Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie samopoczucie po lekach ciut lepsze aczkolwiek dalej głównie płynne jedzenie w tym białko. Od wczoraj mamy gości zaległe urodziny jakoś daje radę od jutra nie wychodzę z łóżka 😅
-
Cześć
pisałam wczoraj post, ale chyba nie dodałam (życie z 1,5 roczniakiem 😅).
Też miałam myśli, że grudzień jest słaby i może pominąć ten cykl, ale uznaliśmy, że nie będziemy "wybrzydzać", bo nigdy nie wiadomo ile przyjdzie czekać na maleństwo.
Z plusów takiego terminu jest rozszerzenie diety jak wszystko jest świeże
Nie mogę się już doczekać wizyty u ginekologa, w pierwszej ciąży chodziłam z mężem, teraz będzie musiał zostać że starszakiem, trochę szkoda. Chciałam znaleźć termin jak młody w żłobku, ale ten lekarz ma jak na złość popołudniu wizyty -
Chyba wykrakałam z tym że nie mam nudności dzisiaj tak mi niedobrze od rana próbuje delikatnie jeść zaczęłam od jogurtu chwilę było ok potem znowu mi niedobrze teraz zjadłam coś kalorycznego i tylko mi się odbija niby chce wymiotować a nie mogę a wczoraj wieczorem zwróciłam kurczakiem 🤦🏽♀️ Nic mi nie wchodzi po czym czuję się ok i tak mi się chce spać że masakra 😓 Miłej niedzieli dla was dziewczyny! Mam nadzieję że czujecie się lepiej 😅
-
Współczuję ja chodzę i co chwile jem musze sie zaopatrzyć w mandarynki bo widzę ze tak jak z synem moge je jesc caly czas ale dzisiaj zjadłam ostatnia 😞 a mi naprawdę przynoszą ulgeMama Antosia wrote:Chyba wykrakałam z tym że nie mam nudności dzisiaj tak mi niedobrze od rana próbuje delikatnie jeść zaczęłam od jogurtu chwilę było ok potem znowu mi niedobrze teraz zjadłam coś kalorycznego i tylko mi się odbija niby chce wymiotować a nie mogę a wczoraj wieczorem zwróciłam kurczakiem 🤦🏽♀️ Nic mi nie wchodzi po czym czuję się ok i tak mi się chce spać że masakra 😓 Miłej niedzieli dla was dziewczyny! Mam nadzieję że czujecie się lepiej 😅
Mama Antosia lubi tę wiadomość

01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
10.04.2026 ⏸️
https://zapodaj.net/plik-5l1yjHWuHH
https://zapodaj.net/plik-O7UFn1c9aa -
Polecam na mdłości wodę kokosową. Kupiłam sobie dziś i po tej wodzie mi jakby przeszło 😳 a kocham wodę kokosową i nie sądziłam że może dodatkowo zdziałać takie cuda. Oczywiście najlepiej schłodzona
Mama Antosia lubi tę wiadomość
2023- Synek 💙
12.2024- ciąża pozamaciczna 💔
7.01.2025- beta 8,6 🤞
10.01.2025 - beta 49,3 🤞progesteron 13 (2xluteina)
13.01.2025 - 382,4
16.01.2025-1994,1
21.01.25 - ciąża pozamaciczna prawostronna 💔
Oba jajowody usunięte.
02.2025- kwalifikacja do IVF
Torbiel krwotoczna - odroczenie stymulacji 😥
11.03.2025 - wizyta w klinice
14.04.25- punkcja (7 dojrzałych -3 blastki)
19.04.25- transfer ♥️🍀
Nieudany 😔
20.05.25- transfer 2 🍀🤞
😔
17.06.25- transfer 3 , ostatni zarodek 🍀🤞
💔💔😭
01.09.25- zmiana kliniki/stymulacja
12.09.25 - punkcja (16 pobranych- 14 komórek )
17.09.25 - 6❄️ -
Rybka94 wrote:Polecam na mdłości wodę kokosową. Kupiłam sobie dziś i po tej wodzie mi jakby przeszło 😳 a kocham wodę kokosową i nie sądziłam że może dodatkowo zdziałać takie cuda. Oczywiście najlepiej schłodzona

Też o tym słyszałam szczególnie w kontekście zgagi koleżance bardzo pomagała w ciąży czesto pije wodę kokosową ze względu na właściwości może i teraz zacznę pić -