Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
KacpereiOliwka wspólczuje mi młody tak dał w kość że nie wiem jak sie nazywam...prawie nic nie spal w dzien caly czas na rekach...jedzenie bee spanie bee dopiero przy kapieli wieczorem sie troche wyluzował dopoki se do oczu wody nie nachlapał ...
witaj Aniu i jak po wizycie ..
niecierpliwa wariatko ty no beta piekna a progiemn iema co sie przejmować.... -
Basik może go brzusio bolał i w kąpieli sie rozluźnił? Już kawał chłopa co
A w ogóle to Basik,Pawojoszka byliśmy w sobotę w Krasiejowie i przy okazji 10 km dalej w wiosce idiańskiej Hocioka. Fajna sprawa dla dzieciaków, polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 21:43
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/180b40d7c906.jpg
wedrujacy Jasio
i znowu po obiadku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b820fe398792.jpg
no podejrzewam zekolo 7 kg wazy klocus
niecierpliwa dzieki za cynk fajna opcja na wakacjach do odwiedzenia tego miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 21:20
-
Niecierpliwa maz teraz ma krótkie trasy dwa dni maz trzy potem czasem dzień w domu czasem rano na dzień jedzie.. jeździ po po polsce.. przy trójce w sumie fotele dwojak malutka to samej ciężko wieczorem wyrobić.. kąpiele karmienia ...
Basic moja najmłodsza tez strasznie dwa dni marudzila ciągle na rękach chciała a co odłożyłam to taki ryk był. . Dotego średnia tez płaczliwa bo dopiero ma rok i 7 miesięcy synek tez potrzebuje uwagi i pomocy i wsumie dziś mnie rozłożyło chrupki gardło boli.. dobrze ze Maz będzie w domu w nocy juz bo padam.. pozdrawiam1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Basik83 aż dziw jaki duży dzieci rosną migiem i tylko żal zostaje że to tak szybko mija .
Niecierpliwa dobrze wiedzieć bo mam wrażenie że tu nie ma gdzie pojechać żeby fajnie spędzić czas. Wkoło nas to nawet jakiegoś fajnego kąpieliska nie mogę znaleźć -
Jest przecudny Basik do schrupania,zwłaszcza z marcheweczką
KacperekiOliwka współczuję,naprawdę. Ogarnąć samej taką gromadkę drobiazgu schapobau (nie mam pojęcia jak to się pisze) wyobrażam sobie,że nie raz miałaś ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść "na urlop" a potem okazywało się,że godzinka odpoczynku i słodki uśmiech dziecka wystarczą,żeby naładować akumulatory
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Jest przecudny Basik do schrupania,zwłaszcza z marcheweczką
KacperekiOliwka współczuję,naprawdę. Ogarnąć samej taką gromadkę drobiazgu schapobau (nie mam pojęcia jak to się pisze) wyobrażam sobie,że nie raz miałaś ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść "na urlop" a potem okazywało się,że godzinka odpoczynku i słodki uśmiech dziecka wystarczą,żeby naładować akumulatory
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Agulaa30 wrote:Hej dziewczyny!! Jeszcze się tutaj nie wypowiadałam Jestem Ania i mam 30 lat Własnie czekam na 3 dziecko....jestem w 9 tygodniu ciąży... własnie dzisiaj ide na 1 wizyte na nfz... juz byłam w 5tyg.i 5 dniu ciazy na usg prywatnie i serduszko bije Pozdrawiam was cieplutko...
A my wczoraj i dziś byliśmy na grillu u mojej mamy i taty na działce była też siostra i jej synek plus dwóch synów jej szwagierki,także było głośno i wesoło z taką ilością dzieci:-) -
Basik83 my z okolic Głubczyc do Opola mamy około półtora godziny drogi.
Ja nie dawałam słoiczków po pierwsze dlatego że dziecko nie chciało i po pierwszej próbie wszystko zwymiotował po drugie dlatego że maluchowi wyrabia się smak i powinien jeść tak jak się gotuje w domu bo potem nic mu nie będzie smakować po trzecie dlatego że mojej koleżanki mąż woził warzywa dla gerbera i stanowczo zabronił żonie karmić dziecko tym jak się wyraził świństwem które wozi . Choć pewnie warzywa które kupujemy w markecie wcale lepsze nie są ,nie ma to jak swój ogród -
ja niekupowalam sloiczkow Jasio je dostal od rodziny dlatego zjadl"jako tako" ale zastrzegłam tylko z bobovity moj mąż pracuje w nutrici te co robia kaszki bobowita bebiko itd do bobovity trafiają warzywa zOpola z pól kołomnie od "matejki" wiec tam w miare jakosciowo dobre warzywa ale faktem jest wole sama zrobic bo jakby sie cwaniak nauczyl sloiczkoiw to normalnego zarcia by nie jadl co ugotuje ..