X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 lat, ale tutaj jest jego postrzeganie mnie, z pozycji gory...to nie jest dobrze rokujace juz to wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 00:18

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi tu nie gra jesteście razem pięć lat macie dzieci wszystko było ok i nagle zauważył że jest młodszy i to niby czyni go ważniejszym od ciebie ,łaskę ci robi ,bo wziął stara babę i ona powinna go po dupie całować że z nią jest? A tu nagle musi się zaangażować i czuję się oszukany z tego powodu? Coś musiało sprawić że zobaczył swoje życie z innej perspektywy może towarzystwo ,może zaczął się obracać wśród młodzików i pozazdrościł że mają więcej czasu i swobody,kryzys wieku średniego go dorwał czy co? Ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień bez powodu a on atakuje cię agresywnie używa argumentów żeby zranić i poniżyć ale czemu ? Tylko dlatego że obowiązki go przerażają? Trochę to dziwne

cf409fc7e7.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziwne i nie wiem nawet jak reagowac, b.mu ufalam a teraz mam poczucie totalnego braku bezpieczenstwa,zrozumienia , akceptacji.masakra.

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No dziwne i nie wiem nawet jak reagowac, b.mu ufalam a teraz mam poczucie totalnego braku bezpieczenstwa,zrozumienia , akceptacji.masakra.
    Pixi :-*

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mężczyźni to dziwny gatunek.
    Łatwo ich zmanipulować. Być może ktoś ma na niego zły wpływ albo zawsze tak było tylko skrzętnie się ukrywał. Wiek nie ma znaczenia. Znaczenie ma czy kocham .
    Pix wiadomości:-)

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? , gdzie jest Niecierpliwa?
    Pawojoszka u Was na maju to jakas burza widze?

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę było zawirowań ale majówki to naprawdę fajny wątek bo na niektórych to co chwila jakaś awantura. U nas powolutku dzieci w szkole ,samochód mi zdechł pewnie akumulator przez te mrozy albo pozamarzały rozrusznik czy coś . Wczoraj kontaktował się z nami socjalna w sprawie dzieci chcieli potwierdzenia tego co im powiedzieliśmy o naszej sytuacji finansowej i mieszkaniowej tak że muszę odwiedzić ośrodek opieki bo potrzebuje od nich opinie i potwierdzenie ,znaczy że przyjdą na wywiad a u nas remont rozgrzewamy ,młody kładzie płytki na ścianę po troszkę jak ma wolne . Będziemy musieli się sprężyć z tym remontem . Zaczyna się robić poważnie ,wizja że dzieci u nas zamieszkają robi się coraz bardziej realna. Maj też coraz bliżej bo to już marzec a ja się czuję jak bym była w ciemnym lesie z przygotowaniami i tyle jeszcze załatwiania mnie czeka a nasza biurokracja napewno mi tego nie ułatwi. Ale kto da radę jak nie my? Co nas nie zabije ...

cf409fc7e7.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie,ze dasz rade! Troche trudny czas przed Wami,ale pojdzie pozniej z gorki ...

Oby dzieci szybko sie zaaklimatyzowaly a urzedy Wam nie przeszkadzaly to sie pouklada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 07:45

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi obawiam się tylko żeby opieka nam wystawiła dobrą opinię bo od tego wszystko zależy a w tej chwili dom jeszcze nie jest przygotowany na tyle żeby dzieci miały mieszkać ,miejsce jest ale to wszystko trzeba wyremontować najpierw ,nic wielkiego ale trzeba czasu żeby to zrobić . Właśnie odkryliśmy że rury nam zamarzły i zostaliśmy bez wody no extra dobrze że w drugiej łazience jeszcze jest ,tam idzie druga linia ,muszę teraz coś wykombinować żeby te rury rozmrozić . Niech ta wiosna już przyjdzie

cf409fc7e7.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyms jakas nagrzewnica ,cholera, widzisz zawsze musi cos wyskoczyc.

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi słońce tule ogromnie a to nie ma ten dziwny typ na niego wplywu co mi kiedys o nim opowiadalas?

Dziewczyny a u nas po mału jakoś leci wczoraj Jasio cały dzień na rękach jadł i spał na raty już byl taki potem zmęczoony że sam nie wiedział czego chce .

Za to dziś wnocy spał pięknie mimo dwóch pobudek na papu..zaraz po flaszce szedl spać dalej. wiec nawet pospałam.

a dziś przeszlam chwilę grozy wyszlismy na spacer i jak wrócilismy wyciągłam Jasia z wózka i on się zwymiotował odrazu pierwsze co to sprawdzanie pachwinek niby ok ale czuje jakis niepokój..zjadl tylko troszke i poszedl spać.

jak naciskalam żadnego guzka nie wyczułam więc raczej to tylko nakręcanie samej siebie,

eh juz bym chciala zeby był po tym zabiegu było by mi lżej psychicznie.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 może to jakiś wirus dzieci czasem tak mają że jak je brzuszek boli to ciągle chcą jeść bo nie rozróżniają głodu od niestrawności. Teraz taki czas że łatwo coś złapać,ale z tą przepukliną to masz nie wesoło sama bym się bała.

Położyłam grzejnik obok rury i po kilku godzinach jakby trochę puścili woda leci tylko ciśnienie słabe boje się żeby w nocy znów nie zamarzło.
    Dostałam dziś informacje od agencji że nasz dom się tam komuś spodobał tylko jeszcze chce kobieta pogadać z partnerem jutro dwie osoby będą oglądać ,trzymajcie kciuki tak bym chciała żeby ten dom wreszcie się sprzedał,chyba się w tedy upije z radości pikolo oczywiście

cf409fc7e7.png
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, musiałam uporac się sama ze soba, ale juz jest ok :)

Pixi, jak tam?

U nas szczerze mówiąc, to co ciąża, to groźba rozwodu :) ja jestem w gorącej wodzie kąpana i od razu u nas idzie na noże :) Nie wiem ile razy go z domu wyrzucałam :) raz sama się "wyprowadziłam". Ledwo jedna noc wytrzymałam :) podejrzewam, że u nas to jest kwestia hormonów, oczywiście moich. Normalnie na jakieś zachowanie pewnie przymykam oko, albo nie zauważam, a pewnego ciążowego dnia urasta to do rangi grzechu śmiertelnego :D a że M. też jest upartym, zawziętym bydlęciem, to idzie na ostro. I zawsze wtedy najbardziej wkurza mnie to, że jak się kłócimy, to on sie jakby wypina na dzieci. Tak naprawde to on wtedy unika mnie, a że gdzie dzieci, t i ja, to wychodzi, ze spędza mniej czasu z dziećmi i wtedy ja dochodze do wniosku, że skoro jest takim beznadziejnym ojcem i ma gdzieś dzieci i że skoro niby mam męża i ojca dzieciom a nie moge na nim polegać, to lepiej mi będzie bez niego, bo wtedy przynajmniej wiem, że jestem sama i sama musze sobie radzić, a nie, że mam męża a sama sobie radzę, więc niech sie wynosi, żyje sobie swoim zyciem a od nas się odpierwiastkuje :) potem to już nie wiem, kto kogo bardziej skrzywdził bo oboje nie jesteśmy sobie dłużni :)

Wy nie jesteście ze sobą od wczoraj. Do tej pory podejrzewam, że miał świadomość różnicy wieku między Wami, a skoro mu to nie przeszkadzało, to raczej nie powinno nadal. Myślę, ze użył tego argumentu, bo chciał Ci dopiec i wiedział, że tymi słowami ukłuje najmocniej, ale nie sądzę, żeby mówił serio. A w ciąży z Marysią nie mieliście żadnych zgrzytów? U nas mój M. wyżywał się tez na mnie, kiedy miał problemy w pracy. Tzn był mniej cierpliwy w stosunku do mnie, niż zwykle :) tylko, że to nadal nie jest argument, żeby krzywdzic kogoś, kogo sie kocha :(

Pawojoszka koniec mrozów :P gdyby udało się sprzedac tamten dom, to i remont by szybciej się skończył :)

Basik jak Jasio? jak Zuzia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 16:30

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś byłam na wizycie ,mała waży już 1700g . Nie dała się za bardzo zbadać i pomierzyc bo się ruszała. Następna wizyta to już będzie 34 tydzień a ja ostatnio rodziłam w 37 i tym sposobem dotarło do mnie że to już prawie , że jeszcze chwila i mała będzie z nami. A my w ciemnym lesie

Basik83, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka ale juz kluseczka <3

Niecierpliwa kochanie Jasio ok rosnie Zuzia odwalila ostatnio sceny znowu ale odpukac od soboty ktos mi dziecko podmienil :)

Pixi jak u was?

uśmiech dla Was e-ciocie <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91cd08e4cfba.jpg

pawojoszka lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008

Wysłany: 5 marca 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodziaczek :) ucałuj go mocno :*

Basik83 lubi tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016

Wysłany: 5 marca 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka jeszcze chwilka i utulisz Malenką :) i zatęsknisz za momentem jak była w brzusiu :)

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    Słodziaczek :) ucałuj go mocno :*
    zrobione :*

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008

Wysłany: 6 marca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u ginusi. Po zabiegu nie ma śladu. Mam brać kwas foliowy i działać :)

pawojoszka, Basik83, aria40 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa samych sukcesów w tym działaniu ci życzę .
    Ostatnio latam po urzędach i po sądach bo nikt w tym praworządnym kraju nie ma pojęcia jak traktować wyrok sądu z UK czy tylko go przetłumaczyć czy trzeba go legalizować czy można go sobie e buty wsadzić bo i tak trzeba tu wszystko przeprowadzić od nowa odesłali mnie do sekcji międzynarodowej w Opolu albo do ministerstwa bo nawet w sądzie nie mają pojęcia jak to ugryźć .
    Dostaliśmy oferte na ten dom w Anglii ale taka niska że aż śmieszna więcej dostanę jak go sprzedam on-line. Potarguje się zobaczę co z tego będzie,bo to co nam zaproponowali to nawet na hipotekę nie wystarczy.

cf409fc7e7.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ