X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa jak się dziś czujesz?

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie moje drogie rację ich dziecko ich wybór 😁.

Nie wiem jak u Was ale u mnie istna wiosna , 😍❤️ zaraz ubiorę Anię oraz Dominika i wyjdę z nimi na dwór 😁 , aż chce się wyjść pięknie słońce świeci żeby zawsze tak było ❤️.

Moje kochane może porywam się z motyką na słońce ale spróbuję pójść na prawo jazdy 🤦🙈 , najpierw chce z mężem trochę po polach pojeździć lub jakimś targowisku a są u nas dwa , żeby mieć jakiekolwiek pojęcie a zapisać się na kurs to nie wiem kiedy może na wakacje muszę to poważnie rozważyć 😁.

inessa, Jagodzianka19, pawojoszka, Malinka33, Laurka lubią tę wiadomość

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo szczesliwa! Trzymam kciuki, złapiesz byka za rogi i sama się przekonasz ze to nic strasznego! A prawko bardzo ułatwi ci życie!😊

inessa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Szczesliwa brawo !!!!
    U nas pochmurno i deszczowo choc slonce teraz cos sie przrbija ale to zza cirmnych chmur.
    Ja dzis troche lepiej oby tak bylo bo musze miec sily dla dzieci...i oby maluszek rosl i byl zdrowy...

Dobrego dnia Wam życze :)

Zielona koniczyna, pawojoszka, Malinka33 lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 marca 2020, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agjot1979 wrote:
    Brawo szczesliwa! Trzymam kciuki, złapiesz byka za rogi i sama się przekonasz ze to nic strasznego! A prawko bardzo ułatwi ci życie!😊

Nie dziękuję 😘❤️.

inessa ❤️

Inessa Kochana i to najważniejsze a kiedy masz teraz wizytę ?.

inessa lubi tę wiadomość

Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa wizyte mam za tydzien 13 w piatek hahaha :)

Zielona koniczyna, pawojoszka lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 marca 2020, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mocno Ci kibicuję! Tylko nie zrezygnuje proszę z tego pomysłu 😉😁

inessa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 3 marca 2020, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas było słoneczko od rana, ale już się zachmurzylo i tyle z pięknej pogody 🙄

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pogoda wykancza :(
    A ile ludzi wokol chorych to masakra wrwr ale juz blizej niz dalej do wiosny :)
    U nas pod oknami sasiadka ma drzewa owocowe i zaczynaja miec paczki: gruszka,morela,brzoskwinia. No ale przy bloku cieplo jest to moze jakby mroz wiejszy przyszedl przetrwaja :)

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 marca 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Szczesliwa wizyte mam za tydzien 13 w piatek hahaha :)

Fajna data 😝😁

inessa lubi tę wiadomość

Jan Paweł II

Wysłany: 3 marca 2020, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Szczęśliwa mocno Ci kibicuję! Tylko nie zrezygnuje proszę z tego pomysłu 😉😁

Postaram się nie zrezygnować warto spróbować uda się to super nie to trudno się mówi 😊.
    Mam taką znajomą ona w ubiegłym roku zdawała na prawo jazdy , i udało jej się za pierwszym podejściem 😁💪.

Jagodzianka19, inessa lubią tę wiadomość

Jan Paweł II

Wysłany: 3 marca 2020, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona koniczyna wrote:
    Postaram się nie zrezygnować warto spróbować uda się to super nie to trudno się mówi 😊.
    Mam taką znajomą ona w ubiegłym roku zdawała na prawo jazdy , i udało jej się za pierwszym podejściem 😁💪.

Mocno trzymam kciuki by u Ciebie tak było 😊

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 3 marca 2020, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to czekamy na wieści z wizyty. Będzie dobrze. Musi być 😊

inessa lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa za pierwszym czy dziesiątym nie ważne ,ważne żeby zdać , ja zdawałam trzy razy.

Byłam wczoraj w US rozliczyć podatek ,wiecie ile w tym roku jest zwrotu na 4 i kolejne dziecko? Już planuje na co ta kasę wydać,bo nam wyjdzie ponad 10.000zl.

Inessa kciuki ,musi być dobrze,dużo siły życzę .

inessa, Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Malinka33 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa fajna data wizyty 🙂 będzie wszystko dobrze 😘

Koniczynka super że chcesz spróbować,najważniejsze to się nie poddawać,sprawdź czy jest możliwość e-learning to teorie nauczyła byś się w domu 🙂 🙂aż wstyd się przyznać ja na egzamin praktyczny wybieram się od 2015r i jeszcze nie dotarłam 😬. U mnie dziś pada od samego rana gdzie jest ta wiosna 😔 życzę wam miłego dnia 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 11:33

Zielona koniczyna, inessa lubią tę wiadomość

👸 35 lat
    🤴41 lat
    👨2004
    👧2009
    👦2014
    🧒2017
    👶2021
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka to już konkretna kasa. My już dostaliśmy zwrot, było trochę ponad 4 tysie, robimy dzieciakom porządny plac zabaw bo ten co jest to już dogorywa. Już jesteśmy umówieni z gościem który robił nam ogród na przygotowanie podłoża, trzeba zdjąć warstwę darni, rozłożyć dodatkowa agrotkanine i ułożyć sztuczna trawę. Mysle ze do końca marca już wszystko będzie, zrobi się ciepło i będziemy siedzieć na zewnątrz.

Zielona koniczyna, inessa lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png

Wysłany: 3 marca 2020, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka33 wrote:
    Inessa fajna data wizyty 🙂 będzie wszystko dobrze 😘

Koniczynka super że chcesz spróbować,najważniejsze to się nie poddawać,sprawdź czy jest możliwość e-learning to teorie nauczyła byś się w domu 🙂 🙂aż wstyd się przyznać ja na egzamin praktyczny wybieram się od 2015r i jeszcze nie dotarłam 😬. U mnie dziś pada od samego rana gdzie jest ta wiosna 😔 życzę wam miłego dnia 😘

Poszukam w internecie może znajdę coś takiego kiedyś to moje siostry uczyły się z książek i płyty CD 😁.

pawojoszka E no to spora sumka 😁 , mój już złożył pit i to co dostaniemy przeznaczymy na nowy piec C.O .
    Masz rację najważniejsze aby zdać nie ważne za którym razem 😊💪.
    A Ty moja droga jak się czujesz , jak tam wasz synek 😘?.

agjot Ja chciałbym zrobić taki plac zabaw dla dzieci miejsca mamy od ciorta mają tam dziewczynki huśtawki ale co to jest chciałabym jeszcze żeby miały może taki domek ze zjeżdżalnią i taki plastikowy domek gdzie mogą wchodzić i niby gotować nawet nad piaskownicą myślałam , ale najpierw w końcu w domu musimy wykończyć ciągnie się to wszystko latami 🙈 .

Jan Paweł II

Wysłany: 3 marca 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka ładna kwota wyszła. A wydatki zawsze się znajdą.

Szczęśliwa ja zdawałam w tych zamierzchłych czasach , kiedy trzeba było się uczyć z książek i płyt 😄

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • Agus87 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2020, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda jest istnie depresyjna. Mieszkamy nad jeziorem, duża działka i dzieciaki tylko patrzą przez okno z żalem ze nie można wyjść na dwór. Syn ciągle mi się pyta kiedy w końcu będzie ciepło, ile można odpowiedac że musimy poczekać, że jeszcze troszkę 😕
    W poniedziałek miałam wizytę i jest potwierdzony chłopczyk na 100%, będzie Leoś 😁. Pozdrawiam was mamuski i życzę miłego dnia 😁

Zielona koniczyna, pawojoszka, inessa, Laurka lubią tę wiadomość

2020..❤️czekamy na Leosia❤️
    uann9jcgawcbp54e.png
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa gratuluje serduszka :)

co do planowana dzieci, to my mieliśmy mieć czwórkę :) idealnie by było 2 dziewczynki i 2 chłopców, ale Bóg miał dla nas inna niespodziankę :)
    i tak oto wylądowaliśmy z bliźniaczkami. Przy jednym dziecku pomogła by nam moja mama - taki był plan-i spokojnie wróciłabym do ogrodów, tymczasem z bliźniakami sobie nie poradzi, to nie na jej wiek, nie na jej siły. W ten sposób skończyło się na tym, że zamknęłam firmę - dla kasy wyobraźcie sobie :D
    Pisałam Wam kiedyś, że jak skończy mi sie macierzyński, to zawieszę firme na czas zanim dziewczyny nie pójda do przedszkola i że trzeba będzie zyc z jednej pensji. Wyliczylismy sobie, ze z jednej pensji, to nie przekraczamy progu dochodowego i możemy złożyć wniosek o zasiłek rodzinny, a tam Pani mówi, że brane sa pod uwage dochody z 2018 roku, kiedy ja pracowałam, nawet w 2019 mając macierzyński przekraczamy dochód i co z tego, że od kwietnia zostaniemy na jednej pensji i ciężko będzie od pierwszego do pierwszego, skoro w 2018 nam się dobrze żyło. CO za prawo porąbane! Ale ta Pani w mopsie powiedziała, że jeśli zamknę firmę, a nie zawieszę, to możemy złożyć wniosek i wtedy moje dochody nie będą brane pod uwagę i tak zrobiliśmy. zamknęłam firmę i złożyliśmy wniosek. Czekamy na decyzję.
    I tak się ma planowanie dzieci do realiów. Decydując się na 4 wiedzieliśmy, że nas na to stać. Nie przewidzieliśmy, że wyjdzie 5 i zostaniemy z jedna pensją :D

Szczęsliwa super, że zdecydowałaś sie na prawko, to bardzo ułatwi CI życie. Czasami do gazet sa dodawane płyty z testami. Możesz sobie ćwiczyć póki nie pójdziesz na kurs. Na kursie dostaniesz płytkę z testami

Agus87 podziwiam, ze dajesz rade :) ja ze swoimi maluchami często wymiekam i mam ochote się spakować i wyjechać na bezludną wyspe :)

Z koronarowirusem to jakaś paranoja. Rozumiem wirus, rozumiem rozwage itd, ale te puste półki w sklepach, no kurcze na wojne się wszyscy szykuja. Wykupione mydła antyBAKTERYJNE w ochronie przed wirusem, do tej pory Polacy się nie myli? A maseczki? W aptece ponoć brak, a jak sa to kosmiczne ceny. Podobno gros ludzi wykupiło maseczki po to, żeby na allegro 5 x drożej sprzedawać. Paranoja

a u nas w przedszkolu szkarlatyna.... Gdzie sa te zwykłe przeziebienia, anginy, grypy, ospy...

Zamiast anginy - szkarlatyna, zamiast ospy - bostonka, zamiast grypy-koronarowirus...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 12:40

Zielona koniczyna, inessa, Malinka33 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ