Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Jeju chwilę mnie nie ma i tyle piszecie 🤣 co do porodu ja chce koniecznie SN , i będę robiła badania , moje wszystkie koleżanki robiły nifty i wszystko było ok .
    Jeju wgl zazdroszczę jak widzę że będziecie miały 3/4 dziecko ! Też tak chcę 🤞🏻😍 duże rodzinki są takie super 😻
    Wszystko przed Tobą 🤭 Ja wciąż nie dowierzam, że spełnia się moje marzenie o byciu mamą trójki 😍

Mama dwóch chłopców 🥰
    🩵 2019 (3cs)
    🩵 2024 (9cs)

Czekamy na trzecie dziecko 🥰
    Termin porodu na grudzień 🎄

Nasz mały Aniołek 👼
    💔 05.2023 (ciąża biochemiczna)
  • Iskierka2006 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Czy mogę do Was dołączyć?
    We wtorek dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Beta 83,7, poprawiłam jeszcze dwoma testami bo nie dowierzałam i inaczej niż dwie kreski nie chciało wyjść 🥰
    Termin z OM 31 stycznia ✨️
    Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, kazał pokazać się za 2 tygodnie i dalej łykać progesteron besins.

Dzisiaj idę na drugą betę i progesteron.

Wizytę u lekarza mam 6 maja, będę wtedy 5t6d, powiedział że już coś powinno być widać.
    Na razie to lekarz z kliniki, bo w ciążę udało się zajść nam dopiero po stymualcji, będę musiała jeszcze poszukać lekarza prowadzącego.

To moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona a dłuższe starania trochę mnie przytłoczyły.

Będzie mi bardzo miło Was poznać i mam nadzieję że będziemy na tym forum przeżywały tylko piękne chwilę 🤞🍀🌞

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:50

Rosalinda, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość

👩32 🧔‍♂️37 🐕

21.04 Beta 83,7 ✨️

🤞🤞🤞
  • Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka2006 wrote:
    Hej!
    Czy mogę do Was dołączyć?
    We wtorek dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Beta 83,7, poprawiłam jeszcze dwoma testami bo nie dowierzałam i inaczej niż dwie kreski nie chciało wyjść 🥰
    Termin z OM 31 stycznia ✨️
    Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, kazał pokazać się za 2 tygodnie i dalej łykać progesteron besins.

Dzisiaj idę na drugą betę i progesteron.

Wizytę u lekarza mam 6 maja, będę wtedy 5t6d, powiedział że już coś powinno być widać.
    Na razie to lekarz z kliniki, bo w ciążę udało się zajść nam dopiero po stymualcji, będę musiała jeszcze poszukać lekarza prowadzącego.

To moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona a dłuższe starania trochę mnie przytłoczyły.

Będzie mi bardzo miło Was poznać i mam nadzieję że będziemy na tym forum przeżywały tylko piękne chwilę 🤞🍀🌞
    Hej! Jasne, że możesz dołączyć 😊
    Trzymam kciuki za przyrost bety 😁

Mama dwóch chłopców 🥰
    🩵 2019 (3cs)
    🩵 2024 (9cs)

Nasz mały Aniołek 👼
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Dołączam i ja, termin na koniec grudnia. Mam już jedno dziecko, mocno po terminie to możliwe ze zahacze o styczeń jaki będzie powtórka.
    Lekarza umówiłam po majówce

Rosalinda lubi tę wiadomość

• Akacjowa_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka2006, bambari, witajcie Dziewczyny 😊

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Ritaaa Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, witam wszystkie nowe dziewczyny!
    Moje gratulacje! ☀️
    W odpowiedzi na pytanie, to nie, już nie będę więcej robiła bety, 26go jestem umówiona ze swoim ginekologiem, więc jakoś dotrwam do tej wizyty, wiadomo stresik jest, ale wdech i wydech i wszystko będzie dobrze ❤️

11.03 : Ostatni okres
    5.04 : Pierwszy pozytywny test

Beta hcg
    8.04 : beta 170, prog 56
    10.04 : beta 360, prog 44
    13.04 : beta 1250, prog 49
    20.04 : beta 10 329, prog 47

14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG
  • bluebell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam okropne wymioty w 1 trymestrze, gdzieś od 6-11 tygodnia. Najgorzej koło 8-10
    Tydzień. Teraz nauczona doświadczeniem chce jak najszybciej poogarniac co mam do ogarnięcia zanim mnie rozłoży do reszty. W 1 ciąży spałam i wymiotowała kilka tygodni, wyjęte z życia. Z roczniakiem na głowie to już nie będzie takie komfortowe. W ogóle jestem trochę przerażona czy to na pewno dobry pomysł był z taką małą różnicą 🤪 nie spodziewałam się że nam się tak szybko uda, o pierwsze dziecko się staraliśmy 2 lata prawie i się udało po inseminacji, a teraz naturals w 2 cyklu
    Dzisiaj idę na drugą betę :)

Starania od 06.2022

👩🏼 34

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
    Luty 2025 🍼👶❤️

21.04.2026 II 🙏🏻
  • Akacjowa_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluebell wrote:
    Ja w pierwszej ciąży miałam okropne wymioty w 1 trymestrze, gdzieś od 6-11 tygodnia. Najgorzej koło 8-10
    Tydzień. Teraz nauczona doświadczeniem chce jak najszybciej poogarniac co mam do ogarnięcia zanim mnie rozłoży do reszty. W 1 ciąży spałam i wymiotowała kilka tygodni, wyjęte z życia. Z roczniakiem na głowie to już nie będzie takie komfortowe. W ogóle jestem trochę przerażona czy to na pewno dobry pomysł był z taką małą różnicą 🤪 nie spodziewałam się że nam się tak szybko uda, o pierwsze dziecko się staraliśmy 2 lata prawie i się udało po inseminacji, a teraz naturals w 2 cyklu
    Mała różnica jest super, sama wolałabym żeby u nas była mniejsza 😁

Powodzenia na becie 🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:39

bluebell lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe dziewczyny fajnie ze jesteście 🥰

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
    a8e674b49b0d2.pnghttps://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
    f6ebda0820e1b.pnghttps://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu
  • Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluebell wrote:

Powodzenia ✊

Witajcie nowe dziewczyny🤗trochę juz jest grudniówek😊

U mnie wzdęcia i zmęczenie, ale nie jakieś duże, tak to innych objawów brak. Wiem,ze początek, ale z chłopakami od razu zaczęły mi się mocne objawy i wiedziałam, że coś jest na rzeczy, a teraz spokojniej

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b52ca847232d9.pnghttps://zapodaj.net/plik-xzQWbzaNai
    a8e674b49b0d2.pnghttps://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9

Aktualizacja

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak sobie myślę moze poprostu wkleje linki w swoją stopkę i tyle co o tym myślicie?

Mama Antosia , Rosalinda lubią tę wiadomość

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
  • Mama Antosia Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    I tak sobie myślę moze poprostu wkleje linki w swoją stopkę i tyle co o tym myślicie?
    Tak najlepiej przynajmniej będziemy na bieżąco widzieć także to jest pomysł 👍🏽

Angela1108 lubi tę wiadomość

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Wiadomo trzeba słuchać lekarzy ale byłam skomplikowanym przypadkiem gdybym słuchała tylko i wyłącznie mojego prowadzącego nigdy bym w ciąży nie była i marnowała kolejne lata dużo sama czytałam, konsultowałam ,badałam

Nie chce już za bardzo zaśmiecać forum .Kojarzę z innego wątku zgadzam sie zdecydowanie nie jest to lekarz od trudnych przypadków trzeba samemu dużo działać. Jak coś priv

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Słoneczko🌼 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Nie chce już za bardzo zaśmiecać forum .Kojarzę z innego wątku zgadzam sie zdecydowanie nie jest to lekarz od trudnych przypadków trzeba samemu dużo działać. Jak coś priv

Priv dokladnie aby nie zaśmiecać 🙂

preg.png

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex ,cyclogest ,duphaston ,acofil, immunoglobuliny.
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Fermina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Doczekałam się moich wyników bety - 333 😁 W poniedziałek było 98,6 😉 Progesteron też dalej ładny - 37 z hakiem 🙂

Pięknie rośnie!

@Angela - kciuki za wizytę! I za wyniki @bluebell też!

@Nadzieja - ja zawsze marzyłam o czwórce dzieci i jestem przeszczęśliwa, że to się spełnia. Może u Ciebie to pierwsze bobo to też początek czegoś większego. Trzymam kciuki!

Witaj @Iskierka, kciuki za wyniki! Cześć @bambari! :)

Ja mam wrażenie, że się czuję aż za dobrze. Ale nie narzekam. Mogę mieć ciążę bezobjawową. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:17

Angela1108, Rosalinda lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 - 👶🏼

1cs o 4 bobasa.
    09.04 ⏸️ beta: 11.28
    11.04 beta: 39.47 prog: 23.9
    15.04 beta: 418,41 prog: 27,5 😍
    05.05 - wizyta.

preg.png
  • Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Pięknie rośnie!

@Angela - kciuki za wizytę! I za wyniki @bluebell też!

@Nadzieja - ja zawsze marzyłam o czwórce dzieci i jestem przeszczęśliwa, że to się spełnia. Może u Ciebie to pierwsze bobo to też początek czegoś większego. Trzymam kciuki!

Witaj @Iskierka, kciuki za wyniki! Cześć @bambari! :)

Ja mam wrażenie, że się czuję aż za dobrze. Ale nie narzekam. Mogę mieć ciążę bezobjawową. :D

Podziwiam!
    Zapytam czy przejście z dwójki na trójkę było całkiem ok? Ja się tak nastawiam, moja dwójka juz się sobą zajmie, są na tyle gdzieś samodzielni,że nie trzeba za nimi latać itp.
    Też zawsze w głębi duszy marzyłam o trójce i teraz to marzenie się spełnia 🥺

Fermina lubi tę wiadomość

• Fermina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Podziwiam!
    Zapytam czy przejście z dwójki na trójkę było całkiem ok? Ja się tak nastawiam, moja dwójka juz się sobą zajmie, są na tyle gdzieś samodzielni,że nie trzeba za nimi latać itp.
    Też zawsze w głębi duszy marzyłam o trójce i teraz to marzenie się spełnia 🥺

Przejście z 2 na 3 było cudowne. Naprawdę jestem mniej zmęczona jako mama 3 niż jak miałam dwoje dzieci. :) Moje trzecie dziecko jest też dość spokojne i to na pewno ma wpływ bo starsza dwójka to czysty chaos.😁

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 - 👶🏼

1cs o 4 bobasa.
    09.04 ⏸️ beta: 11.28
    11.04 beta: 39.47 prog: 23.9
    15.04 beta: 418,41 prog: 27,5 😍
    05.05 - wizyta.

preg.png
  • Lunaaa12 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Przejście z 2 na 3 było cudowne. Naprawdę jestem mniej zmęczona jako mama 3 niż jak miałam dwoje dzieci. :) Moje trzecie dziecko jest też dość spokojne i to na pewno ma wpływ bo starsza dwójka to czysty chaos.😁

Dajesz nadzieję kobieto😁 moja dwójka to też istny armagedon, nie wiem który bardziej, więc po cichu liczę, że trzecie będzie spokojniejsze😆

• Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cięższe było przejście z 0 na 1 niż z 1 na 2 😄 Liczę na to, że z 2 na 3 też nie będzie takie trudne 😂 Choć wtedy między dziećmi było 4,5 roku różnicy, teraz między młodszymi będzie niecałe 3 lata, także może być trochę trudniej 😛

Mama dwóch chłopców 🥰
    🩵 2019 (3cs)
    🩵 2024 (9cs)

Nasz mały Aniołek 👼
‹‹ 21 22 23 24 25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ