Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bez przesady,jesteśmy dorosłymi kobietami,matki dzieciom nie zachowujmy się jak dzieci ,nikt nikogo nie ma prawa obrażać ,czy to jest szczęśliwa ,czy Katalonia czy którakolwiek .
Aguś witaj ,niezle masz przedszkole w domu pewnie i pracy dużoKatalonia, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
-
Ja wszystkie dzieci rodziłam SN nigdy nie byłam nacinana ani nie pękłam, żadnych powikłań jakiś krwotoków itp nie było i mam nadzieję nie będzie. Tetaz celowałam, chciałam córeczkę, staraliśmy się 3 dni przed owu a podobno ma być chłopczyk 🤔🤔
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
2020..❤️czekamy na Leosia❤️
-
1 dziecko synus myślę że w owu poczęty bo z testami owu. 2 dziecko było z pomocą kliniki zastrzyk z ovitrelle i cały czas staranie się więc myślę że 1 córka poczeta w owu. 2 córka szliśmy na żywioł jak wyjdzie to wyjdzie nie liczyłam dni, cykli itd. No a teraz prawdopodobnie chłopczyk i będziemy mieć dwie parki 😁 dokładnie jak mówisz chciałam córkę ze względu na ciuszki itd. Widocznie synus był nam pisany, najważniejsze żeby był zdrowy 😁 a wiesz... Też zawsze mi się marzyły bliźniaki 😁
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
2020..❤️czekamy na Leosia❤️
-
Katalonia wrote:Malinka - debiutantko droga-chyba za wcześnie na Ciebie aby stwierdzić kto jest trollem a kto nie.
Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Hmm tak sobie myślę że szczęściem jest że nie mam do czynienia z wami w realu. Zlinczować to Wy potraficie. Uważam że nikogo nie obrazilam, napisałam co myślę, tak jak każda z was tutaj. Nie rozumiem dlaczego komentuja dziewczyny do których się nie zwracam. Pisałam do mamusi i pawojoszki. Pawojoszka mogla mi odpisac ze g***o mnie obchodzi dlaczego ma kolejne dziecko, ale ona nie doszukuje sie podtekstow. Odpisała normalnie, ja grzecznie skomentowalam. Ona problemu nie ma, reszta tak? Myślę że na forum łatwiej linczowac.
Mylicie się również w tym że wrzucam wszystkie rodziny wielodzietne do jednego worka, ja nic takiego nie napisalam! Komentowalam jedną konkretną osobę a każda z was sobie ten komentarz przypisala.
Ja "znam" was po komentarzach, nie od wczoraj. Posty szczęśliwej są czasami skrotami myslowymi, czasami są chaotyczne, w krótkim czasie zmieniają charakter i opisują różne stany emocjonalne. Polubienia robi z automatu. Ja tak te posty odbieram, mam takie prawo, Wy możecie inaczej odbierac i takie macie prawo.
Z szacunku do drugiego człowieka, powinnyscie to uszanować.
Mamusiu ty mi napisałaś że mam się leczyć, na jakiej podstawie? chyba tego nie przemyslalas do końca. Pewnie chciałabyś stąd uciec bo wiesz że się zagalopowalas w komentarzach do mnie.
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu klimat na tym forum zmienił się o 180 stopni Jeszcze jakiś czas temu można było podyskutować o wszystkim:a to o marce samochodu, a to o męskim myśleniu, a to o porodach, a to o dzieciach i nikt się nie obrażał, a teraz głównie ataki i obrona i tak w kółko. Zaczynam tęsknić za obecną tu wcześniej atmosferą otwartości, serdeczności, wzajemnego szanowania siebie, bo wtedy wymienianie się myślami i doświadczeniami było dla mnie naprawdę wartościowe, przyjemne i cenne.
Idzie wiosna, będzie coraz więcej słońca, może ono zainspiruje do wnoszenia świeżych emocji i tematów, czy to tych poważnych czy tych luźniejszych.
Życzę wam wszystkim dużo pogody ducha, wiary w siebie, zdrówka, swobody w wyrażaniu myśli i dużo powodów do radości na każdy dzień.pawojoszka, agjot1979, Laurka, Zielona koniczyna, inessa, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
Nikt cie tu Katalonio nie zlinczował, nie znasz nas a oceniasz, to co tu piszemy to tylko niewielki wycinek naszego życia. Jesteśmy dość zżyte wiec to chyba normalne ze stajemy w swojej obronie, to ty wpadłaś tu z nienacka i wygłosiłas opinie, na moje pytania i sugestie żeby się może przedstawić i napisać coś o sobie do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi, widzę ze bardzo wybiórczo traktujesz uczestnikow tego forum. Ok, twój wybór. Jak chcesz by cie szanowano, szanuj tez innych, tego właśnie zabrakło w twojej odpowiedzi do szczęśliwej. Masz prawo do takiego zdania, ja mam prawo do innego, jak się zaczyna dyskusje to trzeba się liczyć ze każdy może odpowiedzieć, to publiczne forum. Ja ze swojej strony kończę bo faktycznie ostatnio zrobiło się tu naprawdę nieprzyjaźnie.
Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Ja to w ogole nie rozumiem co tu sie porobilo. Taki fajny watek byl przez naprawde dlugi czas.
Ale swoje 3 grosze dorzuce. Mianowicie fakt, ze forum jest otwarte i wiele osob je czyta i sledzi bez ujawniania sie, (bo ma nieograniczony dostep), nie daje jeszcze prawa do naglych atakow, bo sie cos nie spodobalo tudziez dlatego, ze mysli, ze wie cos lepiej. Tak samo jak nikt nie wparowuje do pomieszczenia pelnego ludzi rozmawiajacych i dyskutujacych ze soba nawzajem i nie zaczyna osobistych wycieczek bez uprzedniego przedstawienia sie tytulem wstepu.
Tyle ode mnie.Zielona koniczyna, inessa, Malinka33, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny