X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję i też życzę wam miłego weekendu :)

inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2020, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 09:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2020, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na @ powinna być do środy, jak nie będzie to powtarzam test. Wzajemnie miłego weekendu :) udanej imprezy urodzinowej!

• melisa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:10

Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość

• Left_ie Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaprawione w bojach, doświadczone wyzeraczki wy :)
    Oczekujemy właśnie drugiego malucha, córka aktualnie ma prawie 1,5 roku, jak młode pojawi się na świecie nie będzie jeszcze miała dwóch lat. Jak to się ogarnia pod katem mobilności? Córka aktualnie jeździ w wózku od 2w1, na początku się chustowalysmy wiec z nowym człowiekiem tez tak pewno będzie i wtedy nie ma problemu - jeden bombel w chuście drugi wozkowy. Ale co potem? Ogarnia się dwa wózki? Jak tak to co polecacie dla starszej zakupić?

inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

k0kdcwa1ru5loe1v.png
    mhsv20mma8j8n7kc.png
    ——————————
    Piotruś [*] 08.2017, 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedoświadczona pod tym względem - dzieci z dużą różnica wieku, ale to co słyszałam i widzę na ulicy. Są przyczepki do wózka krzesełko lub taka podstawka do stania. Są jeszcze wózki podwójne gdzie możesz mieć gondole ze spacerówka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dobrego dnia zycze :)

Co do wozka u mnie roznica pomiedzy dziecmi byla 17 miesiecy zatem kupilismy wozek rok po roku w tym byla gondola a potem zamiana na spacerowke a z przodu spacerowka dla starszego dziecka.No i mielismy wozek jeden za drugim nie jeden obok drugiego i wcale dlugi nie byl.
    Bylismy bardzo zadowoleni z niego no i kola pompowane bo na nasze drogi inne odpadaja :)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Left_ie Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej. Dobrego dnia zycze :)

Co do wozka u mnie roznica pomiedzy dziecmi byla 17 miesiecy zatem kupilismy wozek rok po roku w tym byla gondola a potem zamiana na spacerowke a z przodu spacerowka dla starszego dziecka.No i mielismy wozek jeden za drugim nie jeden obok drugiego i wcale dlugi nie byl.
    Bylismy bardzo zadowoleni z niego no i kola pompowane bo na nasze drogi inne odpadaja :)

Inessa - zdradzisz markę? Tez mieszkamy na wertepach :)

inessa lubi tę wiadomość

k0kdcwa1ru5loe1v.png
    mhsv20mma8j8n7kc.png
    ——————————
    Piotruś [*] 08.2017, 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy uzywany ale wygladal jak nowy.
    Nie pamietam dokladnej nazwy ale z firmy Safety Duodeal 1st oni produkuja tez foteliki do aut. Wozek spaxerowka ale tyl rozkladany calkowicie i mialam dokupiona wkladke jak gondola. Chyba juz ich nie produkuja ale widzualam podobne. Byl mega zwrotny nawet w malenkiej w kuchni w bloku moglismy nim wykrecic hyhy potem kupilismy drugi wozek juz typowa spacerowke rok po roku niby podobna ale juz nie tak zwrotna. Dla nas najwazniejsze byly porzadne kola no i bezpieczenstwo oraz wygoda dla dzieci bo wszedzie poruszamy sie z wozkiem gdyz nie mamy auta. Choc teraz mamy tylko spacerowke dla corki bo syn wszedzie na nogach :)
    Szukaj jak chcesz czegos podobnego :)z innych firm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 12:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalio jak USG?

• Left_ie Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2020, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia05 wrote:
    U nas bedzie teraz roznica 1.5 roku i my kupilismy bugaboo donkey. Jestem bardzo zadowolona, prowadzi sie super, mala siedzi wygodnie, jest dosc lekki i zwrotny. Bralam pod uwage tez inne ale nie spelnialy moich wymagan, te standardowe blizniacze to wielkie kolumbryny. Mozesz sobie sprawdzic pare tez fajnych modeli np:
    - Baby Monsters
    - Tfk
    - Baby Jogger city select
    - Silvercross Double
    - Uppababy Vista
    - icandy double
    - snap duo
    - hauck duett
    - mountain buggy
    - kiddy evostar double

Bugaboo donkey cudo ale ta cena... Masakra :) jak on się sprawdza w kiepskim terenie? I w ogóle do kiedy dziecko używa wózka? ;)

k0kdcwa1ru5loe1v.png
    mhsv20mma8j8n7kc.png
    ——————————
    Piotruś [*] 08.2017, 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Left_ie wrote:
    Dziewczyny, zaprawione w bojach, doświadczone wyzeraczki wy :)
    Oczekujemy właśnie drugiego malucha, córka aktualnie ma prawie 1,5 roku, jak młode pojawi się na świecie nie będzie jeszcze miała dwóch lat. Jak to się ogarnia pod katem mobilności? Córka aktualnie jeździ w wózku od 2w1, na początku się chustowalysmy wiec z nowym człowiekiem tez tak pewno będzie i wtedy nie ma problemu - jeden bombel w chuście drugi wozkowy. Ale co potem? Ogarnia się dwa wózki? Jak tak to co polecacie dla starszej zakupić?
    Ja miałam wózek rok po roku graco quattro tour duo sport i sobie bardzo chwale. Po pierwsze wąski i alejki sklepowe mu nie straczne. Kosz pojemny, zwrotny, w autobusie się mieścił bez problemu dla mnie miał same zalety, bo wtedy jeszcze auta nie mieliśmy. Dałam za nowy 1200 zł 😏

https://www.gracobaby.com.pl/produkt/quattro-tour-duo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 14:26

• bergamotka Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest równo 2 lata różnicy i miałam TFK Twin Adventure. Gondola obok spacerówki, potem dwie spacerówki obok siebie. Uważam go za wózek idealny, mieścił się nawet przy kasie w Biedronce, w gondoli córka jeździła ponad pół roku i mieściła się mimo, że spora z niej dziewczynka i na długość i na szerokość. I w dodatku jeszcze był ładny. Teraz trzylatek chodzi, a roczniaczka jeździ w swojej, pojedynczej spacerowce i zaczynam widzieć światełko w tunelu, że jeszcze niecałe dwa lata i zakończę piec lat chodzenia albo w ciąży, albo z wózkiem, albo i z wózkiem i w ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie, bo czytam Was często, tylko pisać nie mam czasu :)

inessa, Szczęśliwa Mamusia, pawojoszka lubią tę wiadomość

iv092n0akv1jf8zt.png

dqprru1dqew2759v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2020, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 09:42

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci tuż po 1 urodzinach rezygnowaly z wózków i twardo duże odległości na nogach przemierzały. Jak brałam wózek to żeby zakupy w nim wozić 😉

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 17 lutego 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa wielkoludy u Was w rodzinie 😁
    Szkoda, że tak wyszło ze zmywarką. Pieniądze wyrzucone w błoto. Też wolę dołożyć, kupić nowe i mieć pewność, że dziala.

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 17 lutego 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka coś ucichła 🤔 Laurko co u Was? Dziewczynki zdrowe?

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 09:42

• melisa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa to lipa z tą zmywarka.... Dlatego też wolę kupić nową i do tego zawsze dokupuje gwarancję dodatkowa..

Nie obraz się ale z twojego postu to kto to jest brat cioteczny jego zona🤔 w sensie żona kuzyna? U nas się takich nazw nie używa i zastanawia mnie to zawsze. U mnie jest wujek, ciocia, kuzynka, kuzyn ale stryjkow, bratow ciotecznych się nie używa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:39

‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ