Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
A kiedy masz wizytę? Przy takiej becie powinno być już coś widać, może spróbuj dostać się jakos szybciej dla spokoju 😉Lunaaa12 wrote:Wartości są ok dla danego tygodnia, tylko martwi mnie tak duży przyrost 😢Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Rosalinda wrote:O widzisz, w takim razie nie ma co patrzeć, że mają w moim laboratorium Nifty, lepiej wybrać coś bardziej dokładnego. Rozejrzę się za Panoramą w takim razie. Dzięki! 🙂
Oczywiście sanco również jest polecane jeśli zagłębić temat na drugim miejscu mamy harmony czułość 98,9 / 99.9 % wyniki wysyłamy do USA dłużej czekamy .Cena Sano ,panorama itd oscylujemy w lekkich różnicach Felia Test tutaj cena wyższa.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:50
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Lunaaa12 wrote:Hej witaj na pokładzie, gratulacje i powodzenia ✊✊✊
Super beta💪
Dziewczyny trochę się załamałam, w poniedziałek jakos 16dpo i beta 261, dzisiaj po dwóch dniach 1280, przyrost 400%, zaczęłam się stresować, że coś jest nie tak😢😢😢
400% to normalny przyrost na tym etapie. Nie ma się czym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:52
-
Doczekałam się moich wyników bety - 333 😁 W poniedziałek było 98,6 😉 Progesteron też dalej ładny - 37 z hakiem 🙂
Cerva, Akacjowa_, Ritaaa lubią tę wiadomość
Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Nasz mały Aniołek 👼
Widzę że sporo z Was ma na pokładzie maluchy, będzie ciekawie 😅
Ja dzisiaj jestem po wizycie maluch ma 6mm i pięknie bijące serduszko 🥹 dostałam też już skierowanie na badania prenatalne.
U mnie termin wychodzi na 14.12 i tylko ja mam nadzieję na CC ? Przy pierwszym porodzie męczyłam się kilka godzin ze skurczami doszłam już do partych i nagle brak postępu i CC więc miałam 2w1.
W pierwszej ciąży nie robiłam tych badań genetycznych teraz się zastanawiam nad Felia karyo plus 🤔
Cerva lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Oczywiście sanco również jest polecane jeśli zagłębić temat na drugim miejscu mamy harmony czułość 98,9 / 99.9 % wyniki wysyłamy do USA dłużej czekamy .Cena Sano ,panorama itd oscylujemy w lekkich różnicach Felia Test tutaj cena wyższa.
Zaciekawiłaś mnie tym tematem, z synkiem robiłam nifty pro a teraz nie wiem, czyli najlepiej sanco ? A jak to cenowo wychodzi ? Za nifty chyba 1950 płaciłam w 2024.
W ciąży z synkiem pierwsza beta jaką zrobiłam to było 1960
test zrobiłam na wakacjach i beta dopiero po powrocie do Polski. W sumie spoko opcja bo mniej stresu, jedynie robiłam co 2 dzień test ciążowy i patrzyłam czy ciemnieje
Starania od 06.2022
👩🏼 33
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
Luty 2025 🍼👶❤️ -
Też tak słyszałam, ale z młodszym miałam przyrost jakoś 290% a jednak jest chłopiec 😂Lunaaa12 wrote:No piękny przyrost 💪
Ponoć z dziewczynkami sa większe przyrosty, ale na pewno są wyjątki 😆Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Nasz mały Aniołek 👼
bluebell wrote:Zaciekawiłaś mnie tym tematem, z synkiem robiłam nifty pro a teraz nie wiem, czyli najlepiej sanco ? A jak to cenowo wychodzi ? Za nifty chyba 1950 płaciłam w 2024.
W ciąży z synkiem pierwsza beta jaką zrobiłam to było 1960
test zrobiłam na wakacjach i beta dopiero po powrocie do Polski. W sumie spoko opcja bo mniej stresu, jedynie robiłam co 2 dzień test ciążowy i patrzyłam czy ciemnieje
Wiecie jak to jest znam temat od strony medycznej lekarze współpracują z różnymi laboratoriami itd itp najczęściej polecają to co mają na miejscu u siebie Nifty pro chyba każdy słyszał o tym badaniu pełno ulotek reklamują różne znane osoby zapewne czynnik ludzki powoduje błędy ale niestety się zdarzają .Można robić sanco 🙂 Najbardziej czuły jeśli chodzi o odróżnienie DNA płodu od mamy test panorama albo Felia jeśli chcemy zbadać jak największą ilość nieprawidłowości za panoramę płaciłam około 2300 obecnie Nifty pro również podobno kwota ,sanco również albo można znaleźć różne rabaty często mają w diagnostyce albo alab .Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:53
-