X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne #rodzew2026 LUTY❤️🍓
Odpowiedz

#rodzew2026 LUTY❤️🍓

Oceń ten wątek:
  • Bezowata Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    A co to za mata pod fotelik ? Nie słyszałam o tym 🤔

Ja co prawda kupiłam cybex cloud G z uwagi na to, że jest 0,5 kg lżejszy od T, a cenowo wychodzi taniej, a na prawdę niczym nie odbiega, też się rozkłada do pozycji leżącej uznałam, że na ten rok max bez sensu dopłacać, wyszedł nas z bazą 1550 zł.

Taka mata ochronna do założenia pod bazą, żeby nie niszczyć skórzanej tapicerki w samochodzie 😅

preg.png
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    A co to za mata pod fotelik ? Nie słyszałam o tym 🤔

Ja co prawda kupiłam cybex cloud G z uwagi na to, że jest 0,5 kg lżejszy od T, a cenowo wychodzi taniej, a na prawdę niczym nie odbiega, też się rozkłada do pozycji leżącej uznałam, że na ten rok max bez sensu dopłacać, wyszedł nas z bazą 1550 zł.

Kurcze ja sobie wymyśliłam używać zamiast gondoli, i szczerze to w tych sklepach tak zamotają że w sumie już nie wiadomo co brać.
    Nam pokazywali oba, że pozycja siedząca, półleżąca i całkowicie leżąca w tym T. Mówili że można używać jak gondoli.
    A czort z tym, człowiek głupieje od tego wszytskiego.
    My robiliśmy 4 jak nie 5 podjazdów do sklepu i po prostu już chciałam mieć to z głowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:51

Starania od 10/2024

Pierwsza wizyta w klinice 06/2025

10cs Cud 😍
    24.06 beta 410 | prog 25,40
    26.06 beta 1217
    02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
    03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
    17.07 1,2cm ❤️
    12.08 5,19cm 😍
    20.08 6,49cm 😍🩵
    09.09 10,7cm ♂️
    07.10 12,9cm, 290g
    15.10 360g
    04.11 600g

preg.png
‹‹ 208 209 210 211 212
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ