Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak,masz rację. Do momentu cyklu z Bogusią,nie miałam pojęcia o testach owulacujnych,a fazy cyklu to były dla mnie mgliste wspomnienia teorii z lekcji biologiiWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
wczoraj byłam u księdza chrzcimy Pana Tulisia 2 kwietnia więc w drugi dzień świąt ..z imprezą chrzcinowa bedzie tak że rozdzieliliśmy ją na dwa dni bo to sa i tak święta a rodzice doszli do wniosków że skoro za miesiąc z hakiem komunia to żebyśy się nie wykosztowywali jeszcze na chrzciny .Więc w jeden dzień u jednych w drugi u drugich a przy okazji chrzciny i swięta razem.Wiec do kościólka wszyscy razem a potem tak jak się ugadaliśmy
Jasiulek czyt Pan "Kuleczka" zaczyna przesypiać nawet po 6 h w nocy w zależności od tego ile spał w dzień.Kąpieli się już nie boi zaczyna się śmiać już tak na "żywo"
mamusia zakochana..dalej męcze cycki laktatorem mimo że nie raz wyniki marne ,a se myśle a co tam zawsze synciowi coś tam skapnie niech ma.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
U nas pracowity czas ,nie ma czasu na nic wczoraj skończyłam kłaść panele ,jeszcze tylko wykonczeniowka ,wieczorem padam na łóżko a rano zastanawiam się w co najpierw ręce włożyć .M pracuje całe dnie bo zmiennik się rozchorował i leci sobie w kulki z dnia na dzień przedłuża sobie chorobowe miało być na dwa dni a M robi już okrągły tydzień i końca nie widać . Rady nie ma sama walczę z remontem ale już widać ogromną różnice, to jest naprawdę satysfakcja popatrzeć jak to wygląda teraz w porównaniu przed. Miałam się zapisać do diabetologa ale nie mam ani czasu ani możliwości a za chwilę nie będzie sensu bo to już 32 tydzień i zaraz będzie po ciąży i po tej całej cukrzycy domniemanej . Pozatym czekam na wiosnę żeby ruszyć z ogrodem . Jak to mówią roboty nie przerobisz
-
Muszę wam powiedzieć że ja to jednak powalona jestem . Dotąd uważałam się za osobę inteligentna ,która nie da się nabrać na te wszystkie chwyty marketingowe , a właśnie wydałam pięć stów w sklepie ,w którym zasadniczo nie robię zakupów bo tam drogo i nic ciekawego i po co? Żeby dostać króliczka . Malo tego teraz muszę dokupić jeszcze cztery króliczki bo każde z moich dzieciaków teraz takiego chce . Dobrze że jeszcze mogę to zgonic na mój ciążowy muzg
-
Basik83 wrote:hej dziewczynki co tam u was?
ostatnio tu tak cicho
Pixi i reszta wywoluje do tablicyNiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
a my dzis zaszalelismy heheh Zuza do szkoly się śmiesznie wystroiła z okazji pierwszego dnia wiosny a Jaśko dychał bez zadnych ochroinnych badziewi w wóżku twarz do sloneczka i łąpkał promyczki slońca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/574a011a2213.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a838645be2ae.jpgPixiDixi, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość
-
super! Mam nadzieję,że skutecznie odgonili zimę
A słonecznej witaminki D nigdy za wieleBasik83 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Dziewczyny dzisiaj mam 7 dpo. Po raz pierwszy zrobiłam sobie badanie progesteronu i wyszło mi
14,26 ng/ml
normy labolatoryjne to:
Faza folikularna do - 0,9
Środek cyklu 0,12- 12,0
Faza lutealna 1,8- 24
Po menopauzie do 0,13
Co o tym myślicie? Czy to niekoniecznie dobrze? Na necie sobie wyczytałam, że żeby w ogóle zarodek miał szanse się zagnieździć potrzeba ok 20 ng/ml??Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Chyba n8gdy nie mialam 7 dpo 20 hehe z blizniakami mialam podobny do Twojego jak zachodzilam .Luzik Niecierpliwa a i jeszcze cos z progiem jest tak,ze w ciagu doby ma rozne wyrzuty wiec aby jakos miarodajnie go zmierzyc musialabys zrobic kilka pobrań. Odpusc proga.
-
Wiecie ciążowy mózg to jest chyba zaraźliwy. Na ostatniej wizycie pytałam lekarza o te moje żylaki i wypisał mi receptę, poszłam wykupić i dobrze że zapytałam w aptece bo nie byłam pewna czy dobra receptę z domu wzięłam i co się okazało? Że ten mój inteligentny gin zamiast leków na poprawienie krążenia przepisał mi plastry dla kobiet po menopauzie z estrogenami . Mój M chciał przed świętami pojechać do matki ,przed wyjazdem sprawdza dokumenty i mówi że mu się ubezpieczenie skończyło 08.03 patrzę no rzeczywiście ,pojechaliśmy kupić nowe a pani nam mówi że my mamy jeszcze pół roku ubezpieczenia bo data była od tyłu napisana i to był 03.08. Budyń rzadzi