Rodzimy w 2019 roku.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:Ja z moim młodym chodze do toalety ale od jakiegos czasu zaczyna czasem sam chodzić i za nic w swiecie nie pozwala mi wejsc bo mówi że on sam To minie z czasem się usamodzielnią że mama nie bedzie potrzebna w ogóle.
A konsultowałas te skurcze już z lekarzem?Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:A na kiedy masz ogólnie termin ?
Na 21 stycznia Ma być synekKattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
19ewelaaa89 wrote:No pewno ze jest git kurcze musze w końcu nogi ogolic bo już dwa tyg nie golilam hahah ale wiecie co? Powiem wam że jakoś teraz wolniej mi włosy rosną wszędzie :p przed ciąża to nogi musiałam co 3-4 dni,bo był już busz a teraz raz na dwa tyg tak mniej więcej :Dale super hahah xD kurde wzięło mnie na zwierzenia :p
Urodzę dziewczynkę napisz później czy i Tobie się sprawdziłoSzczesliwa ledwo zywa, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Twój synuś już duży mój ma nie całe dwa latka i tylko mama mama
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepper wrote:Mi też rosną wolniej.
Urodzę dziewczynkę napisz później czy i Tobie się sprawdziłosallvie, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Mi też rosną wolniej.
Urodzę dziewczynkę napisz później czy i Tobie się sprawdziło
U mnie z corcia tak bylo ze wlosy przestały rosnac, I te na glowie i te na nogach. Teraz mam miec synka i wlosy szczegolnie na glowie rosna w strasznie szybkim tempieKattii lubi tę wiadomość
Kattii wrote:No to mamy dwie które maja termin na 21 stycznia
Widzę ze bedziesz miała parkę
Jeśli nic nam nie odpadnie przy porodzie to takKattii lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
U mnie już wyprawka gotowa i torba spakowana do szpitala również . Wózek akurat dostałam od kuzynki z firmy bebetto nie wiem czy dobrze piszę nazwę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 10:24
Kattii lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia0306 wrote:U mnie już wyprawka gotowa i torba spakowana do szpitala również . Wózek akurat dostałam od kuzynki z firmy bebetto nie wiem czy dobrze piszę nazwę
Mi brakuje tylko łóżeczko bo reszta juz też kupiona... ubrańka mam aż do 9 miesiąca
Wózek mam nowy bo po moich dzieciach już niestety tylko na śmietnik - nie zdolne do użytku tak samo z łóżeczkiem. Teraz planuje kupic mniejsze bo do sypialni standardowe wymiary nam nie wejdą a mielismy do dzieci turystyczne łóżeczko..
Wózek mamy Mothercare
Journey 4 Wheel Chrome Travel System w kolorze szmaragdu. -
U nas tez juz wszystko gotowe mozna powiedziec, ale dużo mielismy po corce
My mamy wozek camarelo carera rowniez po malejKattii lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMi w tych waszych wózkach podoba sie fakt posiadania pompowanych kółek no i gondola jest mega śliczna ale po za tym nic wiecej bo spacerówka juz nie w moim guscie ... nie za bardzo podobają mi się wózki gdzie ma sie 3 czesci wszystkie osobno Mój wózek ma 2 czesci mimo że jest 3in1 tylko dlatego że z gondoli przerabia się na spacerówkę wiec zaoszczedza się miejsca też
-
Jejku Wy o modelach wozkach gadacie a ja zielona w tym temacie kompletnie sie nie znam na firmach i modelach. Niby tesciowa zadeklarowała sie ze kupi ale ja tez wole miec rozeznanie . Ja ubranka bede miec bo chrzesniaku ktory urodzil sie w tym roku tez chlopczyk takze o to sie nie martwie:)
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Jejku Wy o modelach wozkach gadacie a ja zielona w tym temacie kompletnie sie nie znam na firmach i modelach. Niby tesciowa zadeklarowała sie ze kupi ale ja tez wole miec rozeznanie . Ja ubranka bede miec bo chrzesniaku ktory urodzil sie w tym roku tez chlopczyk takze o to sie nie martwie:)
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość