X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy gratulacje.
    Malinka ja tam wolę na bieżąco bo potem wszystko naraz to ciężko przerobić. Wcześniej Asia też miała na kilka dni a teraz będzie mieć lekcje zdalne nawet wf ,pani napisała że będzie ćwiczyć razem z nimi.😁

Malinka33 lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z was jest w ciazy na tym watku czy juz wszystkie po rozpakowaniu? : )

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Ktoras z was jest w ciazy na tym watku czy juz wszystkie po rozpakowaniu? : )
    Kochana czy nie jesteśmy czasami na FB na takim wątku ❤️.

Moje gratulacje co się nie chwalisz ❤️.

Na kiedy masz termin ja zamknęłam interes mam wkładkę domaciczną 5 dzieci tyle szczęść w domu .

Mój mały znów chory 😢 ma po 39 stopni tak ma od dwóch dni nie ma gorączki ani kataru oszaleć to można , dziś znowu zdalna nauka dzieci

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu chwialilam sie wczoraj na fb, musialas przeoczyc :D Dziekuje : ) ❤

Co do terminu nie wiem, ciezko wyczuc bo u mnei zawsze opozniona owulacja. Jakas apka pokazuje ze 4.12.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 10:12

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png

Wysłany: 30 marca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Mamusiu chwialilam sie wczoraj na fb, musialas przeoczyc :D Dziekuje : ) ❤

Co do terminu nie wiem, ciezko wyczuc bo u mnei zawsze opozniona owulacja. Jakas apka pokazuje ze 4.12.

A może ja przez weekend nie zaglądam na fejsa ale zaraz zobaczę urwanie głowy mam z tą zdalną nauką .

Jan Paweł II
  • Aga9090. Moderator Forum

Wysłany: 30 marca 2020, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    A tak w ogóle to zauwazyłyscie,że ludzie nie pracują,siedzą w domach, nocami są przymrozki,a smogu brak? Przecież smog to przez węgiel (pomijam śmieci i plastikowe butelki,bo to w ogóle żaden opał),czyli co? Teraz ludzie nie palą kiedy siedzą w domach,czy nagle przerzucili się na eko-groszek? Wystarczyło ograniczyć auta,żeby oczyścić powietrze. My od 3 lat palimy eko-groszkuem. Kiedy po raz pierwszy po zmianie pieca nawiedził nas kominiarz,to jak tylko wsadził nos w wyczystke,stwierdził "co,ekogroszkiem palicie? Czuć,bo chemią śmierdzi" Także,ten...
    W ogóle ten wirus to chyba naprawdę broń biologiczna,ale Matki Natury. Jak się człowiek schował,zwolnił tempo życia,to wreszcie i powietrze czyste,i ryby w Wenecji widać,wreszcie chwila oddechu dla Świata
    Wg mojej aplikacji smogu jest więcej....

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się pochwaliłam,dziś był dzień lekcji ,co te nauczycielki nawymyslaly to tragedia,przede wszystkim to nie umiemy się posługiwać ta cała technologia ,jazdą pani co innego chce jedna FB druga jakaś inna aplikacje ,inna zdalne lekcje na gov pl i teraz weź to wszystko ogarnij ,już nie mówiąc że dziecko to już wogole nie da rady. Dziś mieli angielski od10.30 to skończyli po 13tej i cały czas trzeba z nim być i pomagać , a gdzie pozostała dwójka ? Już o szymku nie wspomnę, masakra ,mam nadzieję że się z tym ogarnę w miarę szybko bo będzie masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 21:22

cf409fc7e7.png

Wysłany: 30 marca 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    No to się pochwaliłam,dziś był dzień lekcji ,co te nauczycielki nawymyslaly to tragedia,przede wszystkim to nie umiemy się posługiwać ta cała technologia ,jazdą pani co innego chce jedna FB druga jakaś inna aplikacje ,inna zdalne lekcje na gov pl i teraz weź to wszystko ogarnij ,już nie mówiąc że dziecko to już wogole nie da rady. Dziś mieli angielski od10.30 to skończyli po 13tej i cały czas trzeba z nim być i pomagać , a gdzie pozostała dwójka ? Już o szymku nie wspomnę, masakra ,mam nadzieję że się z tym ogarnę w miarę szybko bo będzie masakra

Kochana dobrze Cię rozumiem ja to już nerwicę mam przez to wszystko syn ma nieobecności że wszystkich przedmiotów a mówiłam że mamy laptop kiepskiej jakości i tylko jeden telefon , i z matematyki zadania na pół strony nie ma podręcznika ani ćwiczeń 🤦 ja sił nie mam do tego Marysi tłumacz ona ma inne nauczanie Gabrysi wytłumacz syn jakiś sobie poradzi a jeszcze tak ugotuj Ania koło nogi biega Dominik chory 😢 i jak tu funkcjonować nie wiem ja nawet wychowawczyni dziewczynek i wychowawczyni syna powiedziałam że ja nie daje rady że jest mi ciężko a co one mogą powiedzieć jak mi pomóc a tu coraz gorzej ponad 2 tyś zakażonych 31 zmarło nie zapowiada to się ciekawie raczej i po świętach nie wrócą do szkoły ,podobno mają wprowadzić jeszcze inne ograniczenia a jak mój mąż nie będzie mógł jeździć do pracy to za co przeżyjemy nam nawet te 500 plus nie starcza tu na paliwo na jedzenie opłaty dziecią coś kupić i o po kasie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 21:50

Jan Paweł II

Wysłany: 31 marca 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ponoć już nie mogą wystawiać nieobecności takie mam info od wychowawcy
    b794ef5e60ae.jpg

Już wybija mi te przesyłanie zadań na maila do każdego nauczyciela, tu jakieś konto zakładać na jakiejś stronie, tu drukować zadania, uzeplniac, robić zdjęcia i odsyłać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 08:42

Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wysłany: 31 marca 2020, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090. wrote:
    Szczęśliwa ponoć już nie mogą wystawiać nieobecności takie mam info od wychowawcy
    b794ef5e60ae.jpg

Już wybija mi te przesyłanie zadań na maila do każdego nauczyciela, tu jakieś konto zakładać na jakiejś stronie, tu drukować zadania, uzeplniac, robić zdjęcia i odsyłać

Dziękuję kochana ❤️.

Dziś właśnie wychowawczyni syna mi napisała żeby u niej bezpośrednio usprawiedliwić nieobecności i ona to załatwi 🤔🤔🤔.

Ale fajne te ograniczenia

b49e285fe647.jpg

Martwię się o męża pracę ich pracodawca do tych ograniczeń się nie dostosuje , jak ma drzewo ucięte wzdłuż sam nieść jak to ciężkie jest oni tam na stolarni mają duże braki dobrze że moje dziecko nie na tych praktyk zawodowych nie wiem jak to na wakacje będzie muszę z jego wychowawczynią porozmawiać co z tym zrobić czy coś załatwiać czy tego nie ruszać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 14:11

Jan Paweł II
  • Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga masa czasu schodzi na głupie logowania, drukowania, odsyłania. Jeszcze żeby to była jedna Platforma, a tu kilka u każdego z dzieci...

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 31 marca 2020, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Aga masa czasu schodzi na głupie logowania, drukowania, odsyłania. Jeszcze żeby to była jedna Platforma, a tu kilka u każdego z dzieci...

Święte słowa moja siostra np drukarki nie miała a jej córeczka do przedszkola chodzi , mąż mojej siostry kupił drukarkę bo bez tego ani rusz .
    Mi też przysyłają Bóg jeden wie z jakich platform z których nie wiem jak mam wydrukować dany obrazek np dziś przysłała jedna taka Pani z takich zajęć co mają w szkole i jak mam to wydrukować aby Gabrynia i Marysia to wypełniły a raczej zrobiły dane ćwiczenia 🤦 .

Jan Paweł II

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy 1 Kwietnia 😁

Zimno jak na Kwiecień , już mnie wkur** ta zdalna nauka pisze syn dziś do jednej Pani że jest obecny a ta z wykrzyknikami przysyła wiadomość że ma czytać wiadomości głupia baba , z angielskiego u dziewczynek też Pani przesadza tyle napisała że nie wiadomo które odrobić 😱🤦.
    Byłam dziś z Dominikiem i z moim mężem w laboratorium pobrali mu krew z palca i dałam mocz do zbadania bo ma nadal tą gorączkę , i nic po za tym dziś jakby lepiej bo już ładnie je i dużo pije bawi się nie marudzi . Dzwonię od 2 god,im na trzy numery do rejestracji do pediatry i zajęte ciekawa jestem jakie wyniki czy to jakiś stan zapalny czy co siku normalnie robi tylko ta gorączka 🤔🤔🤔.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 13:54

Jan Paweł II
  • Malinka33 Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka zdrowia dla Dominika 😘 oby wyniki wyszły dobre i żeby się wyjaśniło czemu gorączkuje ,trzymam kciuki ✊

👸 35 lat
    🤴41 lat
    👨2004
    👧2009
    👦2014
    🧒2017
    👶2021

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Ani mi nie mów. Każdy przedmiot inna strona Inna platforma, tu wydrukować tu zrobić zdjęcie i odesłać... No masakra...

Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090. wrote:
    Ani mi nie mów. Każdy przedmiot inna strona Inna platforma, tu wydrukować tu zrobić zdjęcie i odesłać... No masakra...

Potwierdzam .

Jan Paweł II
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też każda pani co innego ale drukarki nie urzywam choć drukarkę akurat mam ale nie mam kompa ani laptopa więc nic mi ta drukarka nie da . Panie wiedzą że nie mam i nie dają do drukowania ale zadań jest dużo jak dla wszystkich bo jakby jedno było to da radę zrobić ,z trzema ciężko się wyrobić no a w domu krasnoludki przecież nie zrobią i obiad i pranie i mały przecież potrzebuje uwagi ,dobrze że w miarę grzeczny jest.i w nocy pospi bo inaczej to by był armagedon. U nas panie od czasu do czasu dzwonią albo na FB albo na tel. Albo na hangoust.

Szczęśliwa zdrówka bo teraz dostać się do lekarza to cud.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 17:32

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych nakazów to mój już dziś miał nalot policji że za dużo ludzi w sklepie na całą biedronkę ma wpuszczać po 3 osoby toż to paranoja przecież ci ludzie i tak stoją tylko na zewnątrz i nie dość że pomarzba i się pochoruja to jeszcze się zaczną za chwilę w tej kolejce bić

cf409fc7e7.png

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa udało Ci się dodzwonić? Masz wyniki Dominika?

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka jeszcze nie byłam na zakupach odkąd maja być 3 osoby na kasę, ale już przeraża mnie wizja stania w dłuuugiej kolejce. Słyszałam, że wydłużyli godziny otwarcia 🤔

p19ue6hhr78s4yrb.png
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ