Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co, wg kalendarza @ powinna być 24.03 (cykle miałam zawsze 29-30 dniowe), ale w tym cyklu przesuneła mi się owulacja i dzisiaj jest 11 dni po owulacji. Jeśli @ jest 14 dni po owulacji,to u mnie wypada w piątek-30.03Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
W tamtym cyklu,kiedy jeszcze nie zaczęliśmy starań,też owulację miałam w 21 dniu cyklu,a @ przyszła w 30 dniu,zgodnie z kalendarzem. Dlatego martwiłam się trochę,że i się ta druga faza cyklu skróciła,ale najwidoczniej to były jakieś anomalie pierwszego cyklu po zabieguWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Niedawno wróciłam ze zmiany w szpitalu mały pół dnia gorączkował nic pić nawet nie chciał musieli mu dać kroplówkę ,zły i obrażony na cały świat chował się jak tylko zobaczył biały fartuch choćby na korytarzu . Ma szczęście pod wieczór zaczął się poprawiać ,mam nadzieję że już będzie tylko lepiej
-
Zdrowka dla synka Pawojoszka. Ja w tamtym roku w czerwcu trafilam z najmlodsza do szpit. Bylysmy prawie tudzien,bo miala ciezkue zapalenie srodkowego ucha, nic nie jadla , goraczka po 40 , nocowalismy przy niej.Masakra...wspolczuje Ci bo to trudny czas.
-
Nie wyobrażam sobie szpitalowania się z takim maluchem. Współczuję
A u mnie nic. Czuje, że nie tym razem i chyba się z tym pogodziłam. Nie chcę robić testu, bo nie chce widzieć jednej kreski. Czekam grzecznie na @Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Dzień dobry wszystkim . U nas dziś już lepiej ,jeść jeszcze nie chce za bardzo ale dużo pije a to już duży plus no i ożywił się trochę gorączki już praktycznie nie ma . Taki jego sposób celebrowania świat widocznie , ostatnio miał zapalenie płuc na Boże Narodzenie teraz obchodzi Wielkanoc.
Pixi to żeście się naprzechodzili zapalenie ucha to dodatkowo ból straszny dla maluszka.
Niecierpliwa pamiętaj że nadzieja umiera ostatnia ,my tu czekamy na twoje dwie kreski prawie tak samo mocno jak ty -
Oby sie tak poukladalo byscie byli w domku razem.
Leje i paskudnie u nas az nic sie nie chce. Najstarsza ma dzis urodziny takze krece sie i po obiedzie zaczynamy
Maz sie zwolnil z pracy takze razem bedzie latwiej ogarnac.
Niecierpliwa jak u Ciebie?
Basia a jak u Was?
-
pawojoszka wrote:Dzień dobry dziewczyny. Patryk na szczęście już lepiej mam taką cicha nadzieję że na święta nas puszczą.
A co tam u was ?
Pixi 100 Lat dla córki:-)
co u nas ogólnie ok no może poza dolegliwościami które męczą w ostatnich tygodniach ciążyPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Rene, za chwilkę będziesz się chwalić zdj. Maluszka
Pixi, u mnie nic jutro termin @ Temperatura leci na łeb, na szyję cycki sflaczałe, brzuch boli na @ W tym roku raczej nie zostanę mama po raz kolejny. Dzisiaj M.kupił mi po pracy test, na wszelki wypadek, ale to już chyba sobie poczeka na koniec kwietnia.
Dużo zdrówka i spełnienia marzeń dla Mai
Pawojoszka Jak sytuacja na froncie?
Basik jak Zuza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:59
PixiDixi, Rene lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Niecierpliwa dziekujemy za zyczenia :-*
Na spokojnie i bez spiny , wiem,ze latwo powiedziec,ale widocznie to jeszcze nie ten moment,organizm potrzebuje jeszcze czasu...niedlugo bedziesz sie chwalic , zobaczysz
Rene, sto lat Cie nie bylo...dzieki za zyczeniaRene lubi tę wiadomość
-
Dzisiejszy dzień rozpoczęła @. Jakoś o dziwo,nie przejęłam się tym tak mocno. Dopiero pierwszy cykl starań. Może teraz się uda.Możemy założyć,że dzisiaj jest pietwszy dzień ciąży
PixiDixi, pawojoszka lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:Dzisiejszy dzień rozpoczęła @. Jakoś o dziwo,nie przejęłam się tym tak mocno. Dopiero pierwszy cykl starań. Może teraz się uda.Możemy założyć,że dzisiaj jest pietwszy dzień ciąży
Ja bylam mniej cuerpliwa od Ciebie. Po pierwszym cyklu mialam dola i milion pytan no jak to dlaczego , przeciez ja chce!! Z Marysia zaszlam po 3 cyklach ( tez po poronieniu) z chlopakami po 2 cyklach i tez wczesniej bylo poronienie,ale tutaj nie dalam szans naturze tak bylam niecierpluwa, wzielam stymulant.Maz mual przewalone tak go meczylam;)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 08:27
Wikisen lubi tę wiadomość
-
Ja w walce o BOgusię ryczałam co miesiąc. Teraz czuję straszny żal i takie trochę zniechęcenie. Ale wytłumaczyłam sobie, że ten cykl był jeszcze na próbę. Nafaszerowałąm organizm witaminami, M.przeszkolił porządnie chłopaków (bidulek dzielnie walczył na każde moje zawołanie) Teraz juz musi sie udaćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019