#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale macie zachcianki, super😉. Dla mnie jedzenie może nie istnieć, jem bo musze i zaczyna mnie to martwić czy aby na pewno wszystko jest ok. W środę mam lekarza to będę z nią rozmawiać.
-
Cześć dziewczyny, jakoś nam się ostatnio wątek uspokoił. Troszkę szkoda, bo lubiłam czytać co tam u Was i jak na wizytach. Może to wina września i powrotów do pracy 🤔
Widzę, że pierwsze połówkowe mamy w poniedziałek. Chciałoby się powiedzieć „no w końcu!” ♥️
Powiem Wam, że fizjoterapeutka uroginekologiczna mi pomogła z tymi moimi plecami. Nadal mam u niej wizyty, bo jest nad czym pracować, ale przynajmniej mogę funkcjonować w dzień i z rana nie mam zesztywniałego kręgosłupa.
Jedyne co mnie niepokoi teraz, bo nie może być za kolorowo to waga maluszka. Całymi dniami odliczam już do połówkowych. 🙄MroziaMM lubi tę wiadomość
-
Dziś dzwonili też do mnie ze szkoły rodzenia potwierdzić, że kurs startuje 7.10. Kurs składa się z 13 lekcji, a po 32 tygodniu dodatkowo możemy zapisać się na warsztaty praktyczne. Płacimy jedynie za osobę towarzyszącą. Po południu jadę te zobaczyć komody i przewijaki na komodę w Ikea. Jestem ciekawa jak to wygląda na żywo.
Dziewczyny, ktore zostaną mamami pierwszy raz jak Wasze przygotowania? -
Irashka wrote:Dziś dzwonili też do mnie ze szkoły rodzenia potwierdzić, że kurs startuje 7.10. Kurs składa się z 13 lekcji, a po 32 tygodniu dodatkowo możemy zapisać się na warsztaty praktyczne. Płacimy jedynie za osobę towarzyszącą. Po południu jadę te zobaczyć komody i przewijaki na komodę w Ikea. Jestem ciekawa jak to wygląda na żywo.
Dziewczyny, ktore zostaną mamami pierwszy raz jak Wasze przygotowania?
Po moich stratach nie mam nic na Krzysia. Czekamy do listopada/ grudnia i będę dopiero o tym myśleć. Dla mnie jest za wcześnie. Oglądam sobie jedynie przez internet ale jeszcze daleka droga👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Mutacja MTHFR C677T hetero
Mutacja MTHFR A1298C hetero
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.06 wizyta- pierwsze spotkanie ❤️dziadzio w macicy ❤️ ciąża rozwija się dobrze
05.07-mamy ❤️ całe 1.38 cm człowieka ❤️
20.07-3.44cm perełki ❤️
02.08 5.6cm ❤️
11.08-prenatalne 7.5 cm ❤️ niskie ryzyka 🥰
20.08- 9cm chłopczyk 🩵
26 08-01.09 szpital (krwawienie )z Krzysiem wszystko dobrze ❤️
7.09 - chłopczyk 188g❤️
21.09- wizyta
3.10 -połówkowe
Luteina 2×2❌
Duphaston 3×1❌. Powrót od 26.08
Heparyna 1×1