Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_Stay wrote:Zadziwiające jak ludzie którzy w ogóle na tym wątku nie piszą nagle się udzielają nie wiadomo skąd....
A jak tak dokładnie siedzisz wątek to byś widziała że to Aga się zdenerwował i zaczęła "spine" że Szczeliwa. Więc albo czytaj dokładniej albo skończ wypisywać jakieś bzdury nie mając pojęcia apropo innych wątków pierwsze słyszę bo pisze tylko tutaj 😎😎😎
A w ogole to nie ufam nowym konta ktore pojawiają się znikąd i nagle wszytsko wiedza i najwięcej maja do powiedzenia. Gdzie byłaś wcześniej ? Pozdrawiam i nie wiedze sensu wdawania się z trolami w dyskusję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Nie wiem co napisac...
Zatem zycze Wszystkim dobrej niedzieli i obysmy rozpoczeli nowy tydzien w zgodzie i wspieraniu sie nawzajem
A mnie cos zaczyna chorobsko rozbierac brbr boli mnie gardlo i krtan i zimno mi. Dzieci zaczynaja kaszlec i kichac oby jednak nic sie nie rozkrecilo.
A pogoda ble ja chce juz wiosneZielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech. Czytam i glowa krece. Bo szkoda. Taki fajny watek byl. Szczesliwa Mamusia byla jego dusza w czasach, gdy byla tu cisza i malo sie dzialo.
Ale tak to jest w Internetach i to forum niestety nie jest od tego wolne.Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziękuję Wam moje drogie ❤️ jesteście kochane ❤️Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasulek123 wrote:A może ty Ty jesteś trolem. Na początku pisałaś, że masz 2 dzieci, a później, że 3 ciekawe... A np fioletowa-strona-mocy gdzie jest hmm? Nie odwracaj kota ogonem, bo Ty najbardziej ublizylas Szczęśliwej Mamusi pisząc żeby sobie poszukała przyjaciół w realu.może Ty sobie poszukaj przyjaciół. To co już szczęśliwa nie może założyć nowego konta żeby pozostać w kontakcie z dziewczynami i jeszcze bezczelnie się z tego smiejesz
Dziewczyny z fioletowej chyba maja tajne forum, to przez stay? Tu po roznych wątkach co rusz jakies trolle krążą. Szybciutkie kasowanie postow nic juz nie da, kazdy widzi i wyciaga wnioski. -
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:Dziewczyny z fioletowej chyba maja tajne forum, to przez stay? Tu po roznych wątkach co rusz jakies trolle krążą. Szybciutkie kasowanie postow nic juz nie da, kazdy widzi i wyciaga wnioski.
Już zmykam i nie zaśmiecam wątku Wam dziewczyny i mam nadzieję, że Aga wróci.
Ja mam jedno dziecko ale marzę by kiedyś być wśród Was. Powodzenia dziewczyny! -
nick nieaktualnyU nas syn w czerwcu 4 lata,corka skonczyla 2 latka do tego 10 aniolkow w niebie a teraz 3 dzieciatko pod sercem mamy nadzieje,ze dotrwamy do pazdziernika i bedzie dobrze ( w czwartek wizyta u ginekolog)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 15:45
Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość