Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia, ja mam termin na 17.07, ale będzie cc więc tam jakoś parę dni wcześniej pewnie
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyNiecierpliwa Piękne imiona ❤️❤️ moja Gabrysia ma takie dwie lalki , i obie mają na imię Zosia ❤️❤️ , ma też i inne małe i też chciała im takie imię dać
.
Aśka O Lipiec piękny miesiąc ❤️ też celowałam w Lipiec ale trafiłam znów na Maj, w Lipcu jest cieplutko i można od razu na spacery wychodzić
.
-
nick nieaktualnyKark przytulanko było 10 dc, a owu 15 dc i jest synek
Aska jesteś w 2 ciąży tak?
Ja urodziłam się w lipcu
Ile ma synek?
Niecierpliwa cudowne imiona
W takim razie czekamy na Zosieńkę i Oleńkę.
Szczęśliwa Mamusia teraz trzymam kciuki za Twoje usg połówkoweSzczęśliwa Mamusia, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark może dwie
wiesz mój brzusio się zwalnia z dwoma miejscami, możesz przejąc
Szczęśliwa_Mama, kark lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Gratuluję dziewczyny wam wszystkich dobrych wiadomości .
Niecierpliwa bardzo ładne imiona ,nie musisz dawać Aleksandra teraz możesz Ola jak chcesz ostatnio pozmieniali zasady co do imion.
17.07 mój Szymon się urodził .Aska1994, kark lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kark przytulanko było 10 dc, a owu 15 dc i jest synek
Aska jesteś w 2 ciąży tak?
Ja urodziłam się w lipcu
Ile ma synek?
3 ciąża. Mam już synka Cypriana (sierpień 2015) i córkę Monikę (marzec 2017). Teraz będzie Konrad (lipiec 2019). Wszystkie przez cc.
inessa, kark, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Na 3 kończymy produkcję. Mieliśmy skończyć na drugim, bo miałam spartaczoną drugą cesarkę, ale byłam u swojego gina i trochę mnie uspokoił. Tylko tym razem jemu się kładę pod Skalpel.
Suwaczków nie mam, bo nie wiem jak zrobićZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Jak przechodziłaś cc?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualnyOdnośnie chrzestnych:
Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych. Wiemy o ich istnieniu od 16 miesięcy, znamy się od 9 miesięcy, a przyjaźnimy tak mniej więcej o 4-5 miesięcy (ich najstarsza córka to najlepsza przyjaciółka naszej nastarszej z klasy).
No i wczoraj byliśmy na dniu otwartym w szkole tańca gdzie nasze pierworodne chodzą, potem pojechaliśmy do nich na pizze.
I wieczorem dzieci się bawią, my gadamy, a tu ni z gruchy ni z pietruchy poprosili mojego męża o bycie chrzestnym dla ich najmłodszej córki (która jest idealnie rok młodsza od naszej najmłodszej).
Do tej pory nie możemy z mężem wyjść z szoku...
Bo wiemy, że mają też duże rodziny, że mają znajomych, którymi znają się lata, a tu takie coś.
Mąż się oczywiście zgodził, bo on uznaje zwyczaj, że dziecku się mie odmawia, ale nieźle go zatkało -
nick nieaktualnyA co do płci to wczoraj pytałam M co by wolał. Powiedział, że obojętne. Ale jak go męczyłam dłużej to powiedział, że wolałby... 3cią córkę! Bo ma jednego już synusia, rodzynka, z którym będzie na motorze jeździł, auta naprawiał itd.
Także byłam zdziwiona, bo nawet jak mieliśmy kupić psiaka na ogród to walczył o psa przez 2-3 tyg. Dopiero jak się zgodziłam pod warunkiem, że będzie kastrowany to odpuścił i mamy suczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 06:37
-
nick nieaktualnyHej hej
.
Ja dziś tak na szybko płeć potwierdzona ❤️ Dominik pozostał Dominikiem ❤️ , waży już 478 g wszystko wymierzone i pomierzone , synek zdrowy ❤️ serce bije jak dzwon , kolejna wizyta 26 Stycznia . Do zrobienia mam tylko morfologię i mocz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:53
kark, Kleopatra, inessa lubią tę wiadomość
-
Mamusia super, ze Dominiczek jest zdrowy i wszystko w porządku
Kark podobno z facetami tak własnie jest, ze się niby mówi, ze facet woli syna, ale tak naprawdę,to jeden mu wystarczy na "przedłuzenie rodu", a córunia, to Córunia - pretekst do przytulania i zmiekczaniaSzczęśliwa Mamusia, kark lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyKark jeszcze raz gratulacje
A Ty wolałabyś synka czy córcię czy obojętnie
Szczęśliwa super, że Domiś zdrowy
Asia 1 cc świetnie, 2 cc gorzej i teraz się boję, że będzie jeszcze gorzej... ale ogólnie wszystko mi się super zagoiło.
Co do suwaczków to wchodzisz na www.suwaczki.com i tam wybierasz np wiek dziecka i wybierasz różne suwaczki i znaczki, wpisujesz datę i na końcu kopiujesz kod BBcode i na swoim koncie w ustawieniach, społeczność i tam gdzie jest podpis na forum go wklejasz, zapisujesz i już.
Aska1994, Szczęśliwa Mamusia, kark lubią tę wiadomość
-
Czyli tak jak ja. Pierwsze cc w porządku. Drugie to aż strach wspominać. I aż się boje, co to będzie teraz. I jak znowu trafię na babyboom i po cc na ginekologie zamiast położnictwo z braku miejsc to się wkurzę!
To suwaczki dzisiaj może zrobię, zobaczę jak moje smerfy się będą sobą zajmować.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Udało się
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAska, ja uwielbiam suwaczki z https://lilypie.com
Sama nie wiem. Z jednej strony jak widzę jakie są moje dziewczyny - samodzielne, ogarnięte itd, a mój chłopczyk - ciapcia, leń i naklejka, która jak się przyklei to nie idzie się pozbyć, to wolę dziewczynkę. Ale z drugiej strony ja byłam takim rodzynkiem (3 braci) to chyba fajnie byłoby mieć tego drugiego chłopaka, żeby nie czuł się taki osaczony i osamotniony
Bo i tak cichy (są tylko 92 na teraz po najmłodszej), buty, wózek itd już sprzedaliśmy przy przeprowadzce, więc co będzie to i tak trzeba kupić od nowa czy dziewczynce czy chłopczykowi