Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne #rodzew2026 LUTY❤️🍓
Odpowiedz

#rodzew2026 LUTY❤️🍓

Oceń ten wątek:
  • Nickki Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spakowałam się w walizkę na oddział, z jednej strony mam swoje rzeczy a z drugiej rzeczy dla małej +osobna torba sportowa do porodu. Tak też zaleciła nam położna na szkole rodzenia i w szpitalu w którym będe rodzić jest rozpisane co zabrać ze sobą do porodu a co na oddział więc tym się kierowałam. Dodatkowo mąż zabiera małą torbę z rzeczami dla siebie (na przebranie) bo też szpital tego wymaga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:53

Ola8999 lubi tę wiadomość

Amh: 0,7
    Niedoczynność tarczycy
    Trombofilia
    Kariotypy:✔️
    Drożność jajowodów: ✔️

Starania od 2022 roku.
    💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.

1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
    11.24 Transfer ❌️
    12.24 FET ✅️
    💔01.25 8tc puste jajo..

2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
    zapłodnionych, 4 zarodki.
    ❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
    28.05 FET
    7dpt 30 🥰
    16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
    23dpt serduszko 🩷

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzanewino wrote:
    Asia, a w którym szpitalu będziesz rodzić?
    Ja córkę rodziłam na Jaczewskiego i teraz też miałam taki plan, ale moja lekarka od stycznia zmieniła szpital i sama nie wiem ..... Czy iść za nią czy szukać na końcówkę ciąży kogoś z tego szpitala....
    Tydzień temu na kontroli powiedziała, że do 20 lutego powinnam spokojnie jeszcze pochodzić w dwupaku, więc jeszcze się nie pakuję 😉
    Na Jaczewskiego 😊 córkę tez tam rodziłam. Rozmawiałam z moją lekarka i powiedziała że teraz jest duzo młodej załogi co przekłada sie na "jakos" opieki bo jeszcze sie nie wypaliły i chętnie sluza pomocą xD Zresztą na patologie jak pójdę na badanie lub usg to naprawdę te mlode lekarki sa SUPER . Na izbie przyjęć trafiam średnio ale moja mowi ze tam poprostu nikt nie chce dyżurować stąd ich podejście do życia i pacjenta 🙄😅 ale śmiała sie ze tamtędy muszę tylko przejść 🤣🙈
    Moja lekarka niby pracuje na Jaczewskiego ale nie na oddzielach ginekologiczno położniczych takze tez nie bedsie obecna w pobliżu.

grzanewino lubi tę wiadomość

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
‹‹ 262 263 264 265 266
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ