Rodzimy w 2019 roku.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć i ja zostanę mamą w 2019 o ile mojemu dziecku nie pospieszy się przez najbliższe 2 dni
Kattii, Ania0306 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Ja myślałam że ty dawno już urodziłaś i tutaj nie przebywasz ;p
Do łazienki muszę z nim chodzić bo jest uderzenie w drzwi i wrzask
A co do porodu czuje że to już max tydzień i urodze skurcze zaczęły się pojawiać delikatne ale częsteKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii to żeś mnie nabrała
Widziałam wczoraj, że jestem wpisana na 1 stronie i że będzie boy he he
Klaudyś ja też mam zawsze widownię w łazience hahaha
To trzymamy kciuki za poród, aby wszystko było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 12:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Starszak nie pozwolił mi nawet na chwilę spokoju
Do łazienki muszę z nim chodzić bo jest uderzenie w drzwi i wrzask
A co do porodu czuje że to już max tydzień i urodze skurcze zaczęły się pojawiać delikatne ale częste
A konsultowałas te skurcze już z lekarzem? -
nick nieaktualny
-
No pewno ze jest git kurcze musze w końcu nogi ogolic bo już dwa tyg nie golilam hahah ale wiecie co? Powiem wam że jakoś teraz wolniej mi włosy rosną wszędzie :p przed ciąża to nogi musiałam co 3-4 dni,bo był już busz a teraz raz na dwa tyg tak mniej więcej :Dale super hahah xD kurde wzięło mnie na zwierzenia :p
Ania0306, Kattii lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:No pewno ze jest git kurcze musze w końcu nogi ogolic bo już dwa tyg nie golilam hahah ale wiecie co? Powiem wam że jakoś teraz wolniej mi włosy rosną wszędzie :p przed ciąża to nogi musiałam co 3-4 dni,bo był już busz a teraz raz na dwa tyg tak mniej więcej :Dale super hahah xD kurde wzięło mnie na zwierzenia :p
19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No pewno ze jest git kurcze musze w końcu nogi ogolic bo już dwa tyg nie golilam hahah ale wiecie co? Powiem wam że jakoś teraz wolniej mi włosy rosną wszędzie :p przed ciąża to nogi musiałam co 3-4 dni,bo był już busz a teraz raz na dwa tyg tak mniej więcej :Dale super hahah xD kurde wzięło mnie na zwierzenia :p
Weź nie pij już wiecej xD19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny