#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo powiem wam tak: wkręcamy się wszystkie w objawy. I ja też. Ale one nie są wyznacznikiem niczego. Pierwsza ciążę miałam zupełnie bezobjawową,i ten brak objawów ma teraz 7 latDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Ja myślałam że ciążę przejdę lekką ręką, a czuję się jak na 8t jak placek. Trochę bardziej mi to uświadamia że jednak coś jest na rzeczy z drugiej strony ech zazdro dziewczyny bezobjawowych ciąż, napiłabym się kawy i spędziła poranek bez planowania żeby być w promieniu kilkunastu metrów od łazienki w razie nagłej ewakuacji śniadania👩🏽 + 🧔🏻 + 🎁
6.06 ⏸️
11.06 pęcherzyk + pierścień żółtkowy
2.07 ❤️ 150/1min -
Natalia13245 wrote:Ja się dzisiaj mojej pani doktor pożaliłam że nie mam objawów 🤣🤣🤣 i że piersi bolały a nie bolą. A ona mówi że wiele kobiet mi może pozazdrościć
W tej ciąży do zmęczenia doszły mdłości. Nie wymiotuję, ale ciągle jest mi niedobrze. Jestem głodna i wiem, że muszę zjeść, ale na samą myśl o jedzeniu przewraca mi się żołądek.
Serio nie zdawałam sobie sprawy, że można się tak źle czuć w ciąży. A to dopiero początek, podobno apogeum jeszcze przede mną 😵💫
Także ciesz się!!!! 😊 -
assialbnn wrote:Cześć dziewczyny 🙂 ja od wczoraj czuję się średnio 🙄 cały wczorajszy dzień przeleżałam bo od rana czułam kłujący bol w podbrzuchu, dziś też ale trochę lżejszy niż wczoraj. Nic więcej się nie dzieje więc chyba nie ma czym się martwić. Za to psychicznie jestem wrakiem człowieka, rozchwiana emocjonalnie gowniara 😐 chłop zmęczony remontem mieszkania a mi wszystko nie pasuje, ciągle krzycze albo płacze 😱 on ze zmęczenie i bezradności nawet nie stara się być wyrozumiały więc w kółko to samo, krzyki, płacz, mileczenie.... jak tak dalej pójdzie zostanę samotna matka dwójki dzieci 😒🙄
Wiem jak to jest robić aferę o byle co. Mój mąż też musi znosić moje humorki, ale już się przyzwyczaił, bo tak szczerze, to przed ciążą też nie byłam aniołem 😈😉
Może teraz to tak źle wygląda, bo macie akurat kumulację ciążowych nastrojów i stresu związanego z remontem, ale to minie. Gdy emocje opadną, to na pewno to sobie wyjaśnicie i się dogadacie. Musisz na spokojnie z nim porozmawiać i wyjaśnić, że nie masz do niego pretensji, tylko przemawia przez Ciebie burza hormonów. Na pewno zrozumie.
-
Właśnie zrobiłam gównoburze bo chłop odezwał się do mnie niewłaściwym tonem głosu.....
malinka201666 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Czekamy na ❤️ -
Giosiek wrote:Natalia, nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie masz szczęście. Piszę Ci to jako osoba, która nie miała żadnych objawów w poprzednich ciążach i na to narzekała. Chciałam mieć objawy, by czuć, że faktycznie w tej ciąży jestem. A nie miałam zupełnie nic, żadnych bóli piersi, żadnych mdłości. Tylko zmęczenie, ale to zwalałam na lęki, które brałam.
W tej ciąży do zmęczenia doszły mdłości. Nie wymiotuję, ale ciągle jest mi niedobrze. Jestem głodna i wiem, że muszę zjeść, ale na samą myśl o jedzeniu przewraca mi się żołądek.
Serio nie zdawałam sobie sprawy, że można się tak źle czuć w ciąży. A to dopiero początek, podobno apogeum jeszcze przede mną 😵💫
Także ciesz się!!!! 😊
Cieszę się cieszę tylko wiesz mam dwie starty za sobą i człowiek myśli że te objawy to jest ciąża a teraz nic i jakoś tak szłam do lekarza jak na skazanie że znów się nie udało. Miałam dwa USG dopochwowe i przez brzuch. Przez brzuch stwierdziła że lepiej słychać serduszko. I mówi popatrz jaki piękny dzidziuś ❤️ normalnie prawie się popłakałam:) narzeczony tak patrzył i chyba wreszcie uwierzył że będzie tatą. 🤣 Ale lekarka nam się świetna trafiła zapomniałam żeby mi przepisała receptę napisałam SMS i mamdużo z nami rozmawiała bo prowadziła moja poprzednia ciążę i kibicowała nam bardzo
👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Mutacja MTHFR C677T hetero
Mutacja MTHFR A1298C hetero
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.06 wizyta- pierwsze spotkanie ❤️dziadzio w macicy ❤️ ciąża rozwija się dobrze
05.07-mamy ❤️ całe 1.38 cm człowieka ❤️
20.07-wizyta
11.08-prenatalne
Luteina 2*2
Duphaston 3*1
Heparyna 1*1
Acard 1*1
Accofil 0.5 co 3 dni -
Jednorożec89 wrote:Właśnie zrobiłam gównoburze bo chłop odezwał się do mnie niewłaściwym tonem głosu.....
Ja przed ciążą jeszcze zrobiłam awanturę narzeczonemu że wieszak do szafy zawiesił druga strona a ja chcę odwrotnie 🤦 jeszcze nigdy nie śmiał się tak głośno 🤣🤣🤣 w sumie teraz sama się z tego śmieje. A o ton głosu zawsze mu mówię że mówi nie tak jak powinien.👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.06 wizyta- pierwsze spotkanie ❤️dziadzio w macicy ❤️ ciąża rozwija się dobrze
20.07-wizyta
11.08-prenatalne
Luteina 2*2
Duphaston 3*1
Heparyna 1*1
Acard 1*1
Accofil 0.5 co 3 dni -
Giosiek wrote:Ja też mam obecnie ciągle ochotę na mięso 😅
Ostatnio nawet miałam ochotę na kebaba, co jest u mnie bardzo nietypowe. Normalnie nie jem tego typu rzeczy (fast foodów), a teraz nie dość, że miałam na niego ochotę, to w dodatku mi smakował 😳
Szok i niedowierzanie 😂
Mąż i przyjaciółka myślą, że będzie chłopiec, bo moje poprzednie ciąże były z córkami i takich zachcianek na mięso nie miałam 😅
Witaj w klubie, jakoś w tygodniu wróciłam do domu taka głodna że zjadłam całego średniego kebaba.
Nie jem kebabów
A już na pewno nie średniego
Ale do dziś pamiętam smak tej prażonej cebulki 🤤
Następnego dnia dla odmiany jadłowstręt totalny, chyba z przejedzenia.
Dzisiaj za to na zakupach tej mnie ssało że zjadłam w locie dwie bułki z przedziałkiem i kilka parówek, jeszcze popiłam czekoladowym mlekiem po czym kontynuowałam zakupy 😂
Natomiast dla odmiany w ogóle nie mam ochoty na słodkie, a wcześniej nie trzeba było mnie długo namawiać na tego typu przekąski.
Giosiek lubi tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 ⏳ -
assialbnn wrote:Cześć dziewczyny 🙂 ja od wczoraj czuję się średnio 🙄 cały wczorajszy dzień przeleżałam bo od rana czułam kłujący bol w podbrzuchu, dziś też ale trochę lżejszy niż wczoraj. Nic więcej się nie dzieje więc chyba nie ma czym się martwić. Za to psychicznie jestem wrakiem człowieka, rozchwiana emocjonalnie gowniara 😐 chłop zmęczony remontem mieszkania a mi wszystko nie pasuje, ciągle krzycze albo płacze 😱 on ze zmęczenie i bezradności nawet nie stara się być wyrozumiały więc w kółko to samo, krzyki, płacz, mileczenie.... jak tak dalej pójdzie zostanę samotna matka dwójki dzieci 😒🙄
Asiu remont to nieskończona ilość powodów do kłótni, ale nie jesteś sama idziemy w Twoje ślady, za tydzień zaczynamy remont drugiej połowy mieszkania.
Także zajęcie głowy już mam na oczekiwanie do wizyty.Starania od 10/2024
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
10cs Cud 😍
26.06 beta 1217
17.07 ⏳ -
Giosiek wrote:Przytulam Cię mocno 🫂
Wiem jak to jest robić aferę o byle co. Mój mąż też musi znosić moje humorki, ale już się przyzwyczaił, bo tak szczerze, to przed ciążą też nie byłam aniołem 😈😉
Może teraz to tak źle wygląda, bo macie akurat kumulację ciążowych nastrojów i stresu związanego z remontem, ale to minie. Gdy emocje opadną, to na pewno to sobie wyjaśnicie i się dogadacie. Musisz na spokojnie z nim porozmawiać i wyjaśnić, że nie masz do niego pretensji, tylko przemawia przez Ciebie burza hormonów. Na pewno zrozumie.
Ogólnie to staram się teraz wiele jego durnych gadek puszczać mimo uszu, nawet nie komentuję czy nie próbuję wytłumaczyć. Bo po co mi te nerwy 😬👩🏻 33. 👨🏻 37.
Pierwsza ciąża w 2024 💔😢
Ponowne starania od marca 2025 🍀
👩🏻 Prenacaps (multi plan + DHA), L-Arginina, Sanprobi IBS
👨🏻 PrenaCare start (wcale nie przypominam codziennie, żeby brał suplementy 🤦🏻♀️)
01.06.2025 ⏸️
12.06.2025 aż 0,29 cm 🍓
03.07.2025 Okruch ma 2,26 cm 😍
24.07.2026 kolejna wizyta 🤞
#rodzęw2026 🎈 -
Zosia667 wrote:Asiu remont to nieskończona ilość powodów do kłótni, ale nie jesteś sama idziemy w Twoje ślady, za tydzień zaczynamy remont drugiej połowy mieszkania.
Także zajęcie głowy już mam na oczekiwanie do wizyty.👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
15.07- 3,81cm 👶
1.07- progesteron 20 ng/ml
Besins(progesteron) 3x100mg
Luteina 2x100mg
-
assialbnn wrote:Ale on nic nie rozumie 🙄 nie dość że wykańcza go remont to jeszcze ja 😐 najgorsze jest to ten typ nawet nie potrafi odpuścić ! Widzi że już z nerwów płacze i prawie rzucam się pod pociąg ale dalej ciągnie bo on nie umie pojąć tego że hormony tak działają 🥺 nie jest wogole dla mnie wyrozumiały, nawet nie próbuję być, dla niego jest to nie możliwe aby tak się zachowywać bo jest się w ciąży (to napewno mój wymyśl aby utrudnić mu życie) bo ciąża to nie choroba 🤬 a dla mnie to wykańczająca mnie choroba psychiczna która z dnia na dzień bardziej mnie pochłania i mnie wykańcza. Czuję się fatalnie psychicznie, a on wcale nie pomaga i nie robi nic abym poczuła się bardziej komfortowo 🥺
Oooo przyznam Ci, że trochę jak mój mąż.. ale go troche zjebałam raz i jest spokój. A poszło o to, że za ja latam tak do ginekologa i że badania robie a mialam zrobione. Ale on chyba po prostu nie wiedział, że tak to wygląda i myślał, że to ja taka przewrazliwona. Trochę na niego nakrzyczałam, żeby chociaż nie utrudniał bo ja wiem jak to ma wyglądać i skoro jemu się nie chce zainteresować to niech chociaz mi spokojnie da decydować i zmienił podejście.. chodzę prywatnie do lekarza i ostatnio mowie, ze 500 zł na badania poszło to już mowil, że dobrze jak trzeba to trzeba i na szczęście cos dotarło.. ale współczuję bo mój mąż z tych co potrafią mowic kiedys to kobiety nie latały po lekarzach tak często i dzieci rodziły.. albo robiły to i tamto .. albo nie było tego i tego. Trochę mnie to wkurzało ale jakoś odpuścił te durne teksty.. wiec domyślam się co przeżywasz..assialbnn lubi tę wiadomość
-
MroziaMM wrote:Oooo przyznam Ci, że trochę jak mój mąż.. ale go troche zjebałam raz i jest spokój. A poszło o to, że za ja latam tak do ginekologa i że badania robie a mialam zrobione. Ale on chyba po prostu nie wiedział, że tak to wygląda i myślał, że to ja taka przewrazliwona. Trochę na niego nakrzyczałam, żeby chociaż nie utrudniał bo ja wiem jak to ma wyglądać i skoro jemu się nie chce zainteresować to niech chociaz mi spokojnie da decydować i zmienił podejście.. chodzę prywatnie do lekarza i ostatnio mowie, ze 500 zł na badania poszło to już mowil, że dobrze jak trzeba to trzeba i na szczęście cos dotarło.. ale współczuję bo mój mąż z tych co potrafią mowic kiedys to kobiety nie latały po lekarzach tak często i dzieci rodziły.. albo robiły to i tamto .. albo nie było tego i tego. Trochę mnie to wkurzało ale jakoś odpuścił te durne teksty.. wiec domyślam się co przeżywasz..
Ojej dziewczyny a ja wam współczuję. Ja powiedziałam narzeczonemu że będziemy chodzić co dwa tygodnie płace 250 zł dojeżdżam 100 km w jedną stronę (ginekolog dzisiaj powiedziała że będę płacić mniej bo jestem często u niej ) po poronieniu badania za 2500 zł robiliśmy. A mój narzeczony mówi że jak trzeba to trzeba dla mojego spokoju. W domu mimo że ja ma l4 ale często śpie lub plecy mnie bolą on przejmuje obowiązki. I powiem wam że przy kto mi czytając jak jest u was👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.07-wizyta
11.08-prenatalne
Luteina 2*2
Duphaston 3*1
Heparyna 1*1
Acard 1*1
Accofil 0.5 co 3 dni -
assialbnn wrote:Ale on nic nie rozumie 🙄 nie dość że wykańcza go remont to jeszcze ja 😐 najgorsze jest to ten typ nawet nie potrafi odpuścić ! Widzi że już z nerwów płacze i prawie rzucam się pod pociąg ale dalej ciągnie bo on nie umie pojąć tego że hormony tak działają 🥺 nie jest wogole dla mnie wyrozumiały, nawet nie próbuję być, dla niego jest to nie możliwe aby tak się zachowywać bo jest się w ciąży (to napewno mój wymyśl aby utrudnić mu życie) bo ciąża to nie choroba 🤬 a dla mnie to wykańczająca mnie choroba psychiczna która z dnia na dzień bardziej mnie pochłania i mnie wykańcza. Czuję się fatalnie psychicznie, a on wcale nie pomaga i nie robi nic abym poczuła się bardziej komfortowo 🥺
Mój też nie pomaga póki co.
W kółko tylko pyta się a temu już powiedziałaś, a tamtemu już powiedziałaś, a do kiedy w pracy będziesz itp.
Ja mówię chłopie czekam teraz na USG, to nie jest moment żeby teraz wszystkim rozpowiadać na prawo i lewo (co on oczywiście czyni i czym mnie wnerwia).
Także do paplania jest pierwszy, ale żeby zakupy zrobić czy coś to już go nie ma.
Także Asiu na szczęście masz nas, my rozumiemy, my wiemyassialbnn lubi tę wiadomość
Starania od 10/2024
10cs Cud 😍
26.06 beta 1217
17.07 ⏳ -
Natalia13245 wrote:Ojej dziewczyny a ja wam współczuję. Ja powiedziałam narzeczonemu że będziemy chodzić co dwa tygodnie płace 250 zł dojeżdżam 100 km w jedną stronę (ginekolog dzisiaj powiedziała że będę płacić mniej bo jestem często u niej ) po poronieniu badania za 2500 zł robiliśmy. A mój narzeczony mówi że jak trzeba to trzeba dla mojego spokoju. W domu mimo że ja ma l4 ale często śpie lub plecy mnie bolą on przejmuje obowiązki. I powiem wam że przy kto mi czytając jak jest u was
Natalia13245 lubi tę wiadomość
-
MroziaMM wrote:Mój tak słabo wystartował ale na szczęście jak na ten moment chyba coś dotarło i jest ok. A co do pomocy to w sumie nie ma go więc nawet nie miałby jak. Ale ja to raczej Zosia samosia ale myślę, że jak będę czegoś potrzebowała to pomoże. Wiec myślę, że to chwilowa faza ale nie bede ukrywała, że takie teksty typu, że kobiety kiedys to czy tamto to mnie wkurzały bardzo ale przestał. 😄
Trzymam kciuki żeby tak byłowsparcie jest mega ważne
MroziaMM lubi tę wiadomość
👱93
🧑🦱94
09.24 5tc 💔
01.25 8tc 💔
Kariotypy u obydwojga ✅
11.06⏸️🙏 zostań z nami 🥰
12.06-beta1256.3
14.06-beta 2405.4
20.07-wizyta
11.08-prenatalne
Luteina 2*2
Duphaston 3*1
Heparyna 1*1
Acard 1*1
Accofil 0.5 co 3 dni -
Bardzo mi przykro dziewczyny, że Wasi faceci tacy niewyrozumiali. Moj na szczęście rozumie, że przemawia przeze mnie burza hormonów i dzielnie znosi moje złe humory.
Jedyne czym mnie denerwuje, to, gdy mu się pożalę, że się źle czuje lub że jestem zmęczona, to odpowiada mi: “Sama tego chciałaś” 🙄
Fakt, że on był w pełni spełniony mając jedno dziecko i musiałam go przekonywać do drugiego. Ale żeby tak mi docinać? Przecież cierpię także dla niego. To ja biorę leki, zastrzyki i znoszę złe samopoczucie, a on za parę miesięcy bez żadnego wysiłku dostanie słodkiego bobasa do kochania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca, 03:40
MroziaMM, Julixxx lubią tę wiadomość
-
Ja też potrafię zrobić aferę z niczego 😅 i to mój chyba jedyny objaw. Tzn cycki zaczęły być tkliwe, ale biorę od początku duphaston, więc to żaden wyznacznik.
Dzisiaj wpadają znajomi, więc zajmę głowę do jutrzejszej wizyty, ale chyba jak kolejny raz się nie uda to zostaję przy jednym dziecku. Dlatego marzę, żeby był ten zarodek z serduszkiem 🤞assialbnn lubi tę wiadomość
-
My w naszym związku staramy się mieć dużo wzajemnego zrozumienia i dystans do siebie dlatego wczorajszą gownoburza skończyła się stwierdzenie: ciąża Ci się na mózg rzuca czym skutecznie rozładował atmosferę bo dostałam ataku śmiechu
MroziaMM lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Czekamy na ❤️ -
Hejka, dawno się nie odzywałam ale jestem z Wami więc postaram się odpowiedzieć zbiorczo
Co do objawów - ja mam zmęczenie, ból piersi o różnym nasileniu, raz mniej raz bardziej i raczej lekkie mdłości, nie codziennie ale jak już to wieczorem po kolacji, co jest o tyle beznadziejne że zwykle o 22 już śpię 🙈
Co do mężów - mój już widzę że nie może się doczekać aż przekaże nowinę dookoła ale trzyma się bo chcemy rodzicom powiedzieć i tak przed prenatalnymi, ale po najbliższej wizycie, jak wszystko będzie dobrze. Poza tym ja kisne na tym L4, nie mogę dźwigać ani się schylać i we wszystkim mi pomaga, ale ja trafiłam na męża jak ślepa kura i zawsze będę to powtarzać że mam z chłopem ogromne szczęście 😅🥰 i kurczę Dziewczyny, przykro się czyta że u nas potrafią pojechać takim tekstem bo ciąża jest też facet, po prostu biologicznie musimy my ją nosić (z resztą jakby facet miał być w ciąży to już ludzkości by nie było bo oni są zbyt sensitive 😂)
Co do jedzenia - ja nigdy nie byłam wielką fanką mięsa a teraz … KOCHAM wszelkie mięsne bułki, kanapki i ogólnie liczy się dla mnie tylko wytrawne jedzenie 🤤 mąż ostatnio kupił jakąś słodką bułkę, które normalnie do kawki bardzo bardzo lubiłam, a tu co - zjadłam kawałek i mu oddałam 😅 że słodyczy obecnie wybieram KIEŁBASĘ 😂😂😂😂
A teraz piękne i przyziemne info - mam tak koszmarne zaparcia, że dosłownie chce mi się wyć. Czytałam że to popularne w ciąży ale nie spodziewałam się że dopadnie mnie tak aż 😭 muszę sobie jutro zafundować jakąś błonnikową dietę z toną wody do picia i ograniczać mój mokry sen o kanapkach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca, 09:16
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
Prenacaps Multi 1, Wit. D, Cholina, Kwasy DHA,
4cs 📌🍀
27.05 (13 dpo) - bHCG 118, progesteron 35
29.05 - bHCG 302, progesteron 39
2.06 - bHCG 1546, progesteron 26
4.06 - bHCG 3630, progesteron 28,60. Pęcherzyk ciążowy 9mm.
17.06 - bije serduszko ❤️
25.06 - 1,6 cm Bączka ❤️ i krwiak 4x9mm
10.07 - 3,81 cm Bączka 🥹
Rośnij dzidziusiu 🥹
💫team #rodzew2026 🪄