Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTere fere mysle,ze duzo daje dieta nawet przy kregoslupie bo czesto winne sa slabe miesnie ktorenie trzymaja odpowiednio kregow wiec super,ze Wam dieta pomogla
Wspolczuje problemow z autem
A co do ucha to moze powinnas dostac mocniejszy antybiotyk. Ucho to b.duzy bol i dosc dlugo sie leczy. Ale jak tak mocno Cie boli to moze udaj sie do laryngologa jeszcze moze cos dodatkowo zaproponuje.
Zdrowka zycze -
nick nieaktualnykark Co do ucha to lepiej dzwoń do lekarza , lub jedź nawet na IP powiedz że antybiotyk nie pomaga , że nadal Cię bardzo boli oby Ci pomogli i żeby szybko Ci przeszło 😉💪 .
inessa E tam zbabciała 😁😘.
Powiem Ci moja droga że nie warto kupować tych Dodge Caravan my mamy taki i złom jak nie wiem , nasz to z 2005 roku i wszystkie z tego rocznika dziurawe jak sito od rdzy , patrzyłam na ogłoszenia na OLX to pełno przy progach , drzwiach rdzy i to jest chyba jakaś wada fabryczna 🤔 , a te nowe to ceny wystrzelone w kosmos też się rozglądałam tak z ciekawości i ceny też powyżej 10 do nawet 15 tyś 🤦 , a nas nie stać na taki samochód w dodatku czasami w nich takiego nic specjalnego nie ma np w wyposażeniu ostatnio czytałam takie ogłoszenie samochód był za 13 i 5 tyś , i co nic nawet skóry czy automatycznej skrzyni itp proste siedzenia bez żadnych bajerów ( no jeszcze zależy kto czego szuka 😊 ) .
Nawet wiesz nie ma gwarancji czy jeśli kupię taki za te 13 tyś czy nie będzie w nim więcej np do zrobienia , sprzedający nie o wszystkim nam mówią i sami ponosimy potem koszty .Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa bo za auto zadbane trzeba niestety zapłacić i trzeba też dobrze trafić. My jak chcemy kupić to najpierw sprawdzamy dokładnie auto w serwisie i eMek robi porządne oględziny. Raz kupilismy auto niby bezwypadkowe a po czasie się okazało, że Jadnak był po wypadku (sprowadzony kilka lat wcześniej z Niemiec) od tego czasu rozglądamy się bardziej za tymi z polskiego salonu (np nasza honda jest z polskiego salonu), ani grama rdzy gdzie wszystkie to Hondy w ogłoszeniach progi i nadkola mają zardzewiałe espance też ani grama rdzy bo to nie blacha haha od spodu też zdrowy. Wszystko też zależy czy auto jest ciągle na dworze, czy w garażu i czy małe ogniska rdzy są zaraz naprawiane. Wystarczy dbac i wymieniać zużyte części na nowe żeby właśnie potem się nie okazało, że już nie ma sensu naprawiać.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKark no właśnie takie to są okazje... Więc jak to się mówi coś za coś. Moi rodzice kupii auto, które było okazja, pojechali sami. Renault Megane.. Niby wszystko ok, świeżo po przeglądzie,tata się zna jak zna więc za dużo rzeczy nie sprawdzał, a sprzedawca bajki opowiadał. Kilka dni po zakupie zaczęło coś trzaskac, okazało się, że sprężyny były pęknięte, amortyzatory od nowości nie wymienione, drążki, półosie, przegułuby, hamulce, klocki no wszystkie części eksploatacyjne do wymiany.. Rodzice naprawili, po zimie zaczęła się rdza pokazywać na progach i błotniku.. Okazało się, że progi wypełnione pianka montażową 🤦♀️ no to wymienili.. Tyle kasy co oni w te auto włożyli to by już i 3 sprawne auta kupili🤷♀️ ale tacie żal sprzedać, bo tyle już w niego włożył...
-
nick nieaktualnyNatalia pewnie przegląd był robiony u kolegi za drobna opłata, a auto było kilka lat temu sprowadzane z Niemiec. Zauważyłam, że właśnie te auta sprowadzane mają taką ciekawa historie. I dużo aut sprowadzonych na olx jest bez tablic rejestracyjnych 🤔
U nas też tak jest jeśli na przeglądzie wyjdą jakieś nieprawidłowości to jest określony czas aby to naprawić i przyjść ponownie.
Edit i to nie tak że przegląd można sobie przejsc ot tak. Honda ostatnio nie przeszła, bo światło stopu nie działało (żarówka się wypaliła a eMek nie zauważył) eMek musiał wymienić i drugi raz do przeglądu przejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 17:49
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prawdziwa skóra w dupsko nie parzy, a jak się ma podgrzewane fotele to zima przyjemnie grzeje 😀 . Tez myślałam ze to bez sensu, ale jak kupiliśmy forda w full wypasie ze wszystkimi bajerami to zmieniłam zdanie, do dobrego szybko się idzie przyzwyczaić 😀. Ja mam manualna skrzynie a emek, w fordzie właśnie automat i twierdzi ze już manualem jeździć nie będzie ja na razie jego nie tykam bo się boje ze nad noga nie zapanuje i wcisnę razem gaz i hamulec 😂
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny