Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
My jezdzimy takimi i wyobrazcie sobie w tym SUVie 3 foteliki sie z tylu nie mieszcza. Takze w 5 sie wszyscy tylko w ten wielki czolg moglibysmy zapakowac. Ale jeszcze takich podrozy nie bylo i w najblizszej przyszlosci nie bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 21:33
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Kobietki jesteśmy chyba jedynym wątkiem na którym odbywają się takie dyskusje o samochodach 😀
Mój mąż jest zwolennikiem kupowania nowych aut z salonu i tylko takie mamy, wychodzi z założenia ze jest pewna historia tego auta a ludziom nie można ufać bo kłamią. Wiec płacze i płaci 😀 teraz na jakiś czas będzie spokój bo ja mam 3 letnia octavię kupiona jako nówkę i urzytkowana przez małża dopóki nam się Miko nie urodzil i kupiliśmy forda.
Kark znam ten dreszczyk przy wyprzedzaniu 😀 jak jeździłam venga to brakowało kopa, w octavii mam 150 koni i jest wydarcie 😁 aż się muszę hamować bo lekka nacisnę gaz i stówa na liczniku.Jagodzianka19, tere-fere, Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
agjot1979 wrote:Laurka bo suvy to nie są auta dla dużych rodzin, one duże to są tylko z zewnątrz. Tez myśleliśmy o kupnie ale w żadnym z branych pod uwagę 3 foteliki z tylu nie wchodziły 🤔
No dokladnie. A ten watek jest wyjatkowy hahaha! 😆
A Twoj maz ma filozofie jak moj tata. Mowi ze jak kupuje auto nowe z salonu to jak cos sie rypnie to wie, ze to z jego winy.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyLaurka dla 5 os to suvy są spoko😉 nas jest 6 więc musimy mieć duże i wygodne auto😅 eMek bardzo jest za volvo xc90 ale ja mam obawy, że małe w środku, bo z zewnątrz to gigant. Rozważamy też transita 9 os i to chyba będzie najlepsza opcja, bo każdemu będzie wygodnie, a z parkowaniem jakoś nie mam problemu czasem musze zaparkować na końcu parkingu pod sklepem ale mi to nie przeszkadza (jak ja nie cierpię kierowców, którzy małym gówienkiem parkują na dwóch miejscach parkingowych😡)
Mówicie wątek samochodowy? Haha może dlatego, ze mamy po kilka dzieci i dla nas dobry samochód ma też znaczenie😉
Dlatego często jeżdżę honda, bo ma kopa🤣🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 22:36
tere-fere, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
Kark ja tam się nie znam, temat samochodów zostawiam mężowi, zawsze mieliśmy nowe z salonu i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów, może przypadek, niewiem. Średnio jeździmy 10 lat i zmieniamy, zawsze udało się sprzedać za niezła kasę i bez problemow, ostatnio jak sprzedawaliśmy moja venge to poszła w 5 godzin po dodaniu ogłoszenia 😀, rekord normalnie. Ale tez emel dba o auta, serwisuje w aso, są garażowane i ogólnie zadbane.
Co do zwierzaków to ja marze o kocie ale mój się nie zgadza, psy to nie moja bajka.
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualnyJa marzę o dużym psie ale póki co to nie możemy tutaj.. A czy myszy też się liczą? 🤣 Co roku na jesień cholery przychodzą (mieszkamy obok piekarni) i ni huhu nie wiemy którędy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 23:53
tere-fere, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do zwierząt to my nie mamy , ani psa ani kota itp mieliśmy kiedyś suczkę wabiła się Aza niestety parę msc temu zdechła 😭 , miała 12 lat . Ja nie chcę mieć psa nawet nie miałby kto z nim na spacery chodzić itp . Mamy tylko rybki akwariowe 🙈 .
Mamy prawdziwy wątek o samochodach 😁 ,a ponoć tylko mężczyźni znają się na autach 😁. -
nick nieaktualnytere-fere wrote:Czyli tylko ja jestem taka porąbana, że przy dużej rodzinie zgodziłam się na psa 😂?
Kilka lat temu mieliśmy husky
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 23:04
tere-fere, Szczęśliwa Mamusia, Jagodzianka19, Natalia05 lubią tę wiadomość