Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGruszka może coś się poprzestawiało z cyklem z powodu zapalenia pęcherza.
Stay nie chciała Cię obrazić, a rady dr Google jakkbym miała brać na serio to bym już w grobie leżała.
Pamiętaj, że czasem jest tak, że nie zachodzi od tak zwanego złotego strzału. Na to składa się wiele innych czynników. Ja o 4 starałam się ponad rok.Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gruszka widzę ze usunęłas konto ale pewnie poczytujesz, Aga nie napisała niczego, co można by uznać za chamskie. Rozumiem twoje rozgoryczenie bo się na maxa nakręciłas na te ciąże, ale to niestety tak nie działa ze pstryk i zachodzimy kiedy chcemy. Twoja beta jednoznacznie wskazuje ze ciąży brak. Na ciąże składa się wiele czynników i czasami do zapłodnienia dojdzie ale zarodek jest wadliwy i się nie przyjmie. Dr Google to nie jest najlepsze miejsce do diagnozowania bo jak sama pewnie wiesz każdy objaw można do czegoś dopasować. Nie napisałaś jak długo się staracie i jaka macie historie poprzednich starań, czasami naprawdę wystarczy trochę poczekać. Życzę ci tej upragnionej ciąży i mam nadzieje ze szybko twoje marzenie się spełni.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009