Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i my mamy przedszkole 25km od domu wiec no nie wiem teraz go wożę bo jadę prosto do pracy a tak to nie wiem u nas jest przedszkole 5km od domu ale tam gdzie teraz chodzi jest w miejscowości gdzie oboje z mężem pracujemy dlatego daliśmy go tam i chyba musiałabym go przenieść ale czy będzie mi sie chciało w zimie ciągać rano z 2 maluchów to nie wiem. Ja to jeszcze nie wiem jak to ogarnę bo w sierpniu otworzyłam swój pierwszy salon i idzie świetnie no i teraz mi sie wszystko posypało szkoda mi zamknac bo tyle kasy co w to wsadziłam i przedewszystkim pracy, szkolen nie wiem jak to ogarnac tymbardziej ze grudzień to miesiąc gdzie co roku mam taki zapiernicz ze tydzień przed świętami to nieraz sie śmieje do męża ze mi sie do domu nie opłaca wracać

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

a8e674b49b0d2.pnghttps://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
    f6ebda0820e1b.pnghttps://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu
  • Doriibzh Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Angela! Który to tydzień?

Ja czekam w czwartek za tydz zobaczyć malucha, ale dziś Wam powiem że siły to na minusie miałam, prawie cały dzień drzemalam. Jest to niesamowite bo normalnie potrafię cisnąć remont cały dzień i nawet w 1/5 nie jestem tak zmęczona jak teraz. Prace zwolniły, narzeczonemu nie mam jak pomagać i mnie to trochę frustruje. W sobotę szykuje się grill z rodzinka i planuje cały dzień siły zbierać żeby być w stanie (nikt nie wie, planujemy powiedzieć miesiac).

A u Was dziś jak samopoczucie?

Angela1108 lubi tę wiadomość

16/02 🩸
    21/03 ⏸️
    23/03 beta 461 😍
    25/03 beta 979
    27/03 beta 1783
    02/04 pierwsze usg 3,22mm i ♥️

preg.png
  • boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja juz po 6w4d termin 13.12.2026 idealnie z terminem om serduszko bije mam nawet zdjęcia 🥰 nastepna wizytą za 3 tyg z wynikami bo dal cała listę do zrobienia
    Super wieści 🥰❤️

• boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już po wizycie ❤️ serduszko bije ❤️ wg OM -15 grudnia a wg USG ciąża starsza o 3 dni 🥰 czyli termin wyliczyło na 12-13 grudnia ale lekarz wziął 12 grudnia , ale może się zgadzać bo moje miesiączki były co 26-27 dni 🙂 a czasem i 25🙂 piękny mały cud ❤️ jestem szczęśliwa choć trochę jestem też i przerażona 😁🫣 dolegliwości nie ustępują 😞 jestem chudsza niż przed ciążą 😅

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doriibzh wrote:
    Gratulacje Angela! Który to tydzień?

Ja czekam w czwartek za tydz zobaczyć malucha, ale dziś Wam powiem że siły to na minusie miałam, prawie cały dzień drzemalam. Jest to niesamowite bo normalnie potrafię cisnąć remont cały dzień i nawet w 1/5 nie jestem tak zmęczona jak teraz. Prace zwolniły, narzeczonemu nie mam jak pomagać i mnie to trochę frustruje. W sobotę szykuje się grill z rodzinka i planuje cały dzień siły zbierać żeby być w stanie (nikt nie wie, planujemy powiedzieć miesiac).

A u Was dziś jak samopoczucie?
    6w 4d kolejna wizyta dopiero za 3 tyg jak porobię wyniki i musze krzywa zrobic i mogą byc schody 😂

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Ja też już po wizycie ❤️ serduszko bije ❤️ wg OM -15 grudnia a wg USG ciąża starsza o 3 dni 🥰 czyli termin wyliczyło na 12-13 grudnia ale lekarz wziął 12 grudnia , ale może się zgadzać bo moje miesiączki były co 26-27 dni 🙂 a czasem i 25🙂 piękny mały cud ❤️ jestem szczęśliwa choć trochę jestem też i przerażona 😁🫣 dolegliwości nie ustępują 😞 jestem chudsza niż przed ciążą 😅
    Super gratuluję ❤️❤️❤️ czyli mamy podobny termin ❤️

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️

• Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej któraś pisała o bólach na dole pleców to ja to mam szczególnie podczas leżenia 🫣
    Teraz chodzimy na pierwsze wizyty w nie długo poznamy płeć naszych bobasów 🥳🥳🫣🫣

Przebadani - zdrowi :)

starania od 08.2024 :( (

W końcu się uda :)
    2026 będzie nasz...!!!
  • Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:

Same dobre wiadomości 😍 super, gratulacje.
    U mnie tez różne emocje. Jak ogarnie się trójkę 🙈
    Co do przerwy starszaków, na pewno nie będę robić im długiej od przedszkola

• Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Hej któraś pisała o bólach na dole pleców to ja to mam szczególnie podczas leżenia 🫣
    Teraz chodzimy na pierwsze wizyty w nie długo poznamy płeć naszych bobasów 🥳🥳🫣🫣

To prawda, czas szybko leci i lada moment poznamy płeć, jak maluszki się ładnie pokażą 😁😆

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ