Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko przed Tobą 🤭 Ja wciąż nie dowierzam, że spełnia się moje marzenie o byciu mamą trójki 😍Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Jeju chwilę mnie nie ma i tyle piszecie 🤣 co do porodu ja chce koniecznie SN , i będę robiła badania , moje wszystkie koleżanki robiły nifty i wszystko było ok .
Jeju wgl zazdroszczę jak widzę że będziecie miały 3/4 dziecko ! Też tak chcę 🤞🏻😍 duże rodzinki są takie super 😻Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Hej!
Czy mogę do Was dołączyć?
We wtorek dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Beta 83,7, poprawiłam jeszcze dwoma testami bo nie dowierzałam i inaczej niż dwie kreski nie chciało wyjść 🥰
Termin z OM 31 stycznia ✨️
Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, kazał pokazać się za 2 tygodnie i dalej łykać progesteron besins.
Dzisiaj idę na drugą betę i progesteron.
Wizytę u lekarza mam 6 maja, będę wtedy 5t6d, powiedział że już coś powinno być widać.
Na razie to lekarz z kliniki, bo w ciążę udało się zajść nam dopiero po stymualcji, będę musiała jeszcze poszukać lekarza prowadzącego.
To moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona a dłuższe starania trochę mnie przytłoczyły.
Będzie mi bardzo miło Was poznać i mam nadzieję że będziemy na tym forum przeżywały tylko piękne chwilę 🤞🍀🌞
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:50
Rosalinda, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👩32 🧔♂️37 🐕
21.04 Beta 83,7 ✨️
🤞🤞🤞 -
Hej! Jasne, że możesz dołączyć 😊Iskierka2006 wrote:Hej!
Czy mogę do Was dołączyć?
We wtorek dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Beta 83,7, poprawiłam jeszcze dwoma testami bo nie dowierzałam i inaczej niż dwie kreski nie chciało wyjść 🥰
Termin z OM 31 stycznia ✨️
Wczoraj rozmawiałam z lekarzem, kazał pokazać się za 2 tygodnie i dalej łykać progesteron besins.
Dzisiaj idę na drugą betę i progesteron.
Wizytę u lekarza mam 6 maja, będę wtedy 5t6d, powiedział że już coś powinno być widać.
Na razie to lekarz z kliniki, bo w ciążę udało się zajść nam dopiero po stymualcji, będę musiała jeszcze poszukać lekarza prowadzącego.
To moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona a dłuższe starania trochę mnie przytłoczyły.
Będzie mi bardzo miło Was poznać i mam nadzieję że będziemy na tym forum przeżywały tylko piękne chwilę 🤞🍀🌞
Trzymam kciuki za przyrost bety 😁Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Hejo, witam wszystkie nowe dziewczyny!
Moje gratulacje! ☀️
W odpowiedzi na pytanie, to nie, już nie będę więcej robiła bety, 26go jestem umówiona ze swoim ginekologiem, więc jakoś dotrwam do tej wizyty, wiadomo stresik jest, ale wdech i wydech i wszystko będzie dobrze ❤️11.03 : Ostatni okres
5.04 : Pierwszy pozytywny test
Beta hcg
8.04 : beta 170, prog 56
10.04 : beta 360, prog 44
13.04 : beta 1250, prog 49
20.04 : beta 10 329, prog 47
14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG -
Ja w pierwszej ciąży miałam okropne wymioty w 1 trymestrze, gdzieś od 6-11 tygodnia. Najgorzej koło 8-10
Tydzień. Teraz nauczona doświadczeniem chce jak najszybciej poogarniac co mam do ogarnięcia zanim mnie rozłoży do reszty. W 1 ciąży spałam i wymiotowała kilka tygodni, wyjęte z życia. Z roczniakiem na głowie to już nie będzie takie komfortowe. W ogóle jestem trochę przerażona czy to na pewno dobry pomysł był z taką małą różnicą 🤪 nie spodziewałam się że nam się tak szybko uda, o pierwsze dziecko się staraliśmy 2 lata prawie i się udało po inseminacji, a teraz naturals w 2 cyklu
Dzisiaj idę na drugą betę
Starania od 06.2022
👩🏼 34
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
Luty 2025 🍼👶❤️
21.04.2026 II 🙏🏻 -
Mała różnica jest super, sama wolałabym żeby u nas była mniejsza 😁bluebell wrote:Ja w pierwszej ciąży miałam okropne wymioty w 1 trymestrze, gdzieś od 6-11 tygodnia. Najgorzej koło 8-10
Tydzień. Teraz nauczona doświadczeniem chce jak najszybciej poogarniac co mam do ogarnięcia zanim mnie rozłoży do reszty. W 1 ciąży spałam i wymiotowała kilka tygodni, wyjęte z życia. Z roczniakiem na głowie to już nie będzie takie komfortowe. W ogóle jestem trochę przerażona czy to na pewno dobry pomysł był z taką małą różnicą 🤪 nie spodziewałam się że nam się tak szybko uda, o pierwsze dziecko się staraliśmy 2 lata prawie i się udało po inseminacji, a teraz naturals w 2 cyklu
Powodzenia na becie 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:39
bluebell lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny fajnie ze jesteście 🥰
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️
https://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9S
https://zapodaj.net/plik-TxvpBA9WNu -
bluebell wrote:Ja w pierwszej ciąży miałam okropne wymioty w 1 trymestrze, gdzieś od 6-11 tygodnia. Najgorzej koło 8-10
Powodzenia ✊
Witajcie nowe dziewczyny🤗trochę juz jest grudniówek😊
U mnie wzdęcia i zmęczenie, ale nie jakieś duże, tak to innych objawów brak. Wiem,ze początek, ale z chłopakami od razu zaczęły mi się mocne objawy i wiedziałam, że coś jest na rzeczy, a teraz spokojniej -
Rosalinda lubi tę wiadomość
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️
I tak sobie myślę moze poprostu wkleje linki w swoją stopkę i tyle co o tym myślicie?
Mama Antosia , Rosalinda lubią tę wiadomość
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️
Słoneczko🌼 wrote:Wiadomo trzeba słuchać lekarzy ale byłam skomplikowanym przypadkiem gdybym słuchała tylko i wyłącznie mojego prowadzącego nigdy bym w ciąży nie była i marnowała kolejne lata dużo sama czytałam, konsultowałam ,badałam
Nie chce już za bardzo zaśmiecać forum .Kojarzę z innego wątku zgadzam sie zdecydowanie nie jest to lekarz od trudnych przypadków trzeba samemu dużo działać. Jak coś priv -
Mama_Hani wrote:Nie chce już za bardzo zaśmiecać forum .Kojarzę z innego wątku zgadzam sie zdecydowanie nie jest to lekarz od trudnych przypadków trzeba samemu dużo działać. Jak coś priv
Priv dokladnie aby nie zaśmiecać 🙂 -
Rosalinda wrote:Doczekałam się moich wyników bety - 333 😁 W poniedziałek było 98,6 😉 Progesteron też dalej ładny - 37 z hakiem 🙂
Pięknie rośnie!
@Angela - kciuki za wizytę! I za wyniki @bluebell też!
@Nadzieja - ja zawsze marzyłam o czwórce dzieci i jestem przeszczęśliwa, że to się spełnia. Może u Ciebie to pierwsze bobo to też początek czegoś większego. Trzymam kciuki!
Witaj @Iskierka, kciuki za wyniki! Cześć @bambari!
Ja mam wrażenie, że się czuję aż za dobrze. Ale nie narzekam. Mogę mieć ciążę bezobjawową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:17
Angela1108, Rosalinda lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Pięknie rośnie!
@Angela - kciuki za wizytę! I za wyniki @bluebell też!
@Nadzieja - ja zawsze marzyłam o czwórce dzieci i jestem przeszczęśliwa, że to się spełnia. Może u Ciebie to pierwsze bobo to też początek czegoś większego. Trzymam kciuki!
Witaj @Iskierka, kciuki za wyniki! Cześć @bambari!
Ja mam wrażenie, że się czuję aż za dobrze. Ale nie narzekam. Mogę mieć ciążę bezobjawową.
Podziwiam!
Zapytam czy przejście z dwójki na trójkę było całkiem ok? Ja się tak nastawiam, moja dwójka juz się sobą zajmie, są na tyle gdzieś samodzielni,że nie trzeba za nimi latać itp.
Też zawsze w głębi duszy marzyłam o trójce i teraz to marzenie się spełnia 🥺
Fermina lubi tę wiadomość
-
Lunaaa12 wrote:Podziwiam!
Zapytam czy przejście z dwójki na trójkę było całkiem ok? Ja się tak nastawiam, moja dwójka juz się sobą zajmie, są na tyle gdzieś samodzielni,że nie trzeba za nimi latać itp.
Też zawsze w głębi duszy marzyłam o trójce i teraz to marzenie się spełnia 🥺
Przejście z 2 na 3 było cudowne. Naprawdę jestem mniej zmęczona jako mama 3 niż jak miałam dwoje dzieci.
Moje trzecie dziecko jest też dość spokojne i to na pewno ma wpływ bo starsza dwójka to czysty chaos.😁
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Przejście z 2 na 3 było cudowne. Naprawdę jestem mniej zmęczona jako mama 3 niż jak miałam dwoje dzieci.
Moje trzecie dziecko jest też dość spokojne i to na pewno ma wpływ bo starsza dwójka to czysty chaos.😁
Dajesz nadzieję kobieto😁 moja dwójka to też istny armagedon, nie wiem który bardziej, więc po cichu liczę, że trzecie będzie spokojniejsze😆 -
U mnie cięższe było przejście z 0 na 1 niż z 1 na 2 😄 Liczę na to, że z 2 na 3 też nie będzie takie trudne 😂 Choć wtedy między dziećmi było 4,5 roku różnicy, teraz między młodszymi będzie niecałe 3 lata, także może być trochę trudniej 😛Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna)

https://zapodaj.net/plik-xzQWbzaNai
https://zapodaj.net/plik-EmbDlKes9