🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe dziewczyny
Ja mam wizytę ale taką tylko podejrzeć serduszko 23.12.2024. Potem 27.12ide na badania dostałam standardowe morf toxo bo nie miałam hiv różyczka tsh i obciażenie glukozą bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce anemie niedobór magnezu i potasu. W pierwszej normy były inne i nie uznali ze mam. ale jakby pierwsza była później to bym miała w dwóch. A ciekawe bo ani nie miałam nigdy nadwagi, w ciąży tyłam 11kg za pierwszym i 13 za drugim... moja waga ok 58kg taka normalna..Mierzyłam cukier po kazdym posiłku i musiałam się pilnować. Insuliny nie brałam na szczęście. Potem wizyte mam na początku stycznia, wtedy założymy książeczke dokładne usg itp. Zwykle mój gin tak sie nie spieszył, i jakoś mu ufamdzikaplaża, NieTakaMałaMi lubią tę wiadomość
-
Hejo melduje się po wizycie - wszysyko dobrze
Fasol nagle wystrzelił i z usg teraz 8+6 a wcześniej było zgodnie z terminem OM.
CRL : 2,15 cm 💛 serduszko bije 182 bmp
Prenatalne 17.01, ale w międzyczasie jeszcze jedna wizyta na początku stycznia ♥️Luna_, Sunday_92, Paulina66, smoothie, Dziewiarka, Britta, Miś, dzikaplaża, Milka1991, onalola, Nowa9224, Kroliczek2411, Księgowa, Sunflower87, Idawoll, Platynova55, Agat99, Mała.mi 93, Santal3, Olcia1987, Anaam lubią tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Hejo melduje się po wizycie - wszysyko dobrze
Fasol nagle wystrzelił i z usg teraz 8+6 a wcześniej było zgodnie z terminem OM.
Prenatalne 17.01, ale w międzyczasie jeszcze jedna wizyta na początku stycznia ♥️
Ale super wiadomości ♥️♥️♥️Wojcinka lubi tę wiadomość
30 👰🏼♀️ 32 🤵🏻
11.2024 ⏸️
01.2025 💔🪽 9tc (poronienie zatrzymane 6+1) -
Prenatalne 17.01, ale w międzyczasie jeszcze jedna wizyta na początku stycznia ♥️
Cudownie ❤️Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Super 🧡.Wojcinka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Wojcinka cudownie ❤️
Mis, trzymam kciuki 🍀Miś lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Sunflower87 wrote:Kurczę chodzę prywatnie do lekarza a zawsze czekam minimum godzinę. 😵💫Masakra! No ale cóż… Kurczę mam złe przeczucia. To czekanie mnie wykończy. 🫣
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ☺️ daj znać po!30 👰🏼♀️ 32 🤵🏻
11.2024 ⏸️
01.2025 💔🪽 9tc (poronienie zatrzymane 6+1) -
Sunflower87 wrote:Kurczę chodzę prywatnie do lekarza a zawsze czekam minimum godzinę. 😵💫Masakra! No ale cóż… Kurczę mam złe przeczucia. To czekanie mnie wykończy. 🫣
Będzie dobrze. Ale wiem.. czekania i to na taką wizytę może być irytujące i to dodatkowy stres.Sunflower87 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
12/2024 8 tc. 👼💔 -
W ogóle tak pisalyscie o tych objawach że jak teraz siedzę i czekam to mi wszystkie minęły… To chyba ze stresu 🤣
Ale zgadzam się ze objawy nie maja nic wspólnego z tym ze ciąża jest zdrowa. Jak czekałam na serduszko a ono się nie pojawiło to miałam normalnie objawy i to tak przez 3 tyg oczekiwania i zatrzymania ciąży. -
To chyba norma i standard. Ja wiem że będzie czekanie, ale i tak zawsze jestem 5 min przed swoim czasem.. a nóż się uda
@Wojcinka no super informacje !! ❤️Wojcinka lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
01.2025 3cs 🙌
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez -
Ja nie lubię się spóźniać i zawsze przed wizytą jestem z 15 min przed czasem albo i więcej jak mam dalej. I potem tak siedzę przed gabinetem i zastanawiam się po co ja tu tak szybko przyszłam 🙄.Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Trzymam kciuki za Wasze wizyty! 🤞Koniecznie dajcie znać jak będziecie już po 😊
Ja też jestem już po, spanikowałam i pojechałam, przyjęli mnie od razu i lekarz zrobił usg. Wszystko wygląda super, zarodek jest 2 razy większy niż 3 dni temu, wynosi 0.67 cm, serduszko dalej ładnie bije, więc jestem spokojna 🙈 a więc dzisiejszy brak objawów o niczym nie świadczy, a już się przestraszyłam. Idę korzystać z dnia bez żadnych mdłości i bóli piersi 😅Dziewiarka, Miś, Sunflower87, Paulina66, Milka1991, onalola, Kroliczek2411, smoothie, dzikaplaża, Nowa9224, Agat99, Mała.mi 93, Britta, Olcia1987 lubią tę wiadomość