#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Minia trzymaj się, myślisz że cię jeszcze wypuszcza ?
Zosia ja ostatnio się znowu polubiłam z poduszką ciążowa C, tylko głowę daje wyżej żeby zgaga nie dopadła i puszczam sobie któraś medytacje Gosi Mostowskiej i zwykle śpię w parę minut. Dziś nawet na WC się nie obudziłam.
Co do wagi ostatnio mi gin mówiła że zapowiada mi się 3800 jakbym doszła do 39tc. Ale to są szacunkowe pomiary, liczę że długa kość udowa je podbija.
Jo_ana ja chyba kojarzę ta grupę, to była taka ze zdjęciem stopek ? Też jej nie widzę ale widzę "rodzę w lutym 2026 nowa grupa " utworzona dzisiaj.
U mnie były równo 2 lata starań, na dniach miałam rozpocząć stymulacje do invitro ale się okazało że jestem w ciąży, jakim cudem nie wiem 🙃
Dziewczyny czy planujecie zakupić monitor oddechu ? Ja dziś kupiłam na vinted babysense 7 mam mieszane uczucia ale mąż był za.
Pokażę wam jeszcze mojego dzieciaczka 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:00
♀️'89 ♂️'87
2 lata starań | 1x IUI ❌ | kwalifikacja do in vitro ✅
16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
19.12 30+1 III prenatalne wszystko idealnie 👌1400g
19.01 34+4 rośniemy 2600g 😍
TP 27.02.2026

-
A ja mam poduszkę do spania w kształcie U (BabyUniverse), w sumie bardzo szybko ją kupiłam. Ciężko było się przyzwyczaić na początku, ale teraz nie wyobrażam sobie bez niej spać. Trochę się „ugniotła” fakt faktem, ale nie oszczędzam jej w ciągu doby. Może to też dzięki tej poduszce nie bolą mnie plecy, bo jednak wymusza trochę pozycję 🤔
Ola, my na chwilę obecną nie decydujemy się na monitor oddechu, ale co jakiś czas temat powraca. I tak jak u Was, bardziej mój Mąż jest za. Zobaczę, pogadam z położną jeszcze.
Ta grupa na FB nie jest dostępna 🤷♀️
Ola8999 lubi tę wiadomość
-
Ola - mam nadzieje, ze mnie wypuszczą. Bo corka sie jeszczw nie zapowiada do wyjscia, chyba ze bedq widzieli wskazania do indukcji.
My kupilismy monitor oddechu. Nie pamietam modelu bo to mąz wybierał i zamawiał ale ten stópkowy. Dosc drogi interes ale jego ponoc mozna uzywac tez w dostawce. Ja mysle, ze to wazny punkt wyprawki.
Ja spie tez cala ciaze z poduszka ciazowa. Dlatego dzisiwjsza noc w szpitalu bez niej - tragedia.🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Jajowody drożne 💪
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪
03.25 kwalifikacja in vitro 💪
04.25- stymulacja
16.04.25 - punkcja 6, mamy jednego ❄️ 6BB
19.05.25 - FET ⏳️🤞🍀🍀
25.05.25 - ⏸️