Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
już po prenatalnych - dziecko żyje, serduszko bije, rusza się, CRL 6,6 cm. Z morfologii płodu wszystko ok, wszystkie narządy prawidłowe i na swoim miejscu.
Pobrano mi krew na test PAPPA i za tydzień mam odbiór wyniku testu wraz z poradą genetyczną - mam nadzieję, że wyniki będą dobre i nie będzie potrzeby wykonywania innych badań.Basik83, NiecierpliwaOna, Rene, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
dziekuje dziewczynki
angel super wiesci i trzymam kciuki dalej
Niecierpliwa to sproboj podciagnac faktycznie pod te zabki
powdzcie mi prosze ktora z Was byla z opolszczyny ? Niecierpliwa ty Pawojoszka?Angel1982 lubi tę wiadomość
-
Angel1982 wrote:witajcie
już po prenatalnych - dziecko żyje, serduszko bije, rusza się, CRL 6,6 cm. Z morfologii płodu wszystko ok, wszystkie narządy prawidłowe i na swoim miejscu.
Pobrano mi krew na test PAPPA i za tydzień mam odbiór wyniku testu wraz z poradą genetyczną - mam nadzieję, że wyniki będą dobre i nie będzie potrzeby wykonywania innych badań.Angel1982 lubi tę wiadomość
-
hej hej
Dzisiaj odbierałam wyniki testu PAPPA. Wynik jest prawidłowy - nie stwierdzono zwiększonego ryzyka zespołu Downa, Edwarsa i Patau u płodu. Nie ma statystycznych wskazań do wykonywania inwazyjnych badań prenatalnych.
Wolne b-hCG 50,5 IU/I odpowiada 1,751 MoM
PAPP-A 1,880 IU/I odpowiada 0,784 MoM .
W ramach skierowania mogę jeszcze wykonać w tej przychodni usg w 20-22 tyg. ciąży.NiecierpliwaOna, Rene lubią tę wiadomość
-
Angel1982 wrote:na kiedy pawojoszka miała termin ??
Basik83 lubi tę wiadomość
-
kolejny bobasek u nas termin miała chyba na ok 20.05, ale juz jakiś czas temu pisała, że na torbach siedzi, bo cos zaczyna się dziać
Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
dziewczyny, miałam iść do lekarza z Kubusiem, ale ciągle to odwlekałam, bo się bałam tej wizyty. Tak wyszło, ze od poniedziałku chłopaki co wieczór zaczęli mi gorączkować w okolicach 38 st. Rano nic, a wieczorami znowu niewielka gorączka. Na dodatek wczoraj Wojtuś po południu wymiotował, a Kubuś miał biegunkę, zatem dzisiaj zabrałam ich do lekarza. Wojtuś ma zawalone zatoki, a Kubuś nie wiadomo, albo zęby, albo wirus. Tak, czy inaczej do wtorku mam L4 na KubusiaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c056cf15ed8e.jpg
Witamy się z naszą malutka . Urodziła się 15.05 szybciutko bo niecałe trzy godzinki . Wygląda ślicznie główkę ma okrąglutki ,rowniutka, żadnych śladów po porodzie zupełnie jakby się przez CC rodziła a nie sn . Z początku mieliśmy trochę problem bo mała za bardzo nie chciała jeść ale teraz już jest super . Jutro prawdopodobnie wychodzimy do domku .
Niecierpliwa dużo zdrówka dla dzieci.
Wy tego wirusa to mieliście udawać tylkoPixiDixi, Angel1982, Basik83, Lavendova, Rene, Tinnera lubią tę wiadomość