X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 08:10

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

❤💙❤💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Grześ swego czasu jeździł na kolonię ale potem nie chciał .Moje dziewczynki te starsze jeszcze są małe może jak podrosną 😊.

U mnie istny armagedon wczoraj Dominik od 2 do 4 rano nie spał cały był rozpalony , biedactwo moje na katar Ania też chora Gabrysia też kaszle , a zdrowa była 😎. Inhalacje poszły w ruch jeszcze na domiar złego w akwarium szyba pękła 😱 110 litrów poszło cała wykładzina mokra męża obudziłam i tak od 4 rano na nogach pomagałam mu sprzątać 😊.Dziś już było lepiej , za to ja pół przytomna chodzę i u dziewczynek moich tych starszych zaczęły się przygotowania do Komunii Świętej 🙉.

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa o kurcze ,ale Wam sie przytrafiło...zdrówka dla dziewczynek 😚

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no to ciekawa noc mieliście.
    Przygotowania do komunii ale jak? Toż z tego co pamiętam one pierwszą klasę dopiero zaczęły ,mój Wojtek poszedł do trzeciej i dopiero kilka spotkań komunijnych miał,nie przesadzają tam u was trochę? To pewnie teraz wszystkie nabożeństwa musicie zaliczać i kilka razy w tygodniu czasem w kościele być

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Szczęśliwa no to ciekawa noc mieliście.
    Przygotowania do komunii ale jak? Toż z tego co pamiętam one pierwszą klasę dopiero zaczęły ,mój Wojtek poszedł do trzeciej i dopiero kilka spotkań komunijnych miał,nie przesadzają tam u was trochę? To pewnie teraz wszystkie nabożeństwa musicie zaliczać i kilka razy w tygodniu czasem w kościele być

Nie wiem w tą Niedzielę pierwsze spotkanie zobaczymy co ksiądz powie na temat tych spotkań itp , bo nawet nie wiem który będzie ich przygotowywał a trochę tych księdzy mamy .
    Tak sobie wymyślili to co ja poradzę wcześniej nic takiego nie było Grześ nie miał spotkań itp tylko potem na ustawienia chodziliśmy a i miał egzaminy do Komunii Świętej i mówią że dzieci się stresują to po co te egzaminy wymyśli wystarczyłoby aby przepytał ich z pacierza i tyle .

• tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

❤💙❤💙

Wysłany: 11 grudnia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak synek szedł do komunii to przez rok musieli zbierać naklejki po niedzielnej mszy plus spotkania dodatkowe w tygodniu. I zebrania dla rodziców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 14:34

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Szczęśliwa Mamusia, Natalia05 lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wiktor był w 3 klasie w Komuni. Spotkania były średnio co drugi miesiąc od września, wszystkie różańce, Roraty, majowe i każda niedziela obowiązkowo (zbierali po mszy podpisy) do tego milion modlitw i innych do zaliczenia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark To podobnie jak my też szukamy małego samochodu dla mojego męża , będzie nim jeździł tylko do pracy dzień w dzień jedzie 16 km więc trochę ma 😎 , ewentualnie po zakupy i jak coś z dziećmi do lekarza .

Nasz pierwszy samochód , tym co obecnie mój mąż jeździ wygląda mniej więcej tak : (kolor się zgadza )

Chrysler Pacyfica

ed768614d4b7.jpg

Tylko że nasze nieszczęście Pandora
    z przodu ma trochę pękniętą szybę , od strony pasażera 🙈 , i namalowaną hydrografikę orły jak jest to srebrne mój mąż sam tą hydrografikę nakleił a jest to nie lada wyzwanie .

A nasz drugi samochód , którego nazywamy złomem wygląda mniej więcej tak :

Dodge Caravan

c20a78ac8c0a.jpg

Nasz złom z przodu ma pęknięty zderzak i pełno ma rdzy , w drzwiach , na progach przy drzwiach itp , drzwi przesuwne nie działają i podsufitka się odkleja to tylko parę takich rzeczy do zrobienia 🙈 nie wiem kiedy mój zapracowany wiecznie mąż znajdzie czas aby cokolwiek z tym samochodem zrobić 😎 .

Chcemy kiedyś kupić taki mniejszy samochód

Mini One

89cea7fc6981.jpg

• Laurka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana na sam dzwiek slow Toyota Yaris dostaje wysypki! Lata temu te male badziewia byly w osrodkach egzaminacyjnych w Warszawie i to byl samochod na ktorym zaczynalam uczyc sie jezdzic. Dla mnie osobiscie bylo to cos okropnego. Nic mi w nim nie odpowiadalo. Po prostu mi nie lezal. A jak tylko sie samochody zmienily to wzielam 1 lekcje na tym nowym (nie pamietam nawet co to bylo) i natychmiast zdalam, bo jak wsiadlam do czegos innego to sie w koncu poczulam jak w samochodzie a nie jakiejs koslawej zabawce. Wiem, ze od tamtej pory sie bardzo ten model zmienil, ale mi zostal wstret.

Ja jestem inna niz wiekszosc kobiet, ktore znam i mam wstret do malych samochodzikow. Nigdy ich nie lubilam. Ja lubie duze, solidne wozy. Czuje sie w nich pewniej, bezpieczniej w kazdej sytacji. No ale to tylko osobista preferencja ;)

Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie cierpię małych aut😅 a Yaris to w szczególności (też się na niej uczyłam)
    Teraz mamy takie - zdjęcia poglądowe ale te same kolory5e214cdc58ed.jpg
    2eaa18ab06a0.jpg

A chcemy takie tylko się zdecydować nie możemy
    dfa0d5bd40c8.jpg 87bb00c61714.jpg ef5dbee30e05.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 19:25

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wy później niż ja zdawałyscie na prawko - ja zdawałam jak mialam 17 lat na oplu corsie😜

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    To Wy później niż ja zdawałyscie na prawko - ja zdawałam jak mialam 17 lat na oplu corsie😜
    Haha 4 lata temu zdawalam🙈😅

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka tylko ja właśnie wolę duże auta, żadne cupe, 3 drzwiowe. Najlepiej van i w takich czuje się najlepiej, bezpieczniej, lepsza widoczność, wygodniej itd. No honda mi odpowiada, bo głośna 🙈ja tam cichych nie lubię 😂Przez jakiies 3 Mc miałam okazję jeździć Fordem ka - dla mnie porażka, ani się zapakować z dziećmi do auta nie dało, ciasno jak cholera czułam się jak konserwa w puszce a paliło niewiele mniej niż nasza honda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze chciałam dodać, że mój espace 3 nigdy nie zardzewieje, bo to plastik🙈😂 także blach marzenie ani grama rdzy🤣

Jagodzianka19, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam oj tam kwestia dobrej organizacji przestrzennej i wszystko sie da zapakowac😂

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga volvo 😎
    Vanów nie lubie ,wolę suvy 😊

Aga9090 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Oj tam oj tam kwestia dobrej organizacji przestrzennej i wszystko sie da zapakowac😂
    Haha uwierz było ciasno 😂 i to jeszcze zima była grrr masakra nigdy więcej.

Natalia nasze są ciągle w użytku i części zmieniane na czas i to nie na te chińskie. Części więcej warte niz auta. No i nie mam strachu tym jechać, wszystko zależy od tego jak się dba o auto i czy na czas części wymienione😉

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ