#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Nagroda juz niedługo sie pojawi za te wszystkie lata starań i oczekiwania ❤️Nickki wrote:Lenka gratulacje !🥰🥰 Domyślam się co czujesz bo sama walczyłam ponad 4 lata.. lata wylanych łez, bólu, ogromnych kosztów, 2 strat, operacji,zabiegów, zastrzyków. Więc doceniam ogromnie to w jakim miejscu teraz jestem. Teraz nie marzę o niczym innym aby szczęśliwie urodzić i tulić mój cud ❤️
Nickki lubi tę wiadomość
-
assialbnn wrote:
Grzanewino a Ty sie wybierasz na dni otwarte dzis ? Bo dzis właśnie na Jaczewskiego sa oragizowane ale ja nie zdarzyłam sie zapisać, a ze było duzo chętnych to dodatkowo zorganizowali spacer po oddzialach właśnie na 25 stycznia 🙃
Ja też nie zdążyłam się zapisać, a na spacery raczej się nie wybieram.... Chyba że się namyślę, to podjadę szybko 😄 chociaż ode mnie to kawał drogi, a w sumie wiem już czego się spodziewać 😉
Podziwiam wszystkie staraczki 🤰
jesteście wielkie 💪🏋🏻♀️💪
Ja wpadłam totalnie jak śliwka w kompot na chwilę przed 40-stką i my przeżywaliśmy i płakaliśmy, że jak to się mogło stać 🤦 całkiem przypadkiem i niechcący 🤦
Więc ja jestem po tej drugiej stronie.... -
Dam Ci info z pierwszej ręki jak juz bede po 😅 mam nadzieje ze dlugo nie kaze Ci czekac 🙈🙈grzanewino wrote:Ja też nie zdążyłam się zapisać, a na spacery raczej się nie wybieram.... Chyba że się namyślę, to podjadę szybko 😄 chociaż ode mnie to kawał drogi, a w sumie wiem już czego się spodziewać 😉
Podziwiam wszystkie staraczki 🤰
jesteście wielkie 💪🏋🏻♀️💪
Ja wpadłam totalnie jak śliwka w kompot na chwilę przed 40-stką i my przeżywaliśmy i płakaliśmy, że jak to się mogło stać 🤦 całkiem przypadkiem i niechcący 🤦
Więc ja jestem po tej drugiej stronie....
grzanewino lubi tę wiadomość
-
assialbnn wrote:Joanne wow rośnie duzy dzidzius 🙈 moj w sobotę (37+2) według usg ważył 3235g 🙃
Córka urodziła się w 39+1 z wagą 3890g na 91 precentylu. Tutaj mam cesarkę zaplanowaną na 39+0 tc i jesli nie było błędu pomiaru, w co chcialabym wierzyć, to będzie większy klocek. Jak to możliwe jak ja mam 155cm i waga sprzed ciąży 52 kg a pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 46 kg. Obecnie 60 kg więc przybrałam na wadze tylko 8kg (w pierwszej ciąży było 17 kg).
-