Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po 6w4d termin 13.12.2026 idealnie z terminem om serduszko bije mam nawet zdjęcia 🥰 nastepna wizytą za 3 tyg z wynikami bo dal cała listę do zrobienia
Lunaaa12, Fermina, Ritaaa, Rosalinda, Marti126, Cerva lubią tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️
https://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
https://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu -
Angela1108 wrote:Ja juz po 6w4d termin 13.12.2026 idealnie z terminem om serduszko bije mam nawet zdjęcia 🥰 nastepna wizytą za 3 tyg z wynikami bo dal cała listę do zrobienia
Piękne wieści! ❤️
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
Pięknie 😁 super, że wszystko dobrze, taki pierwszy widok bobasa na usg robi wrażenie 😁Angela1108 wrote:Ja juz po 6w4d termin 13.12.2026 idealnie z terminem om serduszko bije mam nawet zdjęcia 🥰 nastepna wizytą za 3 tyg z wynikami bo dal cała listę do zrobienia
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
Super! 😍Angela1108 wrote:Ja juz po 6w4d termin 13.12.2026 idealnie z terminem om serduszko bije mam nawet zdjęcia 🥰 nastepna wizytą za 3 tyg z wynikami bo dal cała listę do zrobieniaMama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Moim zdaniem nie jest to duzy problem i łatwo jest sie przestawic- kwestia nowej rutyny i na pewno sobie doskonale poradzisz.Lunaaa12 wrote:Podziwiam!
Zapytam czy przejście z dwójki na trójkę było całkiem ok? Ja się tak nastawiam, moja dwójka juz się sobą zajmie, są na tyle gdzieś samodzielni,że nie trzeba za nimi latać itp.
Też zawsze w głębi duszy marzyłam o trójce i teraz to marzenie się spełnia 🥺
Dziewczyny czy was tez bolą plecy na dole?
Pamiętam ze w poprzedniej ciazy tez mnie tak bolalo-taki tępy bol niezbyt intensywny ale odczuwalny. A tu długi dyżur w pracy 🥲i trzeba wytrzymać jakos -
Witam jestem w 6 tygodniu ciąży. Jest to moja druga. Pierwsza skończyła się łyzeczkowaniem w 7 tygodniu( od początku nie było widać zarodka) Wczoraj miałam pierwszą wizytę i było słychać serduszko. Termin według USG mam na 12.12.26.
Marti126, Ritaaa, Rosalinda, Cerva lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, podczytuję Was chyba od początku wątku jak tylko sobie myślałam że w tym cyklu może się uda

No i dołączam.
To moja pierwsza ciąża, obecnie 4+4. I tu mam pytanie, to jest 4 tydzień czy 5?
Bo umówiłam pierwszą wizytę na 7+4 i nie wiem, czy tydzień wcześniej nie byłoby lepiej. Liczę na serduszko na tej wizycie.
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Hej 😊 skończony 4, obecnie trwajacy 5 tc 😁botanika wrote:Cześć Dziewczyny, podczytuję Was chyba od początku wątku jak tylko sobie myślałam że w tym cyklu może się uda

No i dołączam.
To moja pierwsza ciąża, obecnie 4+4. I tu mam pytanie, to jest 4 tydzień czy 5?
Bo umówiłam pierwszą wizytę na 7+4 i nie wiem, czy tydzień wcześniej nie byłoby lepiej. Liczę na serduszko na tej wizycie.
Co do wizyty, ja byłam teraz pierwszy raz 7+1 i był to o tyle pewny okres, że już raczej było pewne, że jeśli będzie wszystko ok to już będzie serduszko. Zastanawiam się czy to nie za późno, ale bałam się przekładać na 6+, że właśnie jeszcze nie będzie serduszka i będe się stresować do kolejnej wizyty 🤪 dr. też uważał, że ten termin jest ok 🙃
botanika lubi tę wiadomość
-
Odpowiadając kiedy umówić się na pierwszą wizytę - to zależy 😀. Fakt, żeby się nie stresować wcześniej, to najlepiej wtedy kiedy będzie już serduszko, czyli ok.6tyg+1 ... ale przypadki są różne, ja byłam odrazu jak pojawiły się 2 kreski, żeby wdrożyć odpowiednie leki. Fajnie jakbyś mogła zbadać betę i powtórzyła ją po 48h, (razem z progesteronem ( żeby zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost ) 😇11.03 : Ostatni okres
5.04 : Pierwszy pozytywny test
Beta hcg
8.04 : beta 170, prog 56
10.04 : beta 360, prog 44
13.04 : beta 1250, prog 49
20.04 : beta 10 329, prog 47
14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG -
Taaak i jak nie planowałam tej ciąży tak sie popłakałam 🥰Akacjowa_ wrote:Pięknie 😁 super, że wszystko dobrze, taki pierwszy widok bobasa na usg robi wrażenie 😁
Ritaaa lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️
https://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
https://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu -