Rodzimy w 2019 roku.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii ja również współczuję. Teraz za to już musi być wszystko dobrze .
Ja mieszkam w Polsce. Okolice RzeszowaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 10:59
Szczesliwa ledwo zywa, Kattii lubią tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny Mam taką nadzieje że w kwietniu będe mogła obejmować córeczkę
Ja w polsce mieszkałam w okolicach Bydgoszczy.
Planujecie miec wiecej dzieci ? Szczerze mówiac ja w planie miałam jedno bo wiecie kiedys byłam z kimś innym i zwyczajnie 4 lata starań i nic A jak potem poznałam mojego męża zaskoczyło od razu nawet nie wiedzieliśmy kiedy i zawsze mówiłam że chciałabym miec chociaż jedno dziecko skoro tyle czasu się człowiek starał i nic. W dniu urodzin synka uznalismy żeby sprawic mu rodzeństwo i od razu do starań przeszliśmy i też zaskoczyło od razu . Na dwójce miało się skończyc Ale tego roku w lutym coś mnie wzieło na trzecie heheAnia0306 lubi tę wiadomość
-
Kiedys chcialam miec czwórkę ale to bylo za czasow szkolnych .zycie sie tak potoczyło ze narazie nie mamy warunków na tak liczna rodzine( mieszkamy w bloku) po za tym przechodze dosc ciezko ta ciaze, od 6 tyg wymiotuje teraz mniej ale dalej sie zdarza, bardzo jestem oslabiona i bala bym sie znowu tego stanu majac juz male dziecko na swiecie ale tez niechce miec jednego dziecka bo wiem ze lepiej jest miec rodzeństwo:) wiec moze jak maly bedzie miec z 3 lata to pomyslimy;)
Kattii lubi tę wiadomość
-
Jak na dzień dzisiejszy to ciężko mi powiedzieć. Ja zawsze marzyłam, żeby mieć jedno dziecko. Też z tej przyczyny, że za nim jeszcze zaczęliśmy się starać było troszkę problemów. Więc ta ciąża jest dla mnie takim moim małym cudem. Po pierwsze, że zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań a po drugie, że na swoim własnym cyklu. Chodź lekarze nie dawali szans. A tu taka niespodzianka
Kattii, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Kiedys chcialam miec czwórkę ale to bylo za czasow szkolnych .zycie sie tak potoczyło ze narazie nie mamy warunków na tak liczna rodzine( mieszkamy w bloku) po za tym przechodze dosc ciezko ta ciaze, od 6 tyg wymiotuje teraz mniej ale dalej sie zdarza, bardzo jestem oslabiona i bala bym sie znowu tego stanu majac juz male dziecko na swiecie ale tez niechce miec jednego dziecka bo wiem ze lepiej jest miec rodzeństwo:) wiec moze jak maly bedzie miec z 3 lata to pomyslimy;)
-
Ja z Olsztyna jeśli chodzi o liczbę dzieci to zawsze chciałam mieć dwójkę, mąż bardzo chciałby trójkę bo sam ma jeszcze 2 rodzeństwa powiem tylko że w sumie to nie wykluczam trzeciego hehe mimo że mieszkanie mamy malutkie no ale różnie to sie w życiu plecie. Pożyjemy zobaczymy
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam... masakra zakupów jak na świeta hahaha no ale wole wykorzystać fakt że mąż w domu i zrobic wieksze zakupy , miesa itp wrzucic do zamrażalki i miec z głowy bo potem jak sama mam to dzwigać to nie bardzo mi sie usmiecha.
Mój zrobi dzisiaj frytki na obiad i tyle w sumie bo mi sie nie chce robic wiec idziemy na łatwizne a dzieciaki beda zadowolone bo one lubiąAnia0306, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Całkiem przytulnie masz tu Kattii
Dziewczyny, z którymi się nie znam.
Mam 33 lata, 2 dzieciaczków i jestem w upragnionej 3 ciąży.
Kattii, a terminu porodu nie chcesz na 1 stronce zamieścić?
Ledwo przyszła i się już rządzi nie?Szczesliwa ledwo zywa, Ania0306, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Witam się i ja
Całkiem przytulnie masz tu Kattii
Dziewczyny, z którymi się nie znam.
Mam 33 lata, 2 dzieciaczków i jestem w upragnionej 3 ciąży.
Kattii, a terminu porodu nie chcesz na 1 stronce zamieścić?
Ledwo przyszła i się już rządzi nie?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny