Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka cudne macie szczęścia 😍❤️.
A dziś moja kochana Ania ma urodzinki ♥️ , piękny prezent na Poniedziałek Wielkanocny ♥️ , minęły 3 lata a ja nadal pamiętam jak całą noc walczyłam aby tą uparciuszkę urodzić , byłam w szpitalu jakoś po 19 a urodziłam dopiero o 4.20 ciężki to był dla mnie czas bo Święta Wielkanocne spędziłam w szpitalu i jak na Kwiecień było bardzo zimno jak wychodziliśmy po 12 dniach ze szpitala nie z powodu żółtaczki z powodu czekania na konsultację z kardiologiem to płakałam że szczęścia że wreszcie mogę być w domu z mężem i dziećmi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 13:50
pawojoszka, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
pawojoszka wrote:Szczęśliwa dziewczyny to jak jedna do ciebie podobne a Grzesiu to już mężczyzna ,bardzo poważnie wygląda.
No i najlepsze życzenia dla Ani
Dziękuję moja droga ❤️. A no rośnie rośnie moje szczęście ♥️ już w tym roku będzie mieć 16 lat , a co dopiero był taki mały jak Dominik uciekający czas widać najbardziej po dzieciach .
Jagodzianka Dziękuję również i Tobie ❤️.
agjot Dziękuję 😘.Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Malinka33 wrote:Szczęśliwa 100 lat dla Ani 🎂😘
Dzieciaki super 😘
Pawojoszka dzieciaczki śliczne ,super gromadka ❤️
Milego dnia wam życzę i mokrego dyngusa 🙂
Dziękuję 💗.Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Jagodzianka19 wrote:Szczęśliwa wszystkiego co najlepsze dla Ani 🎂🎉🎈🎁😘
Dziękuję 💗Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
agjot1979 wrote:Jagodzianka jakoś leci. Nie ma za bardzo czasu myslec i może to jest metoda. Jutro kremacja a w środę pogrzeb. Chociaż pogrzeb to za duzo powiedziane, tylko ceremonia na cmentarzu i max 5 osób...
Musicie wytrwać ten trudny czas , to jest " straszne " że np ktoś nam bliski umiera to cała rodzina musi wybierać kto pójdzie a kto nie , moja znajoma nie dawno straciła ciocię i nie mogła jej pożegnać 😢 oglądała całą relację na telefonie dzieci tej zmarłej cioci mojej znajomej z filmowały całą ceremonię .
Jak tam moje drogie po Świętach Wielkanocnych ? , matko jutro znowu zacznie się koszmar ta cała zdalna nauka .Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
NiecierpliwaOna wrote:a tak a propo's sytuacji w kraju. Wy jesteście mądre dziewczyny, wytłumaczcie mi tak łopatologicznie, bo ja nie ogarniam. Nasz rząd wprowadziła zakaz wychodzenia z domu, nawet na spacer, wychodzenia na cmentarz, nakaz rękawicek i maseczek, mnóstwo osób skazał na życie na garnuszku państwa (np właścicieli salonów fryzjerskich) i to wszystko dla naszego dobra, żeby ograniczyć rozprzestrzenianie się wirusa. moje pytanie - dlaczego nasz rząd - prezydent, premier, ministrowie, dlaczego ryzykują życiem zdrowiem swoim i swoich rodzin i wychodzą na ulice w tłumie ludzi bez maseczek i rekawiczek. Przecież maja informacje z pierwszej ręki, Kaczyński ze wzgl na wiek jest w grupie ryzyka, więć czemu dla własnego bezpieczeństwa nie izolują sie w domach, nie pokazują tylko przez Internet, jak inne partie, tylko łażą gdzie się da. Nie pytam o łamanie prawa, bo to widoamo, że są równi i równiejsi, ale o to, czemu mając do dyspozycji wszelkie środki i metody ochrony siebie i swoich rodzin nie korzystaja z nich, tylko tak ryzykują zakażeniem
Dla mnie też jest to " chore " szanowny prezez PIS może na cmentarz bez maski i rękawiczek z ochroną jechać a zwykłemu " Kowalskiemu " nie , a czym on się różni od nas jest tak samo narażony jak wiele osób , też nie mogę tego pojąć sami trąbią żeby zachować odległość itp a są takie " przypadki " że tego nie robią i sami narażają siebie i swoich bliskich że oni mogą się ewentualnie zarazić .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 10:59
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
NiecierpliwaOna wrote:a tak a propo's sytuacji w kraju. Wy jesteście mądre dziewczyny, wytłumaczcie mi tak łopatologicznie, bo ja nie ogarniam. Nasz rząd wprowadziła zakaz wychodzenia z domu, nawet na spacer, wychodzenia na cmentarz, nakaz rękawicek i maseczek, mnóstwo osób skazał na życie na garnuszku państwa (np właścicieli salonów fryzjerskich) i to wszystko dla naszego dobra, żeby ograniczyć rozprzestrzenianie się wirusa. moje pytanie - dlaczego nasz rząd - prezydent, premier, ministrowie, dlaczego ryzykują życiem zdrowiem swoim i swoich rodzin i wychodzą na ulice w tłumie ludzi bez maseczek i rekawiczek. Przecież maja informacje z pierwszej ręki, Kaczyński ze wzgl na wiek jest w grupie ryzyka, więć czemu dla własnego bezpieczeństwa nie izolują sie w domach, nie pokazują tylko przez Internet, jak inne partie, tylko łażą gdzie się da. Nie pytam o łamanie prawa, bo to widoamo, że są równi i równiejsi, ale o to, czemu mając do dyspozycji wszelkie środki i metody ochrony siebie i swoich rodzin nie korzystaja z nich, tylko tak ryzykują zakażeniem
może wiedzą, że to ściema z tą zabójczością wirusa.. owszem, ludzie umierają i chorują, ale nie udało mi się znaleźć nikogo kto chociażby zna kogoś kto był/jest chory. Media karmią nas strasznymi obrazkami i danymi, a nadal więcej osób umiera na raka/zawały, tylko nagle o tym cisza...
Tak się witamw oczekiwaniu na trzecie dziecko. Czy któreś z Waszych starszych dzieci bało się zmian związanych z pojawieniem się maluszka?
Mój mąż, w czasie jak oznajmialiśmy ciążę, palnął, że teraz to się wszystko zmieni i mój wrażliwy 11 latek się martwi...Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
Freja000
Witaj moja droga ❤️.
Gratuluję kolejnego cudu pod sercem ♥️😊 , w jakim wieku masz dzieci , i na kiedy masz termin znacie może już płeć ?.
Powiem Ci moja droga że ja mam 5 dzieci Grześ jako najstarszy bardziej cieszył się z kolejnego rodzeństwa , a jak Dominik się urodził to już w ogóle stracił dla niego głowę gdyż wreszcie ma brata siostry też bardzo wspiera , kocha itp ale jak to bracia w późniejszym wieku będą razem się trzymać 😊♥️.
Ja przy córeczkach rok po roku nie miałam lekko , ale jakoś sobie poradziłam mimo wszystko Marysia nie rozumiała że jest siostra bo miała rok zaledwie jak urodziła się Gabrysia a teraz to są bardzo ze sobą zżyte , jak Ania się urodziła to Marysia była bardzo przywiązana do Ani Gabrysia mniej dziś trochę to z umiarem czasu się zmieniło a jak Dominik się urodził to już w ogóle ja byłam po CC a 4 razy rodziłam SN i " umierałam " dosłownie dobrze że mąż mi pomagał ale co to było te 2 tygodnie jak ja dopiero po paru msc doszłam do siebie po CC i do dziś dnia nie jest za ciekawie nic mnie nie boli itp ale mam parę spostrzeżeń i muszę to skonsultować z ginem .
Wszak przy każdym dziecku świat się zmienia nie ważne czy to pierwsze dziecko czy nawet 6 zawsze jest inaczej .Jagodzianka19, Freja000 lubią tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II