#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola8999 wrote:Joana wyślij mi link do swojego FB albo zrzut ekranu zebym cię znała i cię dodam do grupy

Wysłałam zaproszenie -
Też Ci wysłałam 😄 i zaakceptowałam. Także wyślij mi swój profil
Dodałam do grupy ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 00:36
-
Zaglądamy tu czasem więc gdyby ktoś z ekipy chciał dołączyć do grupy na messengerze to piszcie 😊
A te które nie chcą niech chociaż tutaj dadzą znac co słychać?😊 Jak maluszki? ❤️
-
Cześć dziewczyny, czy mogłabym dołączyć do Was do grupy na Messengare? Mam synka z 23 stycznia, ale urodził się w 35 tygodniu ciąży, więc rozwojowo bliżej nam jednak do dzieciaczków z lutego. Chętnie powymieniałabym się z Wami doświadczeniami i spostrzeżeniami 😃
-
Hejka co tam U Was słychać ?
Milka85 wrote:U nas coraz gorzej 😞 Wczoraj wieczorem wróciły skurcze i bóle podbrzusza i nic na nie nie pomaga. W tej sytuacji zdecydowali się odstawić to, co podają na podtrzymanie, bo to mocno obciąża mój organizm i mam już złe wyniki i duszności. Lekarze mówią, że już nic więcej nie da się zrobić. Pozostaje czekać na to co się wydarzy 😞 Jestem przerażona jak poradzi sobie tak skrajny wcześniak z wagą niewiele ponad 1 kg. No i jak ja sobie poradzę 😞 -
Hejka co tam u Was słychać ?
dinozaurowa wrote:U nas nieciekawie. Mały spadł z 20 do 7 percentyla, do tego pogorszyły mi się przepływy. Mam skierowanie na obserwację do poradni patologii ciąży. Mam nadzieję że mnie tam nie zatrzymają. Wygląda zdrowo, kopie coraz mocniej, od 2 tygodni leży główką w dół, tylko ta waga... pani ginekolog powiedziała że jest chudziutki 🥺 jeśli trend spadkowy się utrzyma to będę miała wywoływanie przy donoszonej
Walizka i torba do szpitala gotowa, wyprawka dopięta na etap wyjścia ze szpitala. Jeszcze czekam na dostawkę i wózek do odbioru. Nie mamy drewnianego łóżeczka, na razie mieszkamy na wynajmie gdzie nie ma za dużo miejsca, a dostawka na kółeczkach idealnie się sprawdzi. -