Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie nie wiem jak to ogarnę 🙈🙈🙈🙈 ale utworzyłam na FB wątek o takim samym tytule co tu na bbf profil jest niewidoczny , i grupa jest prywatna więc nikt oprócz członków grupy ani naszych znajomych itp nie zobaczy co tam piszemy i o czym , jak coś ja jestem na razie adimem czy jak to tam się zwie 😝oczywiście dla chętnych która będzie chciała niech da mi info na priv to podam linka te które będą chciały mogą i tu zostać .
Malinka33, melisa, Jagodzianka19, pawojoszka lubią tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
melisa wrote:Jak grupa prywatna to chyba znajomi tez nie widzą?Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
NiecierpliwaOna wrote:podaj link bo tych rodzin wielodzietnych to tam od groma
Jakoś mi ten link nie działa bo inessa nie mogła znaleźć no nic wrzucę potem usunę
https://www.facebook.com/groups/205076934023855/permalink/205133387351543/
https://www.facebook.com/groups/205076934023855/permalink/205076940690521/
Jak nie będą działać to napisz mi na priv to po koncie na FB Cię zaproszęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 13:11
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
melisa wrote:Link nie działa cośMama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:Tez tak myślę. Swoja droga co to za natrętny troll nie ma zycia czy co?
Szczesliwa ledwo zywa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaryJane wrote:Prawdopodobnie nie ma, była z nami na wątku i rozwalila wszystko, założylysmy sobie grupę prywatną, ale dziewczyny tu czasem na wątki zaglądają i zaraz Samari wyczaja także uważajcie, bo pojdziecie na fb gdzie macie swoje prywatne dane i zdjęcia A ona przypadkiem będzie tam z Wami
Dlatego ja nie ide 😀 Nie mam potrzeby ani zaufania do stada nowych kont cudownie odnalezionych po calej aferze he heZielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalio brzuch nie jest wyznacznikiem wielkosci dziecka bo przeciez dziecko moze byc roznie ulozone,moze byc wiecej czy mniwj wod i juz wyglad brzucha moze byc inny. Ja mialam jak na moja figure wielki brzuch a dzieci male.
Wazne,ze jestes pod kontrola lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 16:50
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Mi też link nie działa
Spróbuj teraz może zadziała
https://www.facebook.com/groups/205076934023855/permalink/205076940690521/Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Samari, a Ty tak po tych wątkach skaczesz non stop, czy tylko jak Ci się leki kończą? Ale podziwiam za kreatywność w wymyślaniu nicków. Szkoda tylko, że tej kreatywności nie wystarcza już na lepszy kamuflaż.
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Natalio brzuch nie jest wyznacznikiem wielkosci dziecka bo przeciez dziecko moze byc roznie ulozone,moze byc wiecej czy mniwj wod i juz wyglad brzucha moze byc inny. Ja mialam jak na moja figure wielki brzuch a dzieci male.
Wazne,ze jestes pod kontrola lekarzy.
Tak tak ja to wiem, ale u mnie wychodzi ze mniej wiecej tyle samo wazyly lozyska i podobnie wod bylo. I tak juz mam porownanie troszke bo to czwarty raz i widze ze mniejszy jest niz przy pierwszej corce ona miala 2940 g. A ta mala lata mi i ciagle w innej pozycji, glowa w dol, glowa do gory o poprzecznie i to tak na kazdym usg inaczej A brzuch zmienia ksztalt ale nie rosnie specjalnie i tej wagi tez nie czuje ... No trudno nic nie poradze ale to mnie dobija. Jeszcze 2 tyg 🙏
Inessa a macie jakis plan z lekarzem zeby nie bylo powtorki z tej hipotrofii czy to juz pewne ze znowu bedzie? Ta arginina ci powiem ze poprawila przeplywy w tetnicy w mozgu, szkoda ze wczesniej nie wiedzialam i nie bralam.