#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola8999 wrote:Joana wyślij mi link do swojego FB albo zrzut ekranu zebym cię znała i cię dodam do grupy

Wysłałam zaproszenie -
Też Ci wysłałam 😄 i zaakceptowałam. Także wyślij mi swój profil
Dodałam do grupy ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 00:36
-
Zaglądamy tu czasem więc gdyby ktoś z ekipy chciał dołączyć do grupy na messengerze to piszcie 😊
A te które nie chcą niech chociaż tutaj dadzą znac co słychać?😊 Jak maluszki? ❤️
-
Cześć dziewczyny, czy mogłabym dołączyć do Was do grupy na Messengare? Mam synka z 23 stycznia, ale urodził się w 35 tygodniu ciąży, więc rozwojowo bliżej nam jednak do dzieciaczków z lutego. Chętnie powymieniałabym się z Wami doświadczeniami i spostrzeżeniami 😃
-
Hejka co tam U Was słychać ?
Milka85 wrote:U nas coraz gorzej 😞 Wczoraj wieczorem wróciły skurcze i bóle podbrzusza i nic na nie nie pomaga. W tej sytuacji zdecydowali się odstawić to, co podają na podtrzymanie, bo to mocno obciąża mój organizm i mam już złe wyniki i duszności. Lekarze mówią, że już nic więcej nie da się zrobić. Pozostaje czekać na to co się wydarzy 😞 Jestem przerażona jak poradzi sobie tak skrajny wcześniak z wagą niewiele ponad 1 kg. No i jak ja sobie poradzę 😞 -
Hejka co tam u Was słychać ?
dinozaurowa wrote:U nas nieciekawie. Mały spadł z 20 do 7 percentyla, do tego pogorszyły mi się przepływy. Mam skierowanie na obserwację do poradni patologii ciąży. Mam nadzieję że mnie tam nie zatrzymają. Wygląda zdrowo, kopie coraz mocniej, od 2 tygodni leży główką w dół, tylko ta waga... pani ginekolog powiedziała że jest chudziutki 🥺 jeśli trend spadkowy się utrzyma to będę miała wywoływanie przy donoszonej
Walizka i torba do szpitala gotowa, wyprawka dopięta na etap wyjścia ze szpitala. Jeszcze czekam na dostawkę i wózek do odbioru. Nie mamy drewnianego łóżeczka, na razie mieszkamy na wynajmie gdzie nie ma za dużo miejsca, a dostawka na kółeczkach idealnie się sprawdzi. -
Hej. Oj, jak daaawno tu nie zaglądałam. Miło, że o nas pamiętacie i pytacie 😊
Wcześniactwo dało nam popalić ale jak na to co nas spotkało w ciąży jest naprawdę dobrze. Choć bywały bardzo trudne momenty, nawet nie ośmielam się narzekać.
Ola8999 lubi tę wiadomość

01.2018 rozpoczęcie starań
I procedura IVF Salve Medica Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2021, blastka 4AA - ciąża poroniona 😢
🍍 transfer 05.2022, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
🍍 transfer 12.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
II procedura IVF Invicta Gdynia
brak transferu
III procedura Bocian Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2024, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2025, blastka 4AB - CIĄŻA 🩷
01.2022 💔 8 tc 😢
04.2021 💔 💔 5 tc, 8 tc 😢
09.2020 💔 9 tc 😢
Mutacja genu anxa 5 haplotyp M2, Kir bx-brak 5 implantacyjnych, cytokiny: wysokie il2, niskie il10, komórki NK 22%, nk maciczne wielokrotnie przekroczone, mutacja PAI-1, mthfr a1298c, wysoka homocysteina, PCOS-brak owulacji, zespół LUF, zapalenie endo, problemy ze wzrostem endo. -
Milka85 wrote:Hej. Oj, jak daaawno tu nie zaglądałam. Miło, że o nas pamiętacie i pytacie 😊
Wcześniactwo dało nam popalić ale jak na to co nas spotkało w ciąży jest naprawdę dobrze. Choć bywały bardzo trudne momenty, nawet nie ośmielam się narzekać.
Kochana ale opowiadaj jak dzidziuś się rozwija co tam u Was mamy też grupę na messengerze gdzie rozmawiamy na co dzień czy chciałabyś dołączyć ? -
Chętnie dołączę 😊 Dobrze jest się poradzić i wymienić doświadczeniami.Anek86 wrote:Kochana ale opowiadaj jak dzidziuś się rozwija co tam u Was mamy też grupę na messengerze gdzie rozmawiamy na co dzień czy chciałabyś dołączyć ?

01.2018 rozpoczęcie starań
I procedura IVF Salve Medica Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2021, blastka 4AA - ciąża poroniona 😢
🍍 transfer 05.2022, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
🍍 transfer 12.2022, blastka 4BB - nieudany 😢
II procedura IVF Invicta Gdynia
brak transferu
III procedura Bocian Łódź
hiperstymulacja
🍍 transfer 12.2024, blastka 4AA - nieudany 😢
🍍 transfer 06.2025, blastka 4AB - CIĄŻA 🩷
01.2022 💔 8 tc 😢
04.2021 💔 💔 5 tc, 8 tc 😢
09.2020 💔 9 tc 😢
Mutacja genu anxa 5 haplotyp M2, Kir bx-brak 5 implantacyjnych, cytokiny: wysokie il2, niskie il10, komórki NK 22%, nk maciczne wielokrotnie przekroczone, mutacja PAI-1, mthfr a1298c, wysoka homocysteina, PCOS-brak owulacji, zespół LUF, zapalenie endo, problemy ze wzrostem endo. -
Milka85 wrote:Chętnie dołączę 😊 Dobrze jest się poradzić i wymienić doświadczeniami.
Kochana a jak Ala ? Ile teraz waży jak się ma ? Ja moją Hanię urodziłam 26 stycznia Z wagą 2370 dziś mając 6 mc korygowane na 5 waży 6 kg natomiast była tydzień w inkubatorze bo słabo jadła a w dodatku okazało się że ma wrodzoną wadę serduszka i 7 maja przeszła operację i wszystko idzie ku lepszemu chodź do dziś jest niejadkiem i jesteśmy na specjalnym mleku