Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik matko swieta wspolczuje wam! Ale masakryczna historia... Nie moge sobie tego wyobrazic, twoja siostra tylko 5 lat starsza od mojej corki, no chyba bym oszalala z nerwow. Ja bym nie dopuscila zeby chodzila w ciazy i urodzila, sama tez bym nigdy nie urodzila takiego powstalego z gwaltu ale to moje osobiste przekonania.
Dobrze ze ma opieke psychologa. A kiedy zrobia te testy na ojcostwo? to chyba bardzo duzo kosztuje w ciazy... Niech szybko podejmie decyzje co dalej bo na tym etapie to mozna jeszcze tabletkami zalatwic, potem juz to duzo gorzej wyglada...
Duzo sily dla Was! -
a tam gruba historia nie chce zle sie o niej wyrazać ale jest pusta jak but...ona nawet nie pomyslala o pigulce po nie mowiac o antykoncepcji...
masakra swoje w zyciu przeszlam teraz z nia to wszystko przezywam do tego zaczynam sama schizować mam dwie córki i juz obawa ze im sie moze stac cos podobnego...chyba nerwice jakaś mam...
mialy isc dzis do teego gina w fundacji ale dopiero jutro na 13...moja Madzia tez tylko 6 lat mlodsza od niej ....a jeszcze dwa lata temu taka grzeczna niej dziewczynka byla a rok potem jej cos odjebalo na punkcie wygladu dziwnych ludzi jestem zla na matke bo mogla ja troche poobserwoać ,wiem zenie zawsze sie da upilnowac tych prawie doroslych dzieci ...ale wiezdzieli juz ze cos podobnego mialo miejsce ..dwie siostry jakos przestrzegli ata najmlodsza byla wychowywana chyba w krainie kucyków..kurwa mać...wszystkich mi żąl a najbardziej moich dzieci i męża bo cala moja bezsilność trafia n a nich moja złość bezradność i żal...oczywiscie ze wspolczuje rodzicom i jej ale jest tyle pytań niewiadomych...ja sama niedlugo osiwieje -
Przepraszam ze zmienię temat ale wczoraj byłam u gina. Znowu sie zrobiły mi dwa torbiele na jajniku.. A do tego mam jeszcze podejrzenie miesniaka, miala ktoras z tym do czynienia? Zastanawiam sie czy iść do innego gina na konsultacje.. No i5 dni do okresu a mnie tak piersi bolą.. Cos czuje ze dostane okres
"Troszkę Nas Jest.." -
Tinnera wrote:Przepraszam ze zmienię temat ale wczoraj byłam u gina. Znowu sie zrobiły mi dwa torbiele na jajniku.. A do tego mam jeszcze podejrzenie miesniaka, miala ktoras z tym do czynienia? Zastanawiam sie czy iść do innego gina na konsultacje.. No i5 dni do okresu a mnie tak piersi bolą.. Cos czuje ze dostane okres
Tinnera pojdz do jeszcze innego gina bo miesniak jest albo go nie ma . lekarzom ,ktorzy podejrzewaja mowie won ! Wazna jest wielkosc i lokaluzacja miesniaka to wtedy jest dec6zja czy możesz zachodzic czy nie. Sa tez różne metody pozbycia sie,ale to zalezy od wielkości, lokalizacji. Torbielkami m8cno sie nie przejmuj ,ale tez i lecz,najczesciej antykoncepcja. Poza tym lepiej nie zwlekac z zachodzeniem bo czas to zabójca...
Milo Cie widziec Tinnera i moc buziakow dla Ciebie! -
Dziewczyny. boję się cieszyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53771387dc22.jpgRene, PixiDixi, Angel1982, Basik83 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
PixiDixi wrote:Ale to n8e ma znaczenia zadnego czy zna czy nie czy domowka czy srowka gwalt jest gwaltem i tyle w temacie. Niech ridzice zrobia wszystko bo gnoja posadzic. W wiezienu jak sie siedzi za "majty" ma sie przechlapane i o to chodzi.
Basik przykro mi:-( Teraz ważne jest aby siostra nie była z tym sama -
nick nieaktualny
-
beta HCG - 304,60 mlU/ml
Kobiety 0 - 5,3
Ciąża 3 tydzień 5,8 - 71,2
Ciąża 4 tydzień 9,5 - 750
Ciąża 5 tydzień 217 - 7138
Ciąża 6 tydzień 158 - 31795
Progesteron - 21,53 ng/ml ( min. 0 max. 27)
Faza folikularna do - 0,9
Środek cyklu 0,12- 12,0
Faza lutealna 1,8- 24
Po menopauzie do 0,13
NIe ma norm dla ciąży, więc nie wiem czy jest ok, poza tym badania zrobiłam 1,5 godz po wypiciu kawki z mlekiem i cukrem, a potem doczytałam, ze progesteron powinien byc na czczoPixiDixi, Rene, Tinnera lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny