Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zaprawione w bojach, doświadczone wyzeraczki wy
Oczekujemy właśnie drugiego malucha, córka aktualnie ma prawie 1,5 roku, jak młode pojawi się na świecie nie będzie jeszcze miała dwóch lat. Jak to się ogarnia pod katem mobilności? Córka aktualnie jeździ w wózku od 2w1, na początku się chustowalysmy wiec z nowym człowiekiem tez tak pewno będzie i wtedy nie ma problemu - jeden bombel w chuście drugi wozkowy. Ale co potem? Ogarnia się dwa wózki? Jak tak to co polecacie dla starszej zakupić?inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Dobrego dnia zycze
Co do wozka u mnie roznica pomiedzy dziecmi byla 17 miesiecy zatem kupilismy wozek rok po roku w tym byla gondola a potem zamiana na spacerowke a z przodu spacerowka dla starszego dziecka.No i mielismy wozek jeden za drugim nie jeden obok drugiego i wcale dlugi nie byl.
Bylismy bardzo zadowoleni z niego no i kola pompowane bo na nasze drogi inne odpadajaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej. Dobrego dnia zycze
Co do wozka u mnie roznica pomiedzy dziecmi byla 17 miesiecy zatem kupilismy wozek rok po roku w tym byla gondola a potem zamiana na spacerowke a z przodu spacerowka dla starszego dziecka.No i mielismy wozek jeden za drugim nie jeden obok drugiego i wcale dlugi nie byl.
Bylismy bardzo zadowoleni z niego no i kola pompowane bo na nasze drogi inne odpadaja
Inessa - zdradzisz markę? Tez mieszkamy na wertepachinessa lubi tę wiadomość
——————————
nick nieaktualnyMy kupilismy uzywany ale wygladal jak nowy.
Nie pamietam dokladnej nazwy ale z firmy Safety Duodeal 1st oni produkuja tez foteliki do aut. Wozek spaxerowka ale tyl rozkladany calkowicie i mialam dokupiona wkladke jak gondola. Chyba juz ich nie produkuja ale widzualam podobne. Byl mega zwrotny nawet w malenkiej w kuchni w bloku moglismy nim wykrecic hyhy potem kupilismy drugi wozek juz typowa spacerowke rok po roku niby podobna ale juz nie tak zwrotna. Dla nas najwazniejsze byly porzadne kola no i bezpieczenstwo oraz wygoda dla dzieci bo wszedzie poruszamy sie z wozkiem gdyz nie mamy auta. Choc teraz mamy tylko spacerowke dla corki bo syn wszedzie na nogach
Szukaj jak chcesz czegos podobnego :)z innych firmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 12:33
-
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:U nas bedzie teraz roznica 1.5 roku i my kupilismy bugaboo donkey. Jestem bardzo zadowolona, prowadzi sie super, mala siedzi wygodnie, jest dosc lekki i zwrotny. Bralam pod uwage tez inne ale nie spelnialy moich wymagan, te standardowe blizniacze to wielkie kolumbryny. Mozesz sobie sprawdzic pare tez fajnych modeli np:
- Baby Monsters
- Tfk
- Baby Jogger city select
- Silvercross Double
- Uppababy Vista
- icandy double
- snap duo
- hauck duett
- mountain buggy
- kiddy evostar double
Bugaboo donkey cudo ale ta cena... Masakra jak on się sprawdza w kiepskim terenie? I w ogóle do kiedy dziecko używa wózka?
——————————
nick nieaktualnyLeft_ie wrote:Dziewczyny, zaprawione w bojach, doświadczone wyzeraczki wy
Oczekujemy właśnie drugiego malucha, córka aktualnie ma prawie 1,5 roku, jak młode pojawi się na świecie nie będzie jeszcze miała dwóch lat. Jak to się ogarnia pod katem mobilności? Córka aktualnie jeździ w wózku od 2w1, na początku się chustowalysmy wiec z nowym człowiekiem tez tak pewno będzie i wtedy nie ma problemu - jeden bombel w chuście drugi wozkowy. Ale co potem? Ogarnia się dwa wózki? Jak tak to co polecacie dla starszej zakupić?
https://www.gracobaby.com.pl/produkt/quattro-tour-duoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 14:26
-
U mnie jest równo 2 lata różnicy i miałam TFK Twin Adventure. Gondola obok spacerówki, potem dwie spacerówki obok siebie. Uważam go za wózek idealny, mieścił się nawet przy kasie w Biedronce, w gondoli córka jeździła ponad pół roku i mieściła się mimo, że spora z niej dziewczynka i na długość i na szerokość. I w dodatku jeszcze był ładny. Teraz trzylatek chodzi, a roczniaczka jeździ w swojej, pojedynczej spacerowce i zaczynam widzieć światełko w tunelu, że jeszcze niecałe dwa lata i zakończę piec lat chodzenia albo w ciąży, albo z wózkiem, albo i z wózkiem i w ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie, bo czytam Was często, tylko pisać nie mam czasu
inessa, Szczęśliwa Mamusia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa to lipa z tą zmywarka.... Dlatego też wolę kupić nową i do tego zawsze dokupuje gwarancję dodatkowa..
Nie obraz się ale z twojego postu to kto to jest brat cioteczny jego zona🤔 w sensie żona kuzyna? U nas się takich nazw nie używa i zastanawia mnie to zawsze. U mnie jest wujek, ciocia, kuzynka, kuzyn ale stryjkow, bratow ciotecznych się nie używaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:39
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość