SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne #rodzew2026 LUTY❤️🍓
Odpowiedz

#rodzew2026 LUTY❤️🍓

Oceń ten wątek:
  • Runnerka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam inna fizjoterapeutkę to jak na złość ma urlop. Ale szukam dalej.

Giosiek, u mnie jest dosyć mało wód i to może być też utrudnieniem (chociaż niby są w normie). Nie tracę jeszcze nadziei, spróbuję sama coś poćwiczyć.
    Tez poruszałam temat obrotu zewnętrznego, w szpitalu gdzie będę rodzić go nie robią, ale wiem, gdzie robią. Jednak moja prowadząca uważa, że raczej byłabym zdyskwalifikowana właśnie przez ilość wód, moja budowe i wzrost i wąska miednicę (miałam kiedyś mierzona sprzezna zewnętrzną miednicy i wyszło 18cm, gdzie optymalnie powinno być 20-21cm).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 12:26

🏃🏻‍♀️ 35
    AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
    Sono HSG 🆗
    Cykle regularne, owulacje potwierdzone
    Badania w 3 d.c. i 9 d.p.o 🆗
    Cytologia - NILM 🆗
    Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗

🏋🏼 36
    Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%

15 cs - 0 ⏸️

01-03.2025 3 x IUI ❌
    04-05.2025 IMSI (protokol dlugi): Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 💉75j Menopur + 150j Gonal f ➡️ 🔬 punkcja - pobranych 10 🥚mamy 5❄️❄️❄️❄️❄️ (8A, EB2, 3BA, 4BA, 5BB)
    1️⃣FET 13.06 (EB2) 6dpt ⏸️ bHCG 7dpt 76,4 ➡️ 10dpt 402 ➡️ 12 dpt 1518 ➡️ 16 dpt bHCG 23 688 ➡️ 21dpt 46 825 ➡️ 25dpt 84 153
    09.07 CRL 6,9mm i ♥️
    18.07 CRL 1,31cm
    23.07 CRL 1,95cm
    31.07 CRL 2,95cm
    18-19. 08 prenatalne & NIFTY PRO - niskie ryzyka, bedzie 💙
    preg.png
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Runnerka wrote:
    Znalazłam inna fizjoterapeutkę to jak na złość ma urlop. Ale szukam dalej.

Giosiek, u mnie jest dosyć mało wód i to może być też utrudnieniem (chociaż niby są w normie). Nie tracę jeszcze nadziei, spróbuję sama coś poćwiczyć.
    Tez poruszałam temat obrotu zewnętrznego, w szpitalu gdzie będę rodzić go nie robią, ale wiem, gdzie robią. Jednak moja prowadząca uważa, że raczej byłabym zdyskwalifikowana właśnie przez ilość wód, moja budowe i wzrost i wąska miednicę (miałam kiedyś mierzona sprzezna zewnętrzną miednicy i wyszło 18cm, gdzie optymalnie powinno być 20-21cm).

Może tutaj

Agnieszka Czura (Bronisz), Kornelia Krupa, Magdalena Kopij

Trombofilia
    Rozjechane cytokiny
    Cross match 29,9%, allo mlr 0%

Od 01/2021 starania naturalne
    11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔

Od 2023 starania w klinice
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
    30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
    02/04 histeroskopia, przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycyklina+Metronidazol), adenomioza

09/06 (S) V FET ❄️
    6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
    17 dpt bhcg 5633
    24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
    7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
    9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
    12+5 prenatalne i NIPT prawidłowe, CRL 6,9 cm 🐥
    19+6 połówkowe prawidłowe 342 g💕
    27+0 1180 g 🐹
    29+5 1763 g 🐷, wielowodzie + cukrzyca
    33+0 2261 g 🐼

preg.png
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslałam ze to tylko ja mam alergie na przyszłych dziadków Malutkiej i że jestem tak przewrazliwiona na ich punkcie , ale jak Was tak czytam to widzę ze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
    Moi rodzice stracili juz głowę dla przyszłej wnuczki. Tata jak nigdy dzwoni i pyta codziennie jak sie czujemy, mama szaleje po sklepach bo wie ze sama od tygodni mam zalecenie lezec. Wkurza mnie gdy mówi o tym, ze juz ona ją wychowa tak jak trzeba... tak jakby to dziecko nie miało rodzicow albo nie mieliby nic do gadania. Tym bardziej irytuje mnie to bo moi rodzice rozwijali sie zawodowo, a dziećmi zajmowali sie inni. Widzimy te błędy i my wprost mowimy ze my chcemy zyc inaczej. Jesli bedzie trzeba to zmienimy prace, tak zeby jakoś dać radę byc obecnymi na 100% w życiu Malutkiej.
    A tesciowie to jedynie oczekiwania... jaka będzie, juz zakładają że napewno podobna do nich no przecież to oczywiste. Mam chyba żal ze oni nie rozumieją jak bardzo walczyliśmy i dalej walczymy o to dziecko. Ludzie nie zdają sobie sprawy ze ciaza to nie sa tylko dwa scenariusze: poronienie, prosty porod bez zadnych komplikacji w warunkach jakichkolwiek. Jest jeszcze cos pomiędzy z czym mierzy sie większość z nas - walka o kazdy dzien. Czuje sie niepotrzebna, niezrozumiana i nieważna w tym wszystkim...

Przepraszam, że tak mi sie ulalo, ale juz poprostu o każdym telefonie rodzicow czy tesciow ķonczy sie płaczem...

preg.png
  • Nickki Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka88 wrote:
    Myslałam ze to tylko ja mam alergie na przyszłych dziadków Malutkiej i że jestem tak przewrazliwiona na ich punkcie , ale jak Was tak czytam to widzę ze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
    Moi rodzice stracili juz głowę dla przyszłej wnuczki. Tata jak nigdy dzwoni i pyta codziennie jak sie czujemy, mama szaleje po sklepach bo wie ze sama od tygodni mam zalecenie lezec. Wkurza mnie gdy mówi o tym, ze juz ona ją wychowa tak jak trzeba... tak jakby to dziecko nie miało rodzicow albo nie mieliby nic do gadania. Tym bardziej irytuje mnie to bo moi rodzice rozwijali sie zawodowo, a dziećmi zajmowali sie inni. Widzimy te błędy i my wprost mowimy ze my chcemy zyc inaczej. Jesli bedzie trzeba to zmienimy prace, tak zeby jakoś dać radę byc obecnymi na 100% w życiu Malutkiej.
    A tesciowie to jedynie oczekiwania... jaka będzie, juz zakładają że napewno podobna do nich no przecież to oczywiste. Mam chyba żal ze oni nie rozumieją jak bardzo walczyliśmy i dalej walczymy o to dziecko. Ludzie nie zdają sobie sprawy ze ciaza to nie sa tylko dwa scenariusze: poronienie, prosty porod bez zadnych komplikacji w warunkach jakichkolwiek. Jest jeszcze cos pomiędzy z czym mierzy sie większość z nas - walka o kazdy dzien. Czuje sie niepotrzebna, niezrozumiana i nieważna w tym wszystkim...

Przepraszam, że tak mi sie ulalo, ale juz poprostu o każdym telefonie rodzicow czy tesciow ķonczy sie płaczem...
    Dlatego ja uważam, że najlepiej od razu stawiać granicę jak teściowie czy rodzice wyskakują z takimi tekstami. Albo ograniczyć kontakty jeżeli to nie pomaga.

Ola8999, Lenka88 lubią tę wiadomość

Amh: 0,7
    Niedoczynność tarczycy
    Trombofilia
    Kariotypy:✔️
    Drożność jajowodów: ✔️

Starania od 2022 roku.
    💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.

1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
    11.24 Transfer ❌️
    12.24 FET ✅️
    💔01.25 8tc puste jajo..

2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
    zapłodnionych, 4 zarodki.
    ❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
    28.05 FET
    7dpt 30 🥰
    16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
    23dpt serduszko 🩷

preg.png
  • Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z tym, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - również pod kątem relacji rodzinnych 🙈
    U nas zarówno moi rodzice jak i teściowie mieszkają ok 200 km dalej. Moja mama już się szykuje że przyjedzie pomagać jak urodzi się Bobasek. To jeszcze do ustalenia bo też ten pierwszy czas chcielibyśmy spędzić sami z maluszkiem 😅 Ale ja mam z rodzicami luźną relacje, więc na pewno wszystko zrozumieją. Za to moi teściowie są zdecydowanie bardziej zdystansowani i tak też podchodzą do wszystkich członków rodziny, chociaż im bliżej porodu tym bardziej interesują się porodem i Dzidziem. Mi bardzo zależy na tym żeby mieli dobry kontakt z pierwszym wnukiem, ale jak będzie w praktyce to zobaczmy, bo nie lubią do nas przyjeżdżać i to my zawsze jeździmy do nich.

Ola8999 lubi tę wiadomość

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75, Wit. D, Prenatal Duo

4cs 📌🍀

26.05 (12 dpo) - ⏸️.
    17.06 - bije serduszko ❤️
    28.07 - prenatalne 👍 🩵 CRL 6,89 cm
    15.09 - połówkowe, 306 g chłopczyka 🩵
    Rośnij dzidziusiu 🥹

💫team #rodzew2026 🪄
  • Joanne Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka i te dziewczyny które juz teraz widzą problem z dziadkami, musicie brac to troche na zimno, mniej emocjonalnie do tego podchodzić. Dziadkowie mojej córki są daleko, moja matka na miejscu ale tylko Stary z córką do niej jeżdżą bo mi wystarczy widzieć ją kilka razy w roku żeby cisnienie podskoczyło.

Kiedyś teściowie po spacerze z wnuczką stwierdzili że oni byliby lepszymi rodzicami niz my (sic!). Teściowej ciezko bylo to zrozumieć że dziecko przy nas naturalnie zachowuje się gorzej a przy dziadkach których widzi kilka razy w roku jest inaczej. Trochę ją uświadomiła jej szefowa bo ma córkę trochę młodszą od mojej i uskarża się na takie rzeczy jak ja, w tym na dziadków😏 i mojej teściowej daje to inną perspektywę.

Pamiętam też jak dziadek 3 miesięczną wnuczkę wziął na sztywno na kolanko i robił jej patataj i śmieli się z nas że umówiliśmy się do fizjo i doradcy laktacyjnego "bez powodu" bo chcieliśmy to załatwić podczas wizyty w polsce i że sprawdzamy w internecie jak dziecko podnosić.

O ile z pierwszym dzieckiem brakowało mi tego ze teściowa nie zaoferowała pomocy tak teraz wkurza mnie że za każdym razem się pyta kiedy ma przyjechac mi pomóc. Podziękował, ogarnę sama😅 wystarczy ze jeszcze jej dzieckiem muszę się opiekować 🤣

W pamięci mi utkwiło jak jedna z dziewczyn na wątku pisała że wyszła z mężem, matką i dzieckiem na spacer. Mamusia pchała wózek, mąż szedł przy teściowej, a ta z tyłu zapomniana czuła się jakby byla tylko od noszenia cycków z mlekiem.

Różne będą sytuacje z rodziną i trzeba przez to przebrnąć. Najlepiej to nie nastawiać się na pomoc i nie liczyć na wsparcie a jak będzie inaczej to się z tego cieszyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 15:50

Bergamotka94, Ola8999 lubią tę wiadomość

age.png

preg.png
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Zosia ja kupując łóżeczko zamówiłam hurtem też prześcieradła z lioneli i też jakieś jakie gumowate 😅

Ja zamówiłam wczoraj takie:
    https://allegro.pl/oferta/muslinowe-przescieradlo-50x82-do-dostawki-double-gaze-17225486357
    Dam znać jak przyjdą 😉
    Ja mam dostawkę uzywaną, ale z manufaktury materacy mogłam zamówić hurtem z materacykiem, tylko jedno kosztowało 50 zł i jakoś nie kupiłam bo wydawało mi się to sporo, tym bardziej że trzeba mieć min 1 na wymianę w razie coś

Starania od 10/2024

Pierwsza wizyta w klinice 06/2025

10cs Cud 😍
    24.06 beta 410 | prog 25,40
    26.06 beta 1217
    02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
    03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
    17.07 1,2cm ❤️
    12.08 5,19cm 😍
    20.08 6,49cm 😍🩵
    09.09 10,7cm ♂️
    07.10 12,9cm, 290g
    15.10 360g
    04.11 600g
    16.12 1400g

preg.png
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papillon wrote:
    A ja byłam u fizjo, powiedziałam jej, że młoda jeszcze się nie obkrecil i powiedziała, że mam pospinane boki.i ciężko mu to zrobić. Rozluźniła mi wszystko, kolejnego dnia miałam wizytę u gina i się okazało, że walnęła fikołka. Może spróbuj jeszvze do kogoś przedzwonić.😀
    Dokładnie, zrób wszystko co możesz a nóż widelec się uda ten obrót.
    Pamiętaj że lekarze to nieraz się potrafią mylić.
    U mnie cykl bezowulacyjny zakończył się ciążą także ten 😉

Starania od 10/2024

10cs Cud 😍
    26.06 beta 1217
    17.07 1,2cm ❤️
    12.08 5,19cm 😍
    20.08 6,49cm 😍🩵
    09.09 10,7cm ♂️
    07.10 12,9cm, 290g
    15.10 360g
    04.11 600g
    16.12 1400g

preg.png
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka88 wrote:

Współczuję Ci i mam nadzieję że dasz radę postawić granicę i stać na ich straży.
    Ja już teraz między wierszami mówię że pierwsze tygodnie nie chce odwiedzin, że to czas dla nas, ograniecie siebie, dziecka, psa, mieszkania i jak będziemy gotowi to damy znać.
    Też jestem ciekawa jak wyjdzie w praniu bo niektóry nie rozumieją słowa nie i wiedzą lepiej czego niby potrzebujesz.
    Dlatego ja już blokuje przyszłe wizyty z obiadkiem zaraz po powrocie do domu, mówię że mam już zapas w lodówce i zamrażarce na pierwsze tygodnie.
    To samo z ubrankami, mówiłam że do pół roku mam a potem dam znać czy i co potrzebuje konkretnie bo mam tylko 3 szuflady u więcej nie przerobie.

Starania od 10/2024

10cs Cud 😍
    26.06 beta 1217
    17.07 1,2cm ❤️
    12.08 5,19cm 😍
    20.08 6,49cm 😍🩵
    09.09 10,7cm ♂️
    07.10 12,9cm, 290g
    15.10 360g
    04.11 600g
    16.12 1400g

preg.png
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jednych i drugich rodzicow mamy daleko. Teściowie nie są mobilni i wiem ze w żadnym stopniu nie będą nam pomagać bo wręcz oni oczekują sami pomocy od wszystkich. Ale juz sam telefon wywołuje u mnie gęsią skórkę. Bo albo słyszę pytania typu: A chociaż dziecko prawidłowo sie rozwija? A myslalam ze juz jesteście w szpitalu i rodzicie bo nie odbieracie telefonu (w 31tc). A wiadomo czy wogole bedziesz miala pokarm i dasz rade wykarmic dziecko? Powiedzmy ze nasze relacje delikatnie mowiac uległy rok temu mocnemu oslabieniu i nie zamierzam ich na siłę reanimować. Raz w roku mogę pojechać na dłuższy weekend zeby dziecko zobaczyli ale nic wiecej.
    Moi rodzice ogolnie sa niechętni do przyjazdów do nas. Tak mnie to bolalo ze powiedziałam zeby nie planowali przyjazdu po porodzie (sami chcemy ten czas spedzic) skoro przez tyle lat maja problem zeby na weekend przyjechać, a juz nie mówiąc kiedy proszę ich o pomoc a oni sami szukają wymówki. Caly czas czuje porównywanie do innych ze inni sa lepsi no np koleżanka jest w 38tc i jeszcze częściowo pracuje. Czuje sie gorsza... nie wiem czy to juz apogeum hormonów ale nie daje rady psychicznie. Ciągle rady powinnaś to zrobic. Powinnaś tamto zrobic... a ja modle sie zeby pójść i wrócić z toalety bezpiecznie...
    Przepraszam ze Wam tak sie żale, ale i dziękuję za każde Wasze słowa wsparcia.

preg.png
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka88 🫂 relacje z rodzicami są nieraz trudne, po co takie dogadywanie 🙄 skup się na sobie, najlepiej przyciąć kontakty przed porodem żeby w spokoju dotrwać. Potem można się wymawiać brakiem czasu przez dziecko 🙃 Najważniejsze by nie powielać tych błędów rodziców.

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    AMH 1.0 🙄 drożność ✅ cykle stymulowane ❌ stan zapalny endometrium 💊 mini polipy ✂️ KIR&kariotyp✅
    7.05 IUI ❌
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🍀
    Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
    9.10 20+0 połówkowe wszystko w porządku 🩵 333g
    19.12 30+1 III prenatalne wszystko idealnie 👌1400g
    29.12 rośniemy 1964g 😍
    TP 27.02.2026

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze ‼️‼️‼️ los sobie ze mnie ewidentnie kpi 🤬😡 akurat teraz kiedy potrzebuje spokoju 🙄 zamówiłam ta jeb*ana komode i co ? I kuźwa wysłali nie ten rozmiar co zamówiłam 🤬🤬 nie dość że wraz z końcówką ciazy znów pojawiły sie u mnie wahania nastroju, wybuchy płaczu i złości bez powodu to wszystko idzie nie tak 🙄 dlaczego? Najpierw połamane łóżeczko, teraz zła komoda . Aż boję sie odbiera paczki z wózkiem jak przyjdzie 😱😭😭😭

Ps. Wracając do teściow I rodziców. Moi "teściowie" nie żyją razem zresztą nawet jak żyli to średnio interesowali sie naszym życiem. Teściowa dzwoni i pojawia sie tylko na okazję typu imieniny, urodziny, dzień dziecka. My tez do niej zaglądamy tylko przy okazji świąt i jakiś okazji. Typ kobiety nie ingerujący w czyjeś życie, ale nic do niej nie mam. Teść za to, to wyższa liga 🤣 nieznosze typa, zresztą własny syn go nie lubi. Cham bez wstydu, o 2 zł sie upomni 😂 ciężko opisać go słowami. Jak juz spotka sie go przypadkiem to tylko płacze jaki on jest biedny ile musiał wydać na naprawe samochodu i ile na leki 🙄 nie pamięta o urodzinach swojej wnuczki mimo ze ma urodziny dzień przed nim 😂 O mojej ciazy dowiedział sie przypadkiem, byłam juz sporo po 30tc jak zadzwonił do mojego bo czegoś potrzebował, zapytał co słychać wiec uslyszal ze wszystko dobrze i brzuch rośnie 😂 byl w szoku pytał jaki brzuch, wiec moj mu powiedział ze będziemy mieli syna, a ten ze nikt mu nic nie powiedział wiec usłyszał ze jakby udawał czasem zainteresowanie to by wiedział. Pojawił sie z miesiąc później bo mój miał urodziny, stoję przed nim z wielkim brzuchem a ten sie mnie pyta czy też napije sie piwa 😂😂😂 Pytam czy on tak poważnie czy robi sobie jaja, na co on ze zapomnial ze nie mogę 😂 także tak na poprawę humoru 😆😁🤣😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 19:35

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecę Wam rolki Tomasza Kammela,
    fajne nagrywa rolki również w temacie wszelakich komentarzy, zlosliwości
    o tym jak można na nie odpowiedzieć 😉

Starania od 10/2024

10cs Cud 😍
    26.06 beta 1217
    17.07 1,2cm ❤️
    12.08 5,19cm 😍
    20.08 6,49cm 😍🩵
    09.09 10,7cm ♂️
    07.10 12,9cm, 290g
    15.10 360g
    04.11 600g
    16.12 1400g

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba będę miała problem z tymi moimi wynikami badan 🙄 których nie mam ....
    Właśnie przejrzałam listy rzeczy do zabrania mojego szpitala i życzą sobą wyniki badan HIV, GBS, kila, HCV, Hbs, Toxo igg I igm, różyczka igg I igm .
    No i co będę musiała robić jeszcze raz ?😱
    Myślicie ze moje Luxmed ma możliwość wydrukowania mi tych badan jakos z systemu ?🤔

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    No i chyba będę miała problem z tymi moimi wynikami badan 🙄 których nie mam ....
    Właśnie przejrzałam listy rzeczy do zabrania mojego szpitala i życzą sobą wyniki badan HIV, GBS, kila, HCV, Hbs, Toxo igg I igm, różyczka igg I igm .
    No i co będę musiała robić jeszcze raz ?😱
    Myślicie ze moje Luxmed ma możliwość wydrukowania mi tych badan jakos z systemu ?🤔

Asia, a nie masz ich dostępnych w jakimś systemie do pobrania? Z resztą jestem prawie pewna, że gdzieś to archiwizują przez jakiś czas, byłoby dziwne gdyby było inaczej.

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75, Wit. D, Prenatal Duo

4cs 📌🍀

26.05 (12 dpo) - ⏸️.
    17.06 - bije serduszko ❤️
    28.07 - prenatalne 👍 🩵 CRL 6,89 cm
    15.09 - połówkowe, 306 g chłopczyka 🩵
    Rośnij dzidziusiu 🥹

💫team #rodzew2026 🪄
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Runnerka ja jestem Jeszcze łódzkiego, ale akurat na wizycie byłam w śląskim. Jeśli Częstochowa jest dla Ciebie ok to tu znalazłam wizyty https://fizjopatia.pl/nasze-uslugi/

Ja czekałam miesiac do tej mojej, więc poszukałam gdzie sa jakieś szybsze terminy.

35 👩🏼‍🦰35🧔‍♂️

06.2021 synek
    27.03 😇 9 tydzień
    16.06 ⏸️ 11dpo
    23.06 beta 816,20
    Progesteron 21,70
    25.06 1635🫶
    7.07 jest ❤️
    21.07 usg 8+2
    22.08 prenatalne (12+6)

preg.png
‹‹ 241 242 243 244 245
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ