Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękna córcia!!!!Gratuluję Ci
Pawojoszka masz w dupkę ode mnie ,że tak poźno dajesz nam znaka
Czy imię już wybraliście??
Jak z teściówką , wybacz,ale podczytuję majówki...
Moja teściowa też pierdolnięta,na komunię córki nie przyjedzie bo znowu kury pilnuje sąsiadce i według niej za rzadko z nią rozmawiam -
NiecierpliwaOna wrote:dziewczyny, miałam iść do lekarza z Kubusiem, ale ciągle to odwlekałam, bo się bałam tej wizyty. Tak wyszło, ze od poniedziałku chłopaki co wieczór zaczęli mi gorączkować w okolicach 38 st. Rano nic, a wieczorami znowu niewielka gorączka. Na dodatek wczoraj Wojtuś po południu wymiotował, a Kubuś miał biegunkę, zatem dzisiaj zabrałam ich do lekarza. Wojtuś ma zawalone zatoki, a Kubuś nie wiadomo, albo zęby, albo wirus. Tak, czy inaczej do wtorku mam L4 na Kubusia
Niecierpliwa, zdrówka Wam życzę, trochę życie "ułatwiło" Ci sprawę tylko szkoda maluchów , trzymaj się Słońce :-* -
Pixi moja teściowa jest jedyna w swoim rodzaju mam nadzieję że jakoś tą sytuację ogarniemy i że nie będę musiała jej nigdy więcej oglądać. Nie rozumie że robi krzywdę dzieciom i swojemu synowi któremu niby tak chce pomóc. Narazie o tym nie myślę mamy teraz inne zajęcia
-
Pawojoszka tfu,tfu,tfu,niech się zdrowo chowa i rośnie na dumę i radość rodzicom. A te włosy... MiodzioWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
witam meldujemy sie imy Jasiek po szczepieniu masakra na dwa dni ktos mi podmienil syna...wazymy 6360 i 65 cm
dzis Madziulka kończy 12 lat
ja codziennie w szkole bo teraz znowu u zuzy sie problemy zaczely dziac lobuz z klasy zaczal wyzywac Zuze wulagryzmami od pi..d szmat etc...nie warto pisac bo az sie krew mrozi no to wizyta w szkole na drugi dzien ten sam chlopak uderzyl Zuze bo sie potknąl o jej noge nozesz kuwa....odrazu wizyta w szkole az sie boje co dzisiaj bedzie..m owie wam nerwowka na maksa
nie spie juz po nocach
Pawajoszka gratulacje cudna kruszynka
niecierpliwa zdrowka
Pixi wspolczuje tesciowej
a jak ty sie czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 12:32
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
no masakra, jaki gówniarz!
Serdeczne życzenia dla MAdzi :*
A JAśko to już kawał chłopa
Pawojoszka, a może jak córa z 15.05 to Zosia?Basik83 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Basik83 jaki ten twój kawaler już duży i kiedy to minęło . Kłopotów w szkole współczuję bo to naprawdę trudne tematy kiedy ktoś krzywdzi dziecko i tak naprawdę niewiele można bo często na takich łobuzów nie ma kary a przecież nie podejdziesz i nie przyłożysz smarkaczowi choć może by się przydało .
My z mała już jesteśmy w domu ,dzieciaki przywitały nas czystym szaleństwem ,Szymon pytał gdzie ja takie dziecko kupiłam i czy może z nami zostać na zawsze . Asia zauroczona siostrzyczką . Tylko Patryk trochę z dystansem podchodzi do tematu . Nie za bardzo wie co to takiego to małe i włochate -
I ucięło posta jak ja kocham pisać z tel:-(
Basik 100 Lat dla córki duża panna Współczuję jazd w szkole masakra jakaś to co się teraz dzieje,u mnie była podobna sytuacja z córką jakieś dwie się do niej doczepily więc poszłam raz do szkoły powiedziałam parę słów i póki co jest spokój nawet mamy tych dziewczyn mnie i córkę przepraszały.Basik83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny coś mnie dopadło od wczoraj masakrycznie boli gardło,stawy,mięśnie,wszystko. Nie dość,że nie idzie przełknąć śliny,to jeszcze promieniuje do ucha. Raz mi zimno,raz uderzenia gorąca. Temp.na czole w okolicach 36,4-36,8 max miałam 37,2,ale rano w pochwie wczoraj miałam 37,94 a dzisiaj 38,24. Jestem 5 dni po owulacji. Myślicie,że ten cykl mogę spisać na straty? Tylko proszę szczerze,bez pocieszania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 18:18
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
niecierpliwa zdrówka i tak jak mowi pawojoszka czasami tak sie zaczynaja pierwsze objawy ...
pawojoszka cudnie że juz w domu jak malutka w nocy w dzien jak z jedzonkiem?
dziewczynki dziekuje za zyczenia dla Madziulki bardzo sie ucieszyla i dziekuje...
co do sytuacji w szkole mowie Wam już mi ręce opadają jutro ide na zebranie bo bedzie jatka ...
po nicach nie spie schudlam w tydzien 3 kilo tak o poprostu
mam skoki cisnienia ze az mi piszczy w uszach i ciagle mam zawroty głowy wszystko z nerwów..w innej podstawóce 5to klasista popelnil samobójstwo skoczyl z 4 pietra budynku
mowie wam jak nie u jednej to u drugiej juz mam serdecznie dość juz marze o wakacjach
ja tez ciagle łażę do szkoly ale rodzice maja wyjebke na swoje że krzywdzą inne dzieci
dobrze że dziewczyny mi wszystko mowią jak se pomyslę o tym chlopcu to mi sie plakać chce ,chłopczyk w wieku moje Madzi wiem ze tam lincz na niego byl w klasie bo lepiej sie uczyl bo spokojny eh co sie z tymi ludzmi dzieje...nie wiem jakas wojna bedzie czy co ludziom sie w dupach poprzewracało i pewnie dlatego taka znieczulica panuje....ah brak słow...ponarzekałam sobie
Pixi jak komunia mineła -
Witam mała jest wybitnie grzeczna ale tak ja już wychwalilam że tylko czekać na atak histerii. Dostała dziś imię,będzie Urszula już została zarejestrowana cobysmy się nie zdążyli rozmyślić skoro w końcu doszliśmy do porozumienia
NiecierpliwaOna, Basik83, Rene lubią tę wiadomość
-
wczoraj Kasia skończyła 3 latka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/091275f6fbe3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f0667be7ea7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff99335b2ba1.jpgAngel1982, pawojoszka, PixiDixi, Basik83, Rene lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019