pisałam wczoraj post, ale chyba nie dodałam (życie z 1,5 roczniakiem 😅).
    Też miałam myśli, że grudzień jest słaby i może pominąć ten cykl, ale uznaliśmy, że nie będziemy "wybrzydzać", bo nigdy nie wiadomo ile przyjdzie czekać na maleństwo.
    Z plusów takiego terminu jest rozszerzenie diety jak wszystko jest świeże :)

Nie mogę się już doczekać wizyty u ginekologa, w pierwszej ciąży chodziłam z mężem, teraz będzie musiał zostać że starszakiem, trochę szkoda. Chciałam znaleźć termin jak młody w żłobku, ale ten lekarz ma jak na złość popołudniu wizyty

• Mama Antosia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wykrakałam z tym że nie mam nudności dzisiaj tak mi niedobrze od rana próbuje delikatnie jeść zaczęłam od jogurtu chwilę było ok potem znowu mi niedobrze teraz zjadłam coś kalorycznego i tylko mi się odbija niby chce wymiotować a nie mogę a wczoraj wieczorem zwróciłam kurczakiem 🤦🏽‍♀️ Nic mi nie wchodzi po czym czuję się ok i tak mi się chce spać że masakra 😓 Miłej niedzieli dla was dziewczyny! Mam nadzieję że czujecie się lepiej 😅

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
    preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Chyba wykrakałam z tym że nie mam nudności dzisiaj tak mi niedobrze od rana próbuje delikatnie jeść zaczęłam od jogurtu chwilę było ok potem znowu mi niedobrze teraz zjadłam coś kalorycznego i tylko mi się odbija niby chce wymiotować a nie mogę a wczoraj wieczorem zwróciłam kurczakiem 🤦🏽‍♀️ Nic mi nie wchodzi po czym czuję się ok i tak mi się chce spać że masakra 😓 Miłej niedzieli dla was dziewczyny! Mam nadzieję że czujecie się lepiej 😅
    Współczuję ja chodzę i co chwile jem musze sie zaopatrzyć w mandarynki bo widzę ze tak jak z synem moge je jesc caly czas ale dzisiaj zjadłam ostatnia 😞 a mi naprawdę przynoszą ulge

Mama Antosia lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

ee8a3a739a555.pnghttps://zapodaj.net/plik-5l1yjHWuHH
    bc882cf76b48e.pnghttps://zapodaj.net/plik-O7UFn1c9aa
  • Rybka94 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam na mdłości wodę kokosową. Kupiłam sobie dziś i po tej wodzie mi jakby przeszło 😳 a kocham wodę kokosową i nie sądziłam że może dodatkowo zdziałać takie cuda. Oczywiście najlepiej schłodzona :)

Mama Antosia lubi tę wiadomość

2023- Synek 💙
    12.2024- ciąża pozamaciczna 💔
    7.01.2025- beta 8,6 🤞
    10.01.2025 - beta 49,3 🤞progesteron 13 (2xluteina)
    13.01.2025 - 382,4
    16.01.2025-1994,1
    21.01.25 - ciąża pozamaciczna prawostronna 💔
    Oba jajowody usunięte.

02.2025- kwalifikacja do IVF
    Torbiel krwotoczna - odroczenie stymulacji 😥
    11.03.2025 - wizyta w klinice
    14.04.25- punkcja (7 dojrzałych -3 blastki)
    19.04.25- transfer ♥️🍀
    Nieudany 😔
    20.05.25- transfer 2 🍀🤞
    😔
    17.06.25- transfer 3 , ostatni zarodek 🍀🤞
    💔💔😭
    01.09.25- zmiana kliniki/stymulacja
    12.09.25 - punkcja (16 pobranych- 14 komórek )
    17.09.25 - 6❄️
  • Słoneczko🌼 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka94 wrote:
    Polecam na mdłości wodę kokosową. Kupiłam sobie dziś i po tej wodzie mi jakby przeszło 😳 a kocham wodę kokosową i nie sądziłam że może dodatkowo zdziałać takie cuda. Oczywiście najlepiej schłodzona :)

Też o tym słyszałam szczególnie w kontekście zgagi koleżance bardzo pomagała w ciąży czesto pije wodę kokosową ze względu na właściwości może i teraz zacznę pić

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
‹‹ 28 29 30 31 32
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ