Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa :-* spokojnych 9 miesiecy uwienczonych cudownym ,zdrowiutkim bobasem
U nas po dzisiejszej wizycie u gin chlopaki maja dobre przeplywy, waga tez sluszna bo Janek 2600 a Julek 2190.
Szyjka super bo 29mm i odstawiamy luteine.
No i maja niezle czuprynki hehe...Do sxpitala ide juz w poniedzialek bo oprocz cukrzycy mam duze wahania cisnienia.NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
Witam odzyskałam władze nad kontem na forum bo nie chciało działać .
Niecierpliwa wielkie gratulacje ,a mówiłaś że dwie kreski na dzień matki to nie w realnym życiu. Strasznie się cieszę że się udało ,spokojnej ciąży i wymarzonej córkiNiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa kochanie gratulacje ale sie ciesze
Tinnera nie znam sie na tych torbielach ale tak jal Pixi mowi moze u innego gina sprawdzic..
Pixi ale juz chlopaki fajne juz sie doczekac nie moge az ich zobacze
Dziewczynki a co u reszty?
U nas oprocz tej masakry jakos żyjemy Jasiulek w lozeczku urzadza wedrowki ludow wiec matka musi na noc barykady robic bo nie raz utknela nozka w szczebelkach a te udko to ma spore..spryciarz polubial jedzenie lyzeczka juz papusia ziemniaczki marchewke dynie jabluszko kaszki. Taki misz masz..dzwiga sie ale sam jeszcze nie usiadzie..i dobrze ma czas.ostatnio rozszerza horyzonty i lubi sie bawic na podlodze na macie..
A tak co ..w szkole narazie spokoj i oby chociaz tutaj bylo ok.
Dzis dzien dziecka wiec wszystkim dzieciaczkom i tym u nas i tym w brzuszkach wszystkiego co najlepsze duzo zdrowka i szczesliwego dziecinstwa..kochane robaczki.
-
Dawno mnie nie było ale nie miałam kompletnie czasu dzieci chorowaly mi bez przerwy raz jedena potem drugi potem trzeci i tak wkoło..
Widzę że u Was dużo się stało
Niecierpliwą gratuluje:) ciesze się bardzo. ..
Basic biedna Twoja siostra normalnie mam nadzieje ze gościu pójdzie siedzieć ale co to za koleżanki rany jak można niepomuc jak coś takiego się wie...
Pix trzymam kciuki wiem ze się boisz ja też po 3 cc i wiem co czujesz..
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Pawojoszka to dlatego, że Twój brzusio się zwolnił. Zdaje się, że owulację miałam 16.05 Chociaż przez ta moja gorączkę, to nie jestem pewna. W ogóle ten cykl spisałam na straty przez tą temperaturę, jak nie dostałam @ to uznałam, ze coś się poprzesuwało, a tu proszę Mówiłam, ze jak w czerwcu nie będę w ciąży to ide na zabieg Na razie jeszcze bardzo się boje cieszyc i mam przyspieszone tętno za każdym razem jak idę do toalety. Boję sie, że ta gorączka mogła jakos uszkodzić komórke jajową , czy zarodek i mogą być tego jakieś konsekwencje. Zdrowy rozum mi podpowiada, że gorączka była tuż o owulacji, więć teoretycznie komórka jajowa już została uwolniona, więc gorączka nie miała na nia wpływu, z kolei było za wcześnie na zagnieżdzenie, zatem na zarodek też chyba nie powinna zadziałac.
Pixi Jak przed szpitalem? Trzymam kciuki, żeby wszystko posżło sprawnie i chłopaki bezpiecznie trafili w Twoje ramiona, a cęcie było jedynie jak ukłucie komara
Basik co tam? wiadomo coś, co alej z tym typem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 21:29
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Hej dziewczyny!! Jeszcze się tutaj nie wypowiadałam Jestem Ania i mam 30 lat Własnie czekam na 3 dziecko....jestem w 9 tygodniu ciąży... własnie dzisiaj ide na 1 wizyte na nfz... juz byłam w 5tyg.i 5 dniu ciazy na usg prywatnie i serduszko bije Pozdrawiam was cieplutko...
NiecierpliwaOna, Basik83, Rene lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Witaj Aniu gratulacje .
Pixi trzymamy kciuki .
Niecierpliwa schizy są normalne przyzwyczaj się ,zwłaszcza po takich przejściach jak twoje będą twoim chlebem powszednim aż do porodu . Gorączka nie powinna zaszkodzić dziecko przez pierwsze dwa tygodnie jest chronione od wszystkich czynników nawet jak czasem kobieta nie wie o ciąży i przyjmuje jakieś leki czy pali albo pije alkohol nie ma to wpływu na dziecko . Co do brzuszka to on dziewczynkowy jest i niech ci się dobrze nosi.
KacperekiOliwka miło cię znów widzieć my też mamy za sobą okres chorobowo szpitalowy mam nadzieję że teraz już będzie spokójKacperekiOliwka lubi tę wiadomość
-
Basic juz zdrowe i juz czekam wakacji bo młody juz będzie miał wolne od przedszkola a najwięcej mi z tamtąd przynosił bo wiadomo niekorzystne puszcza zdrowe dzieci...
Proszą oj musiałam tu choć na chwilkę wpaść bo kto zrozumie jak nie mamy które też mają więcej dzieci ze jednak można chorować wkoło bo to niejednokrotnie dziecko no i mogę też być czasem zmęczona. .. moja córcia dotego zazdrosna dalej o najmłodsza umie plakac nawet jak najmniejsza na rece wezme... syn juz większy chlopczyk wiec łatwiej i pobawi się z jedną i zajmie czasem...1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Dziewczyny miałam sie nie kłuć, ale w nocy miałam jakieś koszmary i wstałąm z dziwnym poczuciem lęku i oczywiście poleciałam do labolatorium )błagam bijcie mnie jeśli znowu o tym pomyślę)
Beta dzisiaj - 2813,00 mlU/ml
to daje 147.4% przyrostu, czyli w normie.
Za to progesteron tylko 14,29 ng/ml, ale tym się nie przejmuje, nie plamię, nic nie boli, a pro.jest wydzielany pulsacyjnie i po prosru mogłam nie trafić na max.wyrzut.Basik83 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwą ładny przyrost nie stresuj się bo teraz potrzebujesz spokoju... ja wiem ze łatwo mówić bo sama wiele razy w ciąży się martwiłam. . A jak nie plamisz i nic Cię nie boli to najważniejsze... ja uśmiałam córki juz były takie placzliwe ze sama padam synek gra w gry dziękuję za ten wynalazek a mąż 2 dzień w trasie i oby juz jutrochę był w domu bo kapcie gubie;)1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity