Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus87 wrote:Pogoda jest istnie depresyjna. Mieszkamy nad jeziorem, duża działka i dzieciaki tylko patrzą przez okno z żalem ze nie można wyjść na dwór. Syn ciągle mi się pyta kiedy w końcu będzie ciepło, ile można odpowiedac że musimy poczekać, że jeszcze troszkę 😕
W poniedziałek miałam wizytę i jest potwierdzony chłopczyk na 100%, będzie Leoś 😁. Pozdrawiam was mamuski i życzę miłego dnia 😁
Imię piękne ❤️ moje dzieci to usiedzieć nie mogą szczególnie Ania ona to nom stop by siedziska na dworze , a wyjście z nimi nawet na podwórko to wyzwanie 🙈 .
Wiem wiem moja droga 😁 , moje siostry przed pójściem na prawo jazdy ile tych płyt kupowały i siedziały dzień w dzień aby się nauczyć 😁 .
Niecierpliwa Ja wczoraj z mężem trzy apteki objechałem i nic nie mieli żadnego płynu do dezynfekcji 😱😱😱 , mydeł też nie ma ja to żadnych zapasów nie robię maseczek też nie kupuję bo to nic nie da .
inessa lubi tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
No paranoja z tym wirusem on niby rozprzestrzenia się po całym świecie ale stwierdzonych przypadków jest tyle coby na palcach jednej ręki policzył . Że ja na to nie wpadłam żeby zapas maseczek kupić i na allegro sprzedawać toż to biznes jak nic , teraz to już za późno bo wszystko wykupione.
Niecierpliwa pomóc wam się należy,na posiłki w szkole napewno nie przekraczacie 500+ nie liczy się jako dochód. Nas jest tylko o dwoje więcej a ja mam macierzyński i puki co dostajemy i okresowe i celowki. A nie myślałaś o żłobku jeśli chcesz pracować? Czy u was nie ma?.
My jak dostaniemy kasę to nie wiadomo w co najpierw włożyć ,pięć jest do wymiany ,plac zabaw dla dzieci by się przydał bo ostatnio nawet trampolinę zniszczyło przez te wichury, w maju komunia ,remont już zaplanowany i za tą górę chciałabym się zabrać bo chłopaki dorastają. Ale co się nie da jak się da. Grunt to organizacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 13:56
inessa, Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
pawojoszka Święte słowa 😁 , o matko dobrze że wspomniałaś o Komunii ja jeszcze sali nie znalazłam 😱😱😱 . Nie uśmiecha mi się latać wokół 25 osób lepiej zorganizować w sali 😉.
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
Na razie mamy tylko przedszkolaków,więc obiady nas nie obejmują. Przedszkole też nie daje żadnej zniżki,typu jak nasz jedno,to drugie płaci mniej. Cała trójka po równo,ale od stycznia mamy w przedszkolu taki program gminno-unijny. Dzieci są w przedszkolu do 15.00,ale nie płacą za te 2 godziny po 13.00,bo w tym czasie mają bezpłatne zajęcia z tego programu. Np w poniedziałek lepienie gliny, we wtorek zaj.integracji sensorycznej, w środę zajęcia z logicznego myślenia i kodowanie (cokolwiek to jest),w czwartek rytmika,a w piątek zajęcia teatralne. Fajna sprawa
Zielona koniczyna, inessa lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
W niedzielę byłam w Warszawie na przysiędze mojego chrześniaka. 2200 żołnierzy na Pl.Piłsudkiego, prezydent kraju i ta cała śmietanka. To była moja pierwsza przysięga. Jak słyszałam przysięgę z 2 tys gardeł,to ciary szły,a jak te gardła odśpiewały pieśń "Legiony" to ryczałam jak bóbr ja to już jednak stara jestem
Zielona koniczyna, Laurka, inessa lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa w przedszkolu też się należy moje chodzą do przedszkola i dostaje ja płacę tylko za śniadania i ewentualnie podwieczorki jak są dłużej a obiady rozliczają z opieką. Zajęcia z logicznego myślenia...toż to bezcenne a tak rzadkie w dzisiejszych czasach, że też dawniej tego nie uczyli
inessa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
-
melisa wrote:Gratulacje zatem drugiego synka a z jakich miesięcy masz dzieci i na kiedy masz termin?
Sprawdzisz co Ci ten kalendarz wskazywal
https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plciZielona koniczyna lubi tę wiadomość
2020..❤️czekamy na Leosia❤️
-
melisa wrote:Ten jest jakis inny bo przelicza wiek na chiński i dodaje lat i mi o dziwo sie sprawdza w każdym z 3 przypadków :p
To dziewczynki rodzisz w pierwszym kwartale a chłopców w trzecim :pZielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Agus gratulacje będziecie miec równy podział sił w domu
Malinka33, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
-
Malinka33 wrote:Agus gratuluję drugiego synka ❤️ napewno kolejny poród będzie krótszy 🙂 u mnie 1-7g20m.drugi po 4g zakończony CC,3-5g5m i 4-4g8m 🙂
-
Agus87 wrote:Oby.. Tylko nie zbyt krótki.. Muszę jeszcze dojechać 120km do szpitala w którym już rodziłam i uparcie chce tyło tam 🤦♀️🤦♀️ 😂. A mogę zapytać, dlaczego drugi był u ciebie zakończony cc?
A to faktycznie oby nie za długo i nie za szybko żebyś mogła na spokojnie dojechać 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 21:30
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Malinka33 wrote:Zagrażającą zamartwica -zanikające tętno ,córka owinięta była 3 razy pępowiną
A to faktycznie oby nie za długo i nie za szybko żebyś mogła na spokojnie dojechać 🙂