#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Podsyłajcie proszę promocje jak wypadnie Wam w oko jakaś ciekawa. Będę musiała kupić wszystko online i bez większego zastanawiania się nad wyborami. W domu nie mamy nic poza kilkoma śpioszkami, a musimy być gotowi na wszystko.

01.2018 rozpoczęcie starań
I procedura IVF Salve Medica Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2021, blastka 4AA - ciąża poroniona 😢
🍍 transfer 05.2022, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
🍍 transfer 12.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
II procedura IVF Invicta Gdynia
brak transferu
III procedura Bocian Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2024, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2025, blastka 4AB - CIĄŻA 🩷
01.2022 💔 8 tc 😢
04.2021 💔 💔 5 tc, 8 tc 😢
09.2020 💔 9 tc 😢
Mutacja genu anxa 5 haplotyp M2, Kir bx-brak 5 implantacyjnych, cytokiny: wysokie il2, niskie il10, komórki NK 22%, nk maciczne wielokrotnie przekroczone, mutacja PAI-1, mthfr a1298c, wysoka homocysteina, PCOS-brak owulacji, zespół LUF, zapalenie endo, problemy ze wzrostem endo. -
Piękne dziewczynka ☺️ super jest ta jakość zdjęcia, fajną pamiątkę będziecie mieć ♥️jo_ana wrote:Cześć dziewczyny
My dzisiaj po wizycie, wszystko u nas dobrze na szczęście 🥰 mała rośnie jak na drożdżach i waży już 1180g, a do tego ma długie nogi jak modelka 😅
3 prenatalne mamy 15.12 📅 proszę o dopisanie
https://zapodaj.net/plik-ewMorPMfWP
https://zapodaj.net/plik-15QCRIgNBQ👩🏻32 👨🏻34
27.05.2025 ⏸️
25.06.2025 1,46 cm ♥️
09.07.2025 szczęście ma 2,8 cm ♥️
15.07.2025 zdiagnozowana cukrzyca ciążowa 🍭
29.07.2025 badania prenatalne 6,5 cm zdrowo rozwijającego się szczęścia ♥️🍀
14.08.2025 piękny chłopak 👦🏻
03.09.2025 140g chłopaka 🥝
29.09.2025 badania prenatalne (połówkowe) 487g zdrowego chłopaka
29.10.2025 890g
27.11.2025 prenatalne (III trymestr)

-
Jakie piękne ma pyzolinki 😍😍😍jo_ana wrote:Cześć dziewczyny
My dzisiaj po wizycie, wszystko u nas dobrze na szczęście 🥰 mała rośnie jak na drożdżach i waży już 1180g, a do tego ma długie nogi jak modelka 😅
3 prenatalne mamy 15.12 📅 proszę o dopisanie
https://zapodaj.net/plik-ewMorPMfWP
https://zapodaj.net/plik-15QCRIgNBQ -
W Reserved jest teraz jakaś promocja -40%, i na smyku na drugi tańszy produkt -60% 🙃 Na Jukki do 40% rabatu.Milka85 wrote:Podsyłajcie proszę promocje jak wypadnie Wam w oko jakaś ciekawa. Będę musiała kupić wszystko online i bez większego zastanawiania się nad wyborami. W domu nie mamy nic poza kilkoma śpioszkami, a musimy być gotowi na wszystko.
Milka85 lubi tę wiadomość
-
Też na nią zwróciłam uwagę, ale praktycznie cała sypialnie będziemy mieli w odcieniach beżu to uznałam, że będzie za dużo 😂 Ogólnie urocze mają tam rzeczy. Podobały mi się też te zielonkawe gąski 😍 Z Colorstories mamy właśnie otulacz do fotelika, kocyk i ręcznik (beżowy 😂) i jakieś tam pierdy. Rożek zamówiłam na Muminky, ale nie wypowiem się co do jakości bo jeszcze nie przeszedł.
No to tak 😂:
- H&M promocja dla klubowiczów 25% lub 20%,
- C&A ma 20% rabatu na wszystko (dzisiaj przyszły mi komplety dla Młodego to jakość wydaje się super),
- na Smyku codziennie praktycznie są inne promocje, sporo rzeczy przecenionych,
- Sinsay ma dzisiaj 12% na nieprzecenione przy zakupie 3 produktów,
- Muminky aż do -50% na wyprzedaży, ceny spoczko,
- na Jukki, na MyMemi, na MayLily jest 20% na wszystko,
- La Millou też ma promocje, ale sporo rzeczy bardziej dla dziewczynek i mam wrażenie, że wycofali część produktów na czas zniżki (zamówiłam kurę babci Dany jedynie),
- BoboWózki też coś rzucili na listopad 🤔
Sporo jest promocji na Allegro (chociażby wanienki czy przewijaki), Pink no more też. Na dobreliski.pl jest wszystko dla Malucha, ale na razie bez promocji 🤷♀️
Wpadnie mi coś w oko jeszcze to napiszę 🤭
Milka85 lubi tę wiadomość
-
No dużo tego beżu, ale colorstories głównie ma wszystkie produkty w tych barwach 🤷♀️ Kupię mu kolorowe misie żeby ożywić otoczenie 😜 Fotelik mamy granatowy także jakiś kolor jest 🙃😁mmonika_ wrote:Też na nią zwróciłam uwagę, ale praktycznie cała sypialnie będziemy mieli w odcieniach beżu to uznałam, że będzie za dużo 😂 Ogólnie urocze mają tam rzeczy. Podobały mi się też te zielonkawe gąski 😍 Z Colorstories mamy właśnie otulacz do fotelika, kocyk i ręcznik (beżowy 😂) i jakieś tam pierdy. Rożek zamówiłam na Muminky, ale nie wypowiem się co do jakości bo jeszcze nie przeszedł.
No to tak 😂:
- H&M promocja dla klubowiczów 25% lub 20%,
- C&A ma 20% rabatu na wszystko (dzisiaj przyszły mi komplety dla Młodego to jakość wydaje się super),
- na Smyku codziennie praktycznie są inne promocje, sporo rzeczy przecenionych,
- Sinsay ma dzisiaj 12% na nieprzecenione przy zakupie 3 produktów,
- Muminky aż do -50% na wyprzedaży, ceny spoczko,
- na Jukki, na MyMemi, na MayLily jest 20% na wszystko,
- La Millou też ma promocje, ale sporo rzeczy bardziej dla dziewczynek i mam wrażenie, że wycofali część produktów na czas zniżki (zamówiłam kurę babci Dany jedynie),
- BoboWózki też coś rzucili na listopad 🤔
Sporo jest promocji na Allegro (chociażby wanienki czy przewijaki), Pink no more też. Na dobreliski.pl jest wszystko dla Malucha, ale na razie bez promocji 🤷♀️
Wpadnie mi coś w oko jeszcze to napiszę 🤭
Resztę wyprawki typu wózek, wanienka, kosmetyki, artykuły do pielęgnacji i niezbędne leki zostawię już na styczeń 😊 Na tą chwilę już wszystko CHYBA mamy tak poza tym. -
Ja zamówiłam 2 kocyki na shein 🙈 może zrobiłam głupotę ale w sumie takie pieniądze to nie pieniądze to warto zaryzykować 🙂
-
Też mi się wydaje, że w sumie już większość mamy, ale jak tak myślę przez cały czas to jeszcze to i tamto. Tym bardziej, że to nasz pierwszy Dzidziuś, więc takie błądzenie we mgle 🫣 A ja chciałam w styczniu już mieć wszystko gotowe..assialbnn wrote:No dużo tego beżu, ale colorstories głównie ma wszystkie produkty w tych barwach 🤷♀️ Kupię mu kolorowe misie żeby ożywić otoczenie 😜 Fotelik mamy granatowy także jakiś kolor jest 🙃😁
Resztę wyprawki typu wózek, wanienka, kosmetyki, artykuły do pielęgnacji i niezbędne leki zostawię już na styczeń 😊 Na tą chwilę już wszystko CHYBA mamy tak poza tym. -
Milka trzymaj się tam.. ale pech.
Dinozaurowa również współczuję przeżyć, oby już było ok.
Co do spania mam to samo, w ogóle nie chce mi się iść spać, mogę siedzieć po nocach, a potem nie mogę usnąć, przebudzam się i ból nóg. Z poduszką ciążowa ciężko się obkrecic, w ogóle chyba mi się juz mega wyplaszczyla, wczoraj musiałam dorzucić jeszcze jaśka żeby jakoś te nogi uspokoić 🙄
Jo_ana piękne zdjęcia 🥰 cieszą mnie wszystkie dobre wieści z wizyt.♀️'89 ♂️'87
starania od 06.2023
AMH 1.0 🙄 drożność ✅ cykle stymulowane ❌ stan zapalny endometrium 💊 mini polipy ✂️ KIR&kariotyp✅
7.05 IUI ❌
13.06 kwalifikacja in vitro ✅
16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🍀
Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
9.10 20+0 połówkowe wszystko w porządku 🩵 333g
3.11 23+4 620g 🌶️
TP 23/27.02.2026

-
No styczeń to ostateczny termin aby zapiąć wszystko na ostatni guzik 🙂 w pierwszej ciąży zrobiłam kilka list na których bazowałam w zakupach 🙂 Zrób sobie takie listy z każdej kategorii i kupuj według kategorii 😊 w tej ciąży jakoś jakoś gorzej mi się było zorganizować i późno się za to zabrałam więc kupuje wszystko na raz i wszystkiego po trochu co mi wpadnie do głowy 😜mmonika_ wrote:Też mi się wydaje, że w sumie już większość mamy, ale jak tak myślę przez cały czas to jeszcze to i tamto. Tym bardziej, że to nasz pierwszy Dzidziuś, więc takie błądzenie we mgle 🫣 A ja chciałam w styczniu już mieć wszystko gotowe..
-