#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja spakowałam się w walizkę na oddział, z jednej strony mam swoje rzeczy a z drugiej rzeczy dla małej +osobna torba sportowa do porodu. Tak też zaleciła nam położna na szkole rodzenia i w szpitalu w którym będe rodzić jest rozpisane co zabrać ze sobą do porodu a co na oddział więc tym się kierowałam. Dodatkowo mąż zabiera małą torbę z rzeczami dla siebie (na przebranie) bo też szpital tego wymaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:53
Ola8999 lubi tę wiadomość
Amh: 0,7
Niedoczynność tarczycy
Trombofilia
Kariotypy:✔️
Drożność jajowodów: ✔️
Starania od 2022 roku.
💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
11.24 Transfer ❌️
12.24 FET ✅️
💔01.25 8tc puste jajo..
2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
zapłodnionych, 4 zarodki.
❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
28.05 FET
7dpt 30 🥰
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
23dpt serduszko 🩷

-
Na Jaczewskiego 😊 córkę tez tam rodziłam. Rozmawiałam z moją lekarka i powiedziała że teraz jest duzo młodej załogi co przekłada sie na "jakos" opieki bo jeszcze sie nie wypaliły i chętnie sluza pomocą xD Zresztą na patologie jak pójdę na badanie lub usg to naprawdę te mlode lekarki sa SUPER . Na izbie przyjęć trafiam średnio ale moja mowi ze tam poprostu nikt nie chce dyżurować stąd ich podejście do życia i pacjenta 🙄😅 ale śmiała sie ze tamtędy muszę tylko przejść 🤣🙈grzanewino wrote:Asia, a w którym szpitalu będziesz rodzić?
Ja córkę rodziłam na Jaczewskiego i teraz też miałam taki plan, ale moja lekarka od stycznia zmieniła szpital i sama nie wiem ..... Czy iść za nią czy szukać na końcówkę ciąży kogoś z tego szpitala....
Tydzień temu na kontroli powiedziała, że do 20 lutego powinnam spokojnie jeszcze pochodzić w dwupaku, więc jeszcze się nie pakuję 😉
Moja lekarka niby pracuje na Jaczewskiego ale nie na oddzielach ginekologiczno położniczych takze tez nie bedsie obecna w pobliżu.
grzanewino lubi tę wiadomość
-