Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik83 wrote:Pixi a Ty tam grzecznie lezysz ?
Kiedy macie wizyty dziewczynki popatrzylabym sobie z checia na fotki fasolinkow.PixiDixi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czesc Dziewczyny:)
Kuchnia mnie wczoraj pochlonela !,powiem Wam,ze po tak dlugim lezeniu to wydolnosc organizmu tak bardzo sie zmniejszyla...Wysnazalam ta kapuste do 23 i padlam,bola mnie miesnie jak po maratonie.
Nie wiem jak dam rade z tym wszystkim skoro tyle jeszcze do zrovienia. Dzisiaj z tej kapuchy lepie pierigi.
Jak Wam minela sobota?
Troche sie poużalałam hihi;)
Milej niedzieli -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/749da96df1be.jpg
Oto moje zjawisko 2.54cm serduszko bije 170/min,rusza się i pierwszy raz widziałam na takim etapie ciąży pępowinePixiDixi, Tinnera, Rene lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/749da96df1be.jpg
Oto moje zjawisko 2.54cm serduszko bije 170/min,rusza się i pierwszy raz widziałam na takim etapie ciąży pępowine
Jakies slicznosci :-* !
Dobrze,ze dol juz mija u mnie chyba tez...dzisiaj wstalam z jakas checia bo wczesniej to tak srednio...Magic lubi tę wiadomość
-
2.54 cm to ładny wzrost. Piękne fotki Magic. Ciekawe są te ciążowe nastroje i humory. Człowiek czuje się jakby nie był sobą. Powiem szczerze że w każdej ciąży czuje się jakbym była pierwszy raz w tym stanie. Jakoś nic mnie nie nauczyly poprzednie doświadczenia
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
belladonna wrote:2.54 cm to ładny wzrost. Piękne fotki Magic. Ciekawe są te ciążowe nastroje i humory. Człowiek czuje się jakby nie był sobą. Powiem szczerze że w każdej ciąży czuje się jakbym była pierwszy raz w tym stanie. Jakoś nic mnie nie nauczyly poprzednie doświadczenia
-
U nas dziś było pieczenie pierników ale cała reszta przygotowań jeszcze w ciemnym lesie zacznę od jutra na spokojnie bo w tym roku będziemy tylko my zazwyczaj cała rodzina zchdzila się do nas i wychodziło że wigilia była na dwadzieścia osób a potem całe święta gości ,z jednej strony fajnie się spotkać razem ale z drugiej całe święta na nogach i usiąść nie ma kiedy a w tym roku tylko my i dzieci i luzik
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:ej, potrzebuje przepisu na sprawdzona sałatke dla gości światecznych. Chcę zrobić coś nowego, ale nie chcę testować na nich, więc poprosze o pyszne sprawdzone przepisy
Piers z kurczaka
Ananasy w puszce
Papryka
Kukurydza z puszki
Ser zolty (opcjonalnie!)
Piers zagotowac nastepnie drobno pokroic,pozostale tez pokroic w kostke i ananasa w wieksza kostke. Poloczyc majonezem (najbardziej pasuje Winiary) lyzeczka musztardy np.stolowej,kremskiej,troche soli i pieprzu.
Mi bardzo smakuje i wszystkim,ktorych czestowalam.
Polecam!NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość