X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne #rodzew2026 LUTY❤️🍓
Odpowiedz

#rodzew2026 LUTY❤️🍓

Oceń ten wątek:
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia667 wrote:
    Ale jak to się zmieni? 🙄
    To to nie jest już tak na stałe 😂
    Mały szepcze że zrobi ze mnie potwora po porodzie 😅🙈🤣

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • Joanne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia667 wrote:
    Ale jak to się zmieni? 🙄
    To to nie jest już tak na stałe 😂

Do zajścia w ciążę z córką miałam cerę bardzo problematyczną, latami nie moglam jeść czekolady bo od razu zapychało mi pory. W ciąży jadłam duzo warzyw i owoców i nie musiałam sie nawet malować co wcześniej bylo nie do pomyślenia. Po ciazy cera nie została mi az tak piękna ale i tak jest super! Z tym że jak corka byla noworodkiem to pożyczyłam od niej krem emolium i juz przy nim zostałam. Inne kremy się chowają, nawet te drogie. Dla Małej Bejbisi już kupiłam wszystko z emolium tzn krem do buzi, balsam, plyn do kąpieli i szampon. Polecam.

Po ciąży z pierwszą córką też nie wypadały mi włosy. Miałam tak gęste jak modelki na reklamach szamponów. Bylo ich aż za duzo. Niestety po ostatnim poronieniu tak mi wypadały że nawet połowa na głowie mi nie została. Myslalam że ta ciąża uratuje włosy ale chyba dalej wiecej wypada niż rośnie.

age.png

preg.png
‹‹ 207 208 209 210 211
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ