Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:Byłam u ginusi. Po zabiegu nie ma śladu. Mam brać kwas foliowy i działać
pawojoszka jak bedzie cieplo i kiedys bedziesz w Opolu daj znac to sie spotkamy hehehpawojoszka lubi tę wiadomość
-
No chyba się w końcu uda ,szału nie ma ale doszliśmy do porozumienia z cena wywalczyłam jeszcze 10000 funtow ale to i tak dużo mniej niż chcieliśmy ,chcemy poprostu mieć ta sprzedaż za sobą . Socjal z UK na nas naciska trochę ,chyba im się spieszyło ,dziś znów chcieli jakieś informacje napewno pomoże informacja że mamy kupca . W poniedziałek kolejna rozprawa. Przez ten remont ledwo żyje ,ale w końcu ciepłej się zrobiło więc chociaż mrozami nie muszę się przejmowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 07:11
-
Spełnienia marzeń Kobietki!
Pawojoszka Tovie podwójnie,dla Ciebie i Fasolkipawojoszka, Basik83 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
no wiec tak po szczepieniu plakal Jasio płakał wzielismy refundowane szczepionki wiec bylo 4 wkłucia ..ale moj maly klusek rośnie od 20 lutego przybrał juz 700 g i wazy juz 4620 i urósł 3 cm i ma obecnie 62 cm :)rosnie jak na drożdzach na dobrą sprawę w poltora miesiaca urósł 7 cm hehehe
-
Basik83 dzieci potrafią rosnąć ,z moją Aśka tak miałam że wydawało mi się że rano wstaje większa niż ja wieczorem położyłam . Będąc przy niej 24 na dobę widziałam jak w oczach rośnie do dziś rośnie jak szalona niedługo chłopaków przeskoczy. Tak szybko mija ten czas kiedy dzieci są takie maleńkie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 21:55
-
a jak atmosfera? przycichło?
my zaczęliśmy starania, ale jakoś tego nie widzę. Zaraz pierwszego dnia starań się pokłóciliśmy i starania zostały przesunięte na dzień następny, ale co, testy owulacyjne negatywne, śluz niby płody, ale niewiele, temp też nic nie pokazuje, jajnik nie boli i ogólnie się nie odzywa, więc nie wiem, czy w ogóle jakaś owulacja będzie Dzisiaj mam 17 dc, zazwyczaj 14-15 jest owulacja, a w tamtym cyklu po łyżeczkowaniu była dopiero w 21. Zobaczymy czy coś z tego w ogóle będzieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
My 2vtygodnie temu szczepienie. Też refundowane. Dwa wkłucia. To nasza pierwsza szczepionka po szpitalnej bo wiecznie coś. Waga 7700g. Starszy syn ma 9kg więc wygląda przy nim jak olbrzyma.
Zdrówka dla wszystkich w te zmienne wiosenne dni. -
Hej jak tam u was.
My dzis po kolejnej wizycie poloznej.Doradzila gdzie podzwonic jeszcze z ta przepuklinka Jasiowa.Poza tym Jasio dzis jechal pierwszy raz autobusem i spiulkal grzecznie ten moj synek.Bylam w urzedzie pracy w koncu po pprodzie podpisac sie i wypisac roczny urlop odwiedzania ich.Zjawic sie mam dopiero w styczniu 2019.
Potem poszlismy do dziadkow.Zabralam ze soba Zuze .Madzia zostala w domu bo chora.Mnie tez sciela w sobote goraczka ale na chwile obecna juz sie dobrze czuje.
Jutro ide do ksiedza wstepny termin chrzcin mamy na drugiego kwietnia jutro mam zaklepac wszystko.
Odciagnelam pokarm Jasio troche pojadl teraz lezy grzecznie w sumie spi.w nocy dostanie mm ciekawe ile dzis pospi .ostatnio rekord 6 h ciagiem. -
Chrzciny w Wielkanoc Fajnie
Ja w tych pierwszych miesiącach zawsze się bałam, żeby jakiegoś choróbska starsze nie przyniosłyWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:a jak atmosfera? przycichło?
my zaczęliśmy starania, ale jakoś tego nie widzę. Zaraz pierwszego dnia starań się pokłóciliśmy i starania zostały przesunięte na dzień następny, ale co, testy owulacyjne negatywne, śluz niby płody, ale niewiele, temp też nic nie pokazuje, jajnik nie boli i ogólnie się nie odzywa, więc nie wiem, czy w ogóle jakaś owulacja będzie Dzisiaj mam 17 dc, zazwyczaj 14-15 jest owulacja, a w tamtym cyklu po łyżeczkowaniu była dopiero w 21. Zobaczymy czy coś z tego w ogóle będzie