X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Angel1982 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wszystkiego co najlepsze dla córeczki z okazji urodzin :) śliczna ta Twoja gromadka :)

NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość

3jvzio4p1o0pfe4r.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszelkiej pomyślności Niecierpliwa dla Twojej Kasi !!!!!

NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość

• aria40 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi, jak maluszki? Jak się czujesz?

PixiDixi lubi tę wiadomość

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa spoźnione ale szczere zyczonka dla Kasi a dzieciaczki masz przecudne moje dziewczynki to by je schrupaly :)

Pawojoszka dla twojej Asi tez wszystkiego co najlepsze :)

Aria a ty jak sie czujesz?

Pixi czekamy na wiesci :*

NiecierpliwaOna, pawojoszka lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj próbujemy marcheweczkę

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46088947c2d4.jpg

za soba mamy juz mmarchewkę ziemniaka kaszkę ryzową poki co odpukać żądnych alergii ale trzepanie po kazdej łyżeczcce :) ma czas przyzwyczaji się za to kleik ryżówy polubiał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 18:16

Angel1982, NiecierpliwaOna, Rene lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ale Jasio już duży, czas tak szybko leci :)

Basik83 lubi tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • Angel1982 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rośnie słodziak z Jasia :)

Basik83 lubi tę wiadomość

3jvzio4p1o0pfe4r.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Basik83, PixiDixi, Rene lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Trochę mnie nie było... Może jakieś streszczenie co u Was?
    Ja musiałam wszystko sobie poukładać... Myślałam że wszystko jest dobrze ale gdy dziś otworzylam Was to chyba wszystko wrocilo...
    Pozatym mamy drugi cykl starań, nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo mi zawsze w pierwszym cyklu wychodziła ciąża.. W każdym bądź razie raz ze panicznie się boję a dwa to drugi i ostatni cykl.. Jesli teraz nie wyjdzie to kolejna próba dopiero przed 40

"Troszkę Nas Jest.."
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Tinnera <3

noi my rośńiemy tzn Jaś :) kulek ruchliwy tutaj wszystko w porządku za niecały miesiać mamy wkońcu wizyte u tego chirurga :)

za to u dziewczyn w szkole totalna masakra ale szczerze jużnie mam sil o tym pisać w skrócie ze chodzą z totalną patologia do szkoły a rodzice tych uczniów i szkoła ma torchę wyjebkę na to co wyprawiają...

bardzo mocno trzymam kciuki za udany cykl..

miło że się odezwałaś

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ...jestem zdruzgotana..nie dosc ze ciagle z ta szkola dalej dno to wczoraj dowiedzialam sie ze moja najmlodsza siostra zostala zgwalcona w maju skonczyla 18 lat na domiar złego nic nam o tym wczesniej nie powiedziala zdazylo sie to ponad miesiąc temu chuj jej jeszcze dziecko splodzil i sie cieszyl po gwalcie ze moze za 9 miesiecy beda szczęśliwa rodzinka..nawet nie wie ze dopial swego i skrzywdzil dziewczyne na cale życie. .rodzice zalamani..wogole wszyscy jest gdzies w 7 tyg ciazy obawiam sie ze jakby nie to wogole by nic nie ppwoedziala..ojciec odrazu jal sie tylko dowiedzial pojechal na policję. ..wiemy kto to jest ten zwyrodnialec
    ..przewalone ze nie ma zadnych dowodow oprocz zeznan swiadkow zaraz po fakcie..jej pseudo przyjaciolki wszystko ukrywaly a wiedzialy z jaka trauma sie boryka..mogly ja choxiaz do szpitala zawiezsc to by material genetyczny pobrali sukinsyna czy cos

A teraz to tylko na zeznaniach swiadkow

Musialam to z siebie wyrzygac przepraszam

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cholera!!!

Masakra! Tak strasznie mi prezykro, że TWoja siostra musi przechodzić przez to piekło :(

Świadkowie będą zeznawać? Ktos widział co sie stało? Ona zna tego kolesia? On ją też? Jest szansa, że on się nie dowie o dziecku? Chodzi mi o to, że skoro z tego całego koszmaru i tragedii powstałod ziecko, to obeność "tatusia" w życiu Twojej siostry to juz byłby mega koszmar.

Tzn ja wiem, że dla niej koszmar już trwa i że pewnie nie wyobraża sobie, że kiedykolwiek pokocha to dziecko, ale gdyby ten typ dowiedział się, że jest dziecko i nie daj Boże chciał być obecny w zyciu tego dziecka (cholera wie z jakiego powodu) to byłóby to zbyt bolesne dla Twojej siostry

KUrcze, może bredzę, przepraszam

Ja mam za soba próbę gwałtu. Jak miałam 17 lat, to po imprezie koleś, którego nie znam napadł mnie koło kościoła, zaczął się dobierać, rozwalił mi zamek przy spodniach, bredził coś, że mnie zna, że widział mnie w liceum itd, na szczęście jakas parka się zabłąkała niedaleko i usłyszała mój krzyk i go spłoszyli. Oczywiście o niczym nie powiedziałam rodzicom, bo bałam się, że zostane obwiniona o sprowokowanie sytuacji. Długo dochodziłam do siebie, moje relacje z facetami były... specyficzne, a przecież nic się nie stało. A co dopiero musi przeżywać Twoja siostra :(

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    Hej dziewczyny ...jestem zdruzgotana..nie dosc ze ciagle z ta szkola dalej dno to wczoraj dowiedzialam sie ze moja najmlodsza siostra zostala zgwalcona w maju skonczyla 18 lat na domiar złego nic nam o tym wczesniej nie powiedziala zdazylo sie to ponad miesiąc temu chuj jej jeszcze dziecko splodzil i sie cieszyl po gwalcie ze moze za 9 miesiecy beda szczęśliwa rodzinka..nawet nie wie ze dopial swego i skrzywdzil dziewczyne na cale życie. .rodzice zalamani..wogole wszyscy jest gdzies w 7 tyg ciazy obawiam sie ze jakby nie to wogole by nic nie ppwoedziala..ojciec odrazu jal sie tylko dowiedzial pojechal na policję. ..wiemy kto to jest ten zwyrodnialec
    ..przewalone ze nie ma zadnych dowodow oprocz zeznan swiadkow zaraz po fakcie..jej pseudo przyjaciolki wszystko ukrywaly a wiedzialy z jaka trauma sie boryka..mogly ja choxiaz do szpitala zawiezsc to by material genetyczny pobrali sukinsyna czy cos

A teraz to tylko na zeznaniach swiadkow

Musialam to z siebie wyrzygac przepraszam

Boże biedna, koniecznie pomyślcie o dobrym psychologu. Współczuję szczerze, co za gnój. Mam nadzieję, że zostanie ukarany.

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, n8e wiem co napisac...przelozcie caly ten zal i niewiarygodne nieszczescie na to by skurwiela posadzic. Za przyjacioleczki tez bo wiedza na ten temat i nic nie zrobienie czyli zaniechanie to tez przestepstwo. Koniecznie znajdzcie adwokata sa adwokaci pro bono gdzie bezplatnie pomagaja bo sprawa jest takiej materii,ze lepiej by byl adwokat i zglosic do prokuratury zaeiadomienie o mozliwosci popelnienia przestepstwa. Szukajcie tez psychitetapete dla siostry.koniecznie!

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za wsparcie tam policja dziala narazie na jakies domowce to sie stało tak ona go zna chociaz ponoc nieza dobrze..mam taki rozpierdol w glowie ....

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to n8e ma znaczenia zadnego czy zna czy nie czy domowka czy srowka gwalt jest gwaltem i tyle w temacie. Niech ridzice zrobia wszystko bo gnoja posadzic. W wiezienu jak sie siedzi za "majty" ma sie przechlapane i o to chodzi.

Rene lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria40 wrote:
    Pixi, jak maluszki? Jak się czujesz?

Puchna mi mega stopy..., ale to norma, 11 ide juz do szpitala i bardzo sie boje trzeciej cc.Jak u Ciebie?

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:
    dzieki za wsparcie tam policja dziala narazie na jakies domowce to sie stało tak ona go zna chociaz ponoc nieza dobrze..mam taki rozpierdol w glowie ....

Basia aczy wzielu go do aresztu? , to juz powinno byc. Nie czekajcie tylko na policje bo takuch spraw maja na peczki. Mowie Ciszukajcie adwokata,który dopilnuje sprawy na poziomie polucj8 , prokuratury boskonczy sie nazawiadach co najwyzej a typ bedzie sie smial Wam w oczy!! Co z ciaza??wiem,ze jesteś bardzo wietzaca,ale tutaj chodzi o wszystko....

• aria40 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:

Dobry adwokat wam potrzebny, bo aż się roi od spraw, gdzie policja próbuje wmówić kobiecie, że sama prowokowała itp. Tylko dobry prawnik do udupi. Jest sporo fundacji, które zajmują się przypadkami takiej przemocy. Jak siostra się czuje? Jak podchodzi do samej ciąży?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy go wzieli, dzis mama po raz kolejny bedzie w tej fundacji z siostra bo ma tam psychologa i ginekologa prawnik tez tam jest

pixi do tego czy jestem wierząca jestem bardzo ale to nie o moje życie tu chodzi tylko jej ,w przypadku gwałtu nie wiem czy sama bym umiala urodzić...wiec jakim prawem moge podpowiadać co ma robić to tylko jej decyzja najgorsze że ona nie wie co ma zrobić..do samej ciązy niby nie chce tego dziecka ale też niechce go zabijać..jak ona to nazwała.wogóle to wszystko popierdolone jest

musza i tak ustalić testy na ojcostwo bo kilka dni wczesniej wspołzyła ze swoim chlopakiem ja pierdziele zachciało jej sie dorosłosci ,na ch..j ona lazła z tymi pseudo kolezaneczkami do tych typów...zajebiste kolezanki kotre ja tam zostawily na pastwe losu...

nie zgłosily tego na policji wtedy ani w szpitalu dostałaby tabletkę po i moze nie byloby tej ciazy ..wogole to jakiś kosmos w pewnym momencie nie wiedzialam czy jej wierzyć na serio ...wydaję sie być to straszne..ale ona wyrabala z tekstem ze nie wie kto moze byc ojcem dziecka ze moze byc jej chlopak a moze być ten gnój...mowie wam lepiej jakby to bylo chlopaka w calej tej tragicznej sytuacji...

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ