Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
pawojoszka wrote:Ja jestem ciekawa co zrobią po tych dwóch tygodniach ,rodzicom się opieką skończy ,jak ludzie znowu wyjdą z domów to epidemia znowu ruszy ,jak każą nam zostać jeszcze dłużej to ludzie bez kasy zostaną i co z uczniami przecież uczyć się muszą ,potem wakacje będą krutsze czy jak?
Też mnie to zastanawia 🤔🤔🤔🤔 a dzieci kiedy to zaliczą u syna mi przyślą materiały , a u dziewczynek to nie wiem , moja taka znajoma miała mieć pod koniec Marca Chrzest Święty i jej przesunęli termin na Czerwiec , inna zaś taka moja koleżanka ma Komunię córki w tym roku i nie wie co będzie bo sala zarezerwowana na 50 osób 🤦 , a na Komunii dużo ludzi , dużo dzieci nie wiem jak oni to zorganizują .
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
U nas kościół wczoraj zamknęli. Byłam wczoraj w sklepie po chleb to coca-cola znikła, piwa, alkohol i chrupki - będą się odkarzac czy co🤣
Przychodnia też zamknięta.
Maz dalej pracuje ale im powiedzieli, że w razie jakby co to dostaną smsa, że do pracy nie przychodzić czyli kopalnia stanie. -
Mój jutro idzie do pracy, dobrze że może pracować ale będzie wpuszczał na biedronkę po3 osoby ,czujecie jakie będą kolejki ? Ale na całą biedronkę jest 3 pracownice razem z kierowniczką. Dobrze że on może zakupy zrobić to nie muszę jechać i stać pod marketem godzinami.
Chińczycy walczyli kilka miesięcy u nas też to będzie trwało puki tego nie przechorujemy wszyscy, bo jeden drugiego będzie zarażał nie ma innej opcji te środki zapobiegawcze mają tylko ta epidemie rozciągnąć w czasie żeby nie chorowali wszyscy na raz bo nie ma tyle miejsc w szpitalach. To u nas może to być dłużej niż w Chinach. Też się obawiam co z tą komunią czy ludzie dadzą radę przyjechać, połowa w Anglii to nie ma opcji w takich warunkach co teraz a do mają wątpię że to się unormuje. Tylko jak długo ludzie będą tacy posłuszni i grzecznie będą w domach siedzieć bez pracy ,pensji i stać w kolejkach pod marketami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 15:59
Jagodzianka19, Zielona koniczyna, Malinka33 lubią tę wiadomość
-
Aga mój jest na umowie zleceniu ,jemu się nawet urlop nie należy jedyne co to chorobowe i opieka nad dziećmi. Najgorzej że ludzie bez pracy z czegoś muszą żyć,ci co mają dzieci to chociaż dostaną a ci co pracują np w gastronomi ,w hotelach ,w galeriach? Jak mój brat i jego żona pracowali w restauracji oboje siedzą w domu mają dziecko za jedno 500+ nie przeżyją we trójkę. Dwa tygodnie on może wziąć opiekę dwa ona to jest 80%jednej pensji a co dalej ? A ile jest takich rodzin ? Jak przyjdzie tak siedzieć 2-3 miesiące to będzie masakra
Zielona koniczyna, Malinka33 lubią tę wiadomość
-
agjot1979 wrote:Moje kujawski pomorskie zielona wyspa 😀 ciekawe czy naprawdę nie ma tu korony czy po prostu testów nie maja? Memy w necie są ze nas Rydzyk chroni a podlasie Zenek 😀
-
Witajcie,właśnie podali że u mnie w miescie jest 1 osoba zarażona,podejrzewam że bedzie ich z dnia na dzień coraz więcej 😔 pogoda piękna świeci słońce 🙂 corka dostaje do odrabiania lekcje a u starszego nic ,oby się to szybko skończyło .
Życzę wam miłego i spokojnego dnia 😘👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Malinka33 wrote:Witajcie,właśnie podali że u mnie w miescie jest 1 osoba zarażona,podejrzewam że bedzie ich z dnia na dzień coraz więcej 😔 pogoda piękna świeci słońce 🙂 corka dostaje do odrabiania lekcje a u starszego nic ,oby się to szybko skończyło .
Życzę wam miłego i spokojnego dnia 😘
A u mnie w mieście jest szpital jak z koziej d** trąba , i wczoraj wieczorem zgłosił się do nich mężczyzna z zapaleniem płuc mają mu robić test czy nie na korona 🤦 .
U mnie dzieci trochę katar mają , do przychodni nie można chodzić jedynie to kontakt telefoniczny lub przez mesanger Pani doktor pediatra co wszystkie dzieci przy niej mamy jest już wiekowa i za bardzo nie zna się na kompie może jakieś podstawy zna , nie mam do niej numeru telefonu a czy by mi podali jakbym do nich tam do przychodni zadzwoniła 🤔🤔🤔🤔.
Mojego męża zaś kolana bolą i jak tu do lekarza iść , ja dostaję kota już w domu pawojoszka Ty to kochana medal powinnaś dostać nie wiem jak Ty ogarniasz tą waszą 7 szczęść .
Jeszcze pod koniec Marca mam USG tarczycy , muszę z Dominikiem iść na USG bioderek ( nic takiego się nie dzieje ) taka kontrol , a w Kwietniu na przełomie Maja mam kardiolog z Anią wizyty nie mogę odwołać bo i tak już czekam prawie 9 msc i to prywatnie chyba że sama odwoła wizyty ☹️☹️☹️ .Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyJagodzianka19 wrote:Będzie ciężko...
Natalia co tam u Was? Jak się czujesz?
Dziekuje za pamiecCzuje sie dobrze, jakbym w ogole nie miala operacji. Moja malutka ma juz tydzien ❤️ Jak ten czas leci. Siedzimy w domu, u nas zamkneli szkoly na miesiac i wprowadzili kolejne ograniczenia. Ludzie w panice wszystko wykupili ze sklepow, takze ciekawa jestem czy dzis dostane pieluchy a musze zmienic bo mala nie toleruje pampersow. Na tydzien mamy wszystko zamkniete poza sklepami z zywnoscia, drogeriami i aptekami. Mam nadzieje ze to sie szybko skonczy ale cos sie chyba nie zapowiada. Spacerowac nam wolno byle zachowac odstep od obcych.
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
Ja się cieszę że jesteśmy na wielo nie muszę myśleć czy mi pieluch nie braknie kp więc nie latam po aptekach i nie szukam mleka. No i Patryk mi się rozchorował kaszle i ma gorączkę ale zero kataru no i pierwsze co to czy nie złapał tego wirusa ,choć w sumie nie bardzo miał jak bo kaszlał już jak chodził do przedszkola a w tedy to tych przypadków było kilka na cały kraj i teraz iść z nim do lekarza to strach że nas zamkną na zakaźnym puki testów nie zrobią tak na wszelki W ,na razie i tak jestem sama bo mój w pracy dam mu przeciwgorączkowe i zobaczymy jak się to rozwinie
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Ja się cieszę że jesteśmy na wielo nie muszę myśleć czy mi pieluch nie braknie kp więc nie latam po aptekach i nie szukam mleka. No i Patryk mi się rozchorował kaszle i ma gorączkę ale zero kataru no i pierwsze co to czy nie złapał tego wirusa ,choć w sumie nie bardzo miał jak bo kaszlał już jak chodził do przedszkola a w tedy to tych przypadków było kilka na cały kraj i teraz iść z nim do lekarza to strach że nas zamkną na zakaźnym puki testów nie zrobią tak na wszelki W ,na razie i tak jestem sama bo mój w pracy dam mu przeciwgorączkowe i zobaczymy jak się to rozwinie
Moje także chore mały miał gorączkę już jej nie ma , kaszle od czasu do czasu , i katar żółto zielony więc na pewno to nie korona ja siedzę w domu od msc i nigdzie nie wychodziłam żeby się ewentualnie zarazić byście musieli mieć kontakt z zakażonym z Włoch itp , jest przecież przeziębienie , grypa , a nawet ptasia grypa dzwoniłam dziś do mojej przychodni pediatrycznej i mi powiedzieli że normalnie dzieci przyjmują muszę z małym jutro iść bo mam tylko przeciwgorączkowe i na inhalacje a na kaszel nic nie mam .
Dużo zdrowia dla Was 😘 .
Natalia Już tydzień ❤️❤️❤️ ale to mija zaraz będzie miesiąc 😉 , moja druga szwagierka ma termin na Marzec ciekawi mnie czy już urodziła 🤔🤔🤔 niestety nie mam z nią żadnego kontaktu mieszkają w Warszawie , podobno mają tu się przeprowadzić bliżej jej rodziców a czy tak zrobią to nie wiem ich decyzja .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 12:07
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II