Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
goska03 wrote:Szczęśliwa - oni nie wrócą już w tym roku szkolnym do szkoły
Też tak sądzęMama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
agjot1979 wrote:Dziś odeszła moja mama...
Bardzo mi przykro kochana ❤️ przesyłam ogromne wyrazy współczucia.
Jagodzianka Hurra ja to wreszcie czuje wielką ulgę nic nie trzeba odrabiać wysyłać po 16 nauczycielach zdjęcia nie zdjęcia spokój aż do 15 .
Podobno mają być dziś podane nowe obsterzenia 🤔🤔🤔 nie wiem dokładnie o której jakoś chyba koło południa .
Dominik już zdrowy , ja faszeruje się proszkami takimi mocnymi na te bóle pleców , biorę od dwóch dni może jest jakaś poprawa zobaczę po miesiącu , dany Pan neurolog poradził abym poszła na rehabilitację i gdzie ja teraz pójdę jak nawet prywatnie nie przyjmują wiem bo dzwoniłam jedynie w nagłych przypadkach np po operacji czy wypadku .
Poradziłam się takiej jednej Pani logopedy znam tą Panią ona jest logopeda w szkole i Marysia ma z nią zajęcia , poradziłam się w sprawie Ani gdyż ma 3 latka i jedynie co mówi to mama , tata , baba , Dada , dziadzia , kotek , pies , psi patrol , kotek miał miał piesek hał hał , nie powie jak ma na imię , gdzie mieszka nie zawoła że chce pić , mówi mniam mniam jak chce jeść , nie powie że coś ją boli itp daną Pani logopeda poradziła mi abym poszła z Anią do laryngologa dziecięcego i żeby słuch jej sprawdzić , według mnie słuch ma dobry bo słyszy i rozumie co do niej się mówi , reaguje na swoje imię , że czegoś nie wolno aby np coś mi podała , nie ma jakieś " tragedii " ale widać że ma blokadę w naszej poradni psychologiczno pedagogicznej na razie prowadzą zdalne takie porady logopedyczne , ja teraz się nie dostanę ani do laryngologa ani na badanie słuchu nawet prywatnie , u mnie w szpitalu nie ma takich specjalistów , jeszcze daną Pani logopeda mi poradziła że szkoda że do przedszkola jej nie zapisałam to może by się otworzyła wśród dzieci , a teraz i tak za późno bo już ogłosili kto się dostał a kto nie , Ania ma duże braki wiele nie umie poślę jya za rok do tego czasu nauczy może się wszystkiego z moją pomocą najpierw to walka z odpieluchowaniem a potem jakoś pójdzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 14:27
Malinka33 lubi tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Witajcie ,co tam u was ?
Cieszę się że już wolne od szkoły jest 🙂
Córka nie zadowolona ze przedłużone zostało bo już chciała iść do szkoły ,wizyta u ginekologa odwola,wyjęcie implanta to nie ratowanie życia 😒 jestem wściekła bo nie mogę rozpocząć starań a bardzo bym już chciała ,mam śledzić media i jak ogłoszą otwarcie przychodni wtedy zadzwonić o się zapisać 😔 powoli ochotę mam to wyjąć sama 😉
Pogoda piękna az humor jest lepszy 😁
Życzę wam dużo zdrowia i miłego dnia 😘Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Malinka33 wrote:Witajcie ,co tam u was ?
Cieszę się że już wolne od szkoły jest 🙂
Córka nie zadowolona ze przedłużone zostało bo już chciała iść do szkoły ,wizyta u ginekologa odwola,wyjęcie implanta to nie ratowanie życia 😒 jestem wściekła bo nie mogę rozpocząć starań a bardzo bym już chciała ,mam śledzić media i jak ogłoszą otwarcie przychodni wtedy zadzwonić o się zapisać 😔 powoli ochotę mam to wyjąć sama 😉
Pogoda piękna az humor jest lepszy 😁
Życzę wam dużo zdrowia i miłego dnia 😘
U mnie tak jak powyżej napisałam , wszak pogoda piękna aż w domu nie chce się siedzieć od rana do obiadu na podwórku jestem z dziećmi , potem obiad zrobić małe porządki i znowu na podwórku dzieci się bawią ja sobie z Dominikiem w wózku spaceruję 😁 , jest już spokojniejszy i tak mi nie płacze i nie marudzi jak wcześniej .
Mój syn to już szału dostajecie i ja też , sto razy wolałabym aby do szkoły wrócili , ale no co się poradzi trzeba mieć nadzieję że w końcu to się uspokoji i wrócą do tej szkoły .
Od następnego Czwartku jak idziesz na zakupy itp to masz założyć taką maseczkę taki nakaz obowiązek , ja i tak zawsze noszę jak jedziemy do apteki czy sklepu .
Mi dziś siostra powiedziała że fajnie u w Auchan zrobili że jest taka czerwona taśma żeby rzeczywiście być o te 2 metry od drugiego człowieka , dezyfenkują ręce i dają rękawiczki według mnie powinno być tak w każdym sklepie np pod Biedronką tego nie ma każdy blisko siebie 🤦🤦🤦🤦.
Co do starań to dzwoniłaś do swojego gina powiedz mu ci i jak może wyjmie Ci ten implant , mój Pan ginekolog normalnie przyjmuje muszę się w końcu do niego wybrać na przegląd idę tak od paru msc nic takiego się nie dzieje tak po prostu chce iść już dawno miałam pójść się zawsze coś , mam założoną wkładkę domaciczną i warto chociaż raz na te np 2 msc może więcej pójść i skontrolować co i jak 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 15:01
Malinka33 lubi tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Koniczynka sami właśnie dzwonili że wizyta odwołana bo wyjęcie implanta to nie ratowanie życia,a 3 lata mija pod koniec listopada więc mam czas 😔
Fajnie że u Ciebie wszystko dobrze ,mój 3 lata skończy pod koniec października,ale też nie mówi i sika w pieluchy , ciężko to widzę a jeszcze uparty jest 😒 Twoja Ania i tak dużo mówi bo mój tylko mama,tata,i cos niewyraźnego na rodzeństwo ,pediatra mówił że mam czekać aż skończy 3 lata i jak nie będzie zmian to wtedy przyjść .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 16:30
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Agjot przykro mi bardzo. Ciężko coś powiedzieć w takiej sytuacji ,pewnie nic cię teraz nie pocieszy ,trzymaj się .
Co do obostrzeń to coś słyszałam o obowiązku noszenia maseczki ,ciekawe tylko z kadrą je wezmą na taką skalę. Jakbym miała czas to bym się wzięła za szycie maseczek ,by był niezły interes ale co poradzisz jak nie mam kiedy nawet do toalety wyjść ,co mówić o siadaniu do maszyny. Mój pracuje w Biedronce to dostał maseczkę,...jedna...na tydzień, szał.
Nie e wiem czy się śmiać czy płakać.
Koniec szkoły ,chwila oddechu poszalejemy w ogrodzie bo już czas najwyższy i kurnik dokonczyc bo kur nakupilam i muszę je przenieść.
Jutro się wybieram na zakupy świąteczne i tak się zastanawiam czy lepiej O2 giej czy o 3 ciej w nocy 😁Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa to wogole dobrze że was do sklepu wpuszczają ,u nas na ulicy młodzieży ani dzieci nie ma wogole ale to wogole a do sklepu nie można z dzieckiem ,do apteki też nie wpuszczają z dzieckiem. No i ostatnio izba przyjęć była zamknięta bo medyk ,który jeździł na karetce złapał wirusa i musieli wszystko dezynfekować tak że u nas już dotarł .
-
Szczęśliwa współczuję ,prosto na święta jeszcze taki problem wam zrobili ,nudzi się tej chuliganerii w domu siedzieć to sobie autem chcieli pojeździć. U nas też często kluczyki w aucie zostawiam i co gorsza nawet w mieście mi się zdarzy,zawsze myślę że na takiego Złomka nikt się nie polaszczy. No ale niezłą macie tam okolicę swoją drogą.
-
Szczęśliwa wiesz co chyba pewnych rzeczy lepiej tu nie pisać. Zobacz jak już było, że co niektórzy się czepiali o byle co. Zawsze ktoś dziurę w całym znajdzie. A i nie wiesz czy ktos z Twojej okolicy to czyta, a tam raczej dobrze się nie dzieje. Więc lepiej niektóre sprawy pominąć.
-
Kochane moje życzę Wam wszystkim aby te Święta Wielkanocne były pełne nadzieji , aby Bóg nam wszystkim sprzyjał aby wszelkie zdrowie nam sprzyjało ♥️.
Wesołego Alleluja !.
pawojoszka, Malinka33, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II