Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:
I u nas także silny wiatr tak czy siak w domu siedzimy gdzie w ten wiatr wychodzić .
Ha ha ha Niecierpliwa dobre 😂😂😂😂😂😂Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
inessa Mocne kciuki kochana za wizytę ❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊.
Ale ciepło czuć prawdziwą wiosnę 😁 , ale jaja muszę później do sądu zadzwonić bo sądy pozamykali i na wokandach będą tylko te sprawy takie pilne więc co tego 18 co mają wydać wyrok w naszej sprawie też będzie zamknięty no nic mam telefon to zadzwonię .
Moja siostra ta co jest w trzeciej ciąży była na USG , i tak do mnie jednak będzie ten chłopak brzmiała tak jakby nie kryła zadowolenia 🤦 , termin według USG ma na 17 Kwietnia a według ostatniej @ na 27 😁.
Kolejna moja siostra ma synka Dawidka i Dawidek ma 5 msc i też spory chłopczyk ubranka nosi już na 80 cm 🙈🙈🙈🙈 , po swojemu mówi mama tata smaż mojej siostry chciałby mieć już kolejne córeczkę 😁 mi siostra powiedziała że woli poczekać z 2/3 lata jak Dawidek podrośnie no ich wola 😁 .
U mnie w aptece jak jest fajnie do kasy nie można podejść jest taka taśma biało-czerwona na pół metra od siebie o tylko trzy osoby mogą być w aptece , pojechał rowerem dziś syn po chleb do piekarni , bo nawet w sklepach żadnego nie ma i w takim mięsnym sklepie kolejka z kilometr chyba 😱😱😱 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 10:33
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Hej. Zegnam sie Kochane z Wami jalby ktoras chiala miec ze mna kontakt to prosze na priv napiszcie.
Maluszek nie zyje
Dziekuje za kazde dobre slowo
Zycze Wam wiele radosci i spelnienia marzen
Kochana nie żegnaj się 😢 ale rozumiem to doskonale , strasznie mi kochana przykro przesyłam ogromne siły wsparcia ❤️.Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
melisa wrote:Mi tez się załącza raz na jakiś czas, i to zawsze po wizycie u teściów. Byliśmy w przeciągu miesiąca 2x u nich, i teściowa ma teraz faze że ciągle wychwala moją córkę, że ślicznie ubrana, uczesana, że grzeczna itd. A nie powie ani słowa o moim synie. I nawet pokłóciłam się z mężem o to, i mowie jak urodzi się młody to będzie wogóle mało zauważalny. Zresztą ostatnio jak byłam nawet nikt nie spytał o ciążę, jak się czuje itd.
Bylam w srode na usg i wszystko dobrze, mały waży juz 1.3 kg więc myślę że znów 4 kg poród mnie czeka.
E no ładna waga 💪❤️ , mojej tej siostry synek waży 2,500 gram a jest prawie w 35 tc .Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II