X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś podziwiam. Też mi sie marzyły dzieci rok po roku , ale niestety nie udawało się tak.Gratuluję następnego synka 😊

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • Agus87 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam pewne problemy przy drugim, skończyło się na klinice niepłodności ale na szczęście udało się i już wszystko wróciło do normy 😁😁

2020..❤️czekamy na Leosia❤️
    uann9jcgawcbp54e.png
  • melisa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 04:27

• Agus87 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin dawał mi zielone światło, wszystkie wyniki ok w ciążach żadnych problemów nie miałam.. Jakoś nie.

melisa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość

uann9jcgawcbp54e.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bez przesady,jesteśmy dorosłymi kobietami,matki dzieciom nie zachowujmy się jak dzieci ,nikt nikogo nie ma prawa obrażać ,czy to jest szczęśliwa ,czy Katalonia czy którakolwiek .

Aguś witaj ,niezle masz przedszkole w domu pewnie i pracy dużo

Katalonia, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • melisa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• melisa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Malinka33 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus87 serdecznie gratuluję i podziwiam cie ,zielona koniczyna nie przejmuj się trollami,😘

👸 35 lat
    🤴41 lat
    👨2004
    👧2009
    👦2014
    🧒2017
    👶2021
  • Agus87 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie dzieci rodziłam SN nigdy nie byłam nacinana ani nie pękłam, żadnych powikłań jakiś krwotoków itp nie było i mam nadzieję nie będzie. Tetaz celowałam, chciałam córeczkę, staraliśmy się 3 dni przed owu a podobno ma być chłopczyk 🤔🤔

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

uann9jcgawcbp54e.png
  • melisa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Agus87 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 dziecko synus myślę że w owu poczęty bo z testami owu. 2 dziecko było z pomocą kliniki zastrzyk z ovitrelle i cały czas staranie się więc myślę że 1 córka poczeta w owu. 2 córka szliśmy na żywioł jak wyjdzie to wyjdzie nie liczyłam dni, cykli itd. No a teraz prawdopodobnie chłopczyk i będziemy mieć dwie parki 😁 dokładnie jak mówisz chciałam córkę ze względu na ciuszki itd. Widocznie synus był nam pisany, najważniejsze żeby był zdrowy 😁 a wiesz... Też zawsze mi się marzyły bliźniaki 😁

uann9jcgawcbp54e.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ,jak to mówią " prawdziwy facet różu się nie boi" napewno część ciuszkow uda ci się wykorzystać a będziesz też mieć okazję poszaleć na zakupach dla dzidziusia

Agus87 lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Katalonia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka - debiutantko droga-chyba za wcześnie na Ciebie aby stwierdzić kto jest trollem a kto nie.

Malinka33 lubi tę wiadomość

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
  • Malinka33 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalonia wrote:
    Malinka - debiutantko droga-chyba za wcześnie na Ciebie aby stwierdzić kto jest trollem a kto nie.
    Dobrze że ty wiesz wszystko 👍 ja tu jestem już od 2013r to coś wiem ,ale ty chyba nie jesteś wielodzietna więc idź poszukaj wątku dla siebie

Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

👸 35 lat
    🤴41 lat
    👨2004
    👧2009
    👦2014
    🧒2017
    👶2021
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka olej ja, jak wszystkie będziemy ja ignorować to w końcu da sobie spokój.

Malinka33, Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Katalonia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm tak sobie myślę że szczęściem jest że nie mam do czynienia z wami w realu. Zlinczować to Wy potraficie. Uważam że nikogo nie obrazilam, napisałam co myślę, tak jak każda z was tutaj. Nie rozumiem dlaczego komentuja dziewczyny do których się nie zwracam. Pisałam do mamusi i pawojoszki. Pawojoszka mogla mi odpisac ze g***o mnie obchodzi dlaczego ma kolejne dziecko, ale ona nie doszukuje sie podtekstow. Odpisała normalnie, ja grzecznie skomentowalam. Ona problemu nie ma, reszta tak? Myślę że na forum łatwiej linczowac.

Mylicie się również w tym że wrzucam wszystkie rodziny wielodzietne do jednego worka, ja nic takiego nie napisalam! Komentowalam jedną konkretną osobę a każda z was sobie ten komentarz przypisala.
    Ja "znam" was po komentarzach, nie od wczoraj. Posty szczęśliwej są czasami skrotami myslowymi, czasami są chaotyczne, w krótkim czasie zmieniają charakter i opisują różne stany emocjonalne. Polubienia robi z automatu. Ja tak te posty odbieram, mam takie prawo, Wy możecie inaczej odbierac i takie macie prawo.

Z szacunku do drugiego człowieka, powinnyscie to uszanować.

Mamusiu ty mi napisałaś że mam się leczyć, na jakiej podstawie? chyba tego nie przemyslalas do końca. Pewnie chciałabyś stąd uciec bo wiesz że się zagalopowalas w komentarzach do mnie.

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
  • kasiaa126 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że od jakiegoś czasu klimat na tym forum zmienił się o 180 stopni :( Jeszcze jakiś czas temu można było podyskutować o wszystkim:a to o marce samochodu, a to o męskim myśleniu, a to o porodach, a to o dzieciach i nikt się nie obrażał, a teraz głównie ataki i obrona i tak w kółko. Zaczynam tęsknić za obecną tu wcześniej atmosferą otwartości, serdeczności, wzajemnego szanowania siebie, bo wtedy wymienianie się myślami i doświadczeniami było dla mnie naprawdę wartościowe, przyjemne i cenne.
    Idzie wiosna, będzie coraz więcej słońca, może ono zainspiruje do wnoszenia świeżych emocji i tematów, czy to tych poważnych czy tych luźniejszych.
    Życzę wam wszystkim dużo pogody ducha, wiary w siebie, zdrówka, swobody w wyrażaniu myśli i dużo powodów do radości na każdy dzień.

pawojoszka, agjot1979, Laurka, Zielona koniczyna, inessa, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt cie tu Katalonio nie zlinczował, nie znasz nas a oceniasz, to co tu piszemy to tylko niewielki wycinek naszego życia. Jesteśmy dość zżyte wiec to chyba normalne ze stajemy w swojej obronie, to ty wpadłaś tu z nienacka i wygłosiłas opinie, na moje pytania i sugestie żeby się może przedstawić i napisać coś o sobie do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi, widzę ze bardzo wybiórczo traktujesz uczestnikow tego forum. Ok, twój wybór. Jak chcesz by cie szanowano, szanuj tez innych, tego właśnie zabrakło w twojej odpowiedzi do szczęśliwej. Masz prawo do takiego zdania, ja mam prawo do innego, jak się zaczyna dyskusje to trzeba się liczyć ze każdy może odpowiedzieć, to publiczne forum. Ja ze swojej strony kończę bo faktycznie ostatnio zrobiło się tu naprawdę nieprzyjaźnie.

Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2020, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogole nie rozumiem co tu sie porobilo. Taki fajny watek byl przez naprawde dlugi czas.

Ale swoje 3 grosze dorzuce. Mianowicie fakt, ze forum jest otwarte i wiele osob je czyta i sledzi bez ujawniania sie, (bo ma nieograniczony dostep), nie daje jeszcze prawa do naglych atakow, bo sie cos nie spodobalo tudziez dlatego, ze mysli, ze wie cos lepiej. Tak samo jak nikt nie wparowuje do pomieszczenia pelnego ludzi rozmawiajacych i dyskutujacych ze soba nawzajem i nie zaczyna osobistych wycieczek bez uprzedniego przedstawienia sie tytulem wstepu.
    Tyle ode mnie.

Zielona koniczyna, inessa, Malinka33, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2020, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mimo wszystko życze dobrego dnia <3

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ